Aici am scris un articol cum poti ascunde banii, daca ma pot exprima asa. Eu asta folosesc acum.Am facut un articol despre metodele de plata. Am descoperit una de curand care este mult mai ieftina si rapida.
![]()
Chaturbate - Metoda de plata cea mai buna, rapida si ieftin pentru a primi banii
Chaturbate - Metoda de plata cea mai buna, rapida si ieftin pentru a primi baniialexhardyoficial.com
Daca aveti intrebari va rog sa postati mai jos.
Din contul de wise tu transferi banii în contul tău?
Si de unde stii ca e inregistrata in 2008? Ca sunt si eu curios sa vad ce useri cheltuieVezi atașament 13347
pentru cei care si-au pierdut speranta, o persoana inregistrata in 2018 a inceput acum sa cheltuie bani
La statistici ai un link cu transaction log, descarci csv-ul si acolo iti arata cat a cheltuit, in ce data sa inregistrat, tara, ai mai multe detalii despre userSi de unde stii ca e inregistrata in 2008? Ca sunt si eu curios sa vad ce useri cheltuie
In ultimul timp si la mine la fel.Vezi atașament 13347
pentru cei care si-au pierdut speranta, o persoana inregistrata in 2018 a inceput acum sa cheltuie bani
Si eu la fel, caut idei.Eu am ramas fara idei , acum incerc sa cresc un canal de yt ( 43cams ) poate , poate.
Nu a murit.Vad ca nu a mai postat nimeni nimic aici .. A murit si metoda asta ?![]()