Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

TIGER Auto Post - Postare pe grupuri

Discuție în 'Resurse, Tools, Trucuri' creată de crystygye, 13 Aug 2016.


Anunt

Roforum.net este sponsorizat de Alex11B.


  1. crystygye

    crystygye Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    30 Iun 2015
    Mesaje:
    458
    Aprecieri primite:
    293
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $19,74
    Astazi am facut rost de un script mai recent facut in 2016 de postari. Eu am facut un test si functioneaza. Putem sa ii invatam toate chestile si sa le postam aici sa stim toti cat de multe poate face.

    1. Creati un host free pentru script. Testat si merge pe
    Cod:
    https://byet.host/
    2. Urcati fisierele prin ftp.
    3. Creati o baza de date din cpanel de la hostul free.
    4. Intrati in adminitrarea bazei de date din cpanel, la baza de date creata si importati fisierul \tiger-post\database\cozola_facebook_post.sql
    5.In fisierele urcate prin ftp, editati fisierul config.php si modificati conform bazei de date create in cpanel.
    6.Intra pe linkul unde ai hostul facut si logheazate cu admin parola 123456
    7.Modifica parola, pune id si secretul de la aplicatia facebook + codul contului tau unde ai grupurile (ai acolo un ajutor care te pune sa pui link la pagina ta si iti va arata numarul care trebuie pus)
    8.Instalare cu succes!
    9.Ghidul care va arata cum sa il folositi:
    Cod:
    https://www.youtube.com/watch?v=Vubv2a-Clks
    Enjoy!

    Link download script Tiger Post v2.0.0 (script facut pe 2016):

    Cod:
    http://fastupload.rol.ro/e4109c915539da074b257384423dda6c.html
     

    Publicitate

    Ultima editare: 13 Aug 2016
    effecto, cnusi și AlexH apreciază asta.
  2. J.D

    J.D Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    17 Mai 2016
    Mesaje:
    408
    Aprecieri primite:
    229
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $422,69
    Te cam blocheaza facebook daca il folosesti :/
     
  3. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    10.245
    Aprecieri primite:
    9.366
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $10.213,36
    Folosit de mine la multe si e super bun pentru un host free.
    Multumesc mult. Il voi folosi si eu zilele acestea.
    Nu folosesti contul personal ci unul pentru postari. :D
     
  4. crystygye

    crystygye Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    30 Iun 2015
    Mesaje:
    458
    Aprecieri primite:
    293
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $19,74
    Se pot face bineinteles mai multe conturi de facebook, iar fiecare user sa aiba alte grupuri.
    Scriptul accepta utilizatori mai multi, nu doar unul.

    Eu sper sa fie ok scriptul din toate punctele de vedere. Am postat in timeline, pagina. Va urma maine sa vad cu grupurile.
    Vedeti si voi toate optiunile si daca merita intradevar. Enjoy!
     
  5. YooProJecT

    YooProJecT Blogger Full Member Registered

    Înscris:
    20 Apr 2016
    Mesaje:
    515
    Aprecieri primite:
    389
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $538,95
  6. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    1.257
    Aprecieri primite:
    1.347
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $2.015,37
    pentru cateva postari de pe un cont fake e foarte bun. Dar ca sa faci o aplicatie facebook trebuie sa ai contul confirmat cu nr de telefon. A postat cineva aici cum sa iti faci un nr de telefon cu o aplicatie pe android pentru confirmare.
    Atentie doar: Daca o sa intri de pe acelasi Ip pe facebook cu diferite conturi risti ca facebook sa-ti blocheze ip-ul.
    Dar exista solutie si pentru asta. Nu o zic acuma pentru ca sunt pe telefon. Dar daca o sa intereseze pe cineva am sa fac un topic.
     
  7. remussik

    remussik Member Registered

    Înscris:
    12 Aug 2016
    Mesaje:
    38
    Aprecieri primite:
    17
    Puncte trofeu:
    8
    Credit:
    $154,17
    linkul nu mai e valabil
     
  8. AlexHD

    AlexHD Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    11 Mar 2016
    Mesaje:
    225
    Aprecieri primite:
    115
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $271,00
    Ca sa-l completez pe colegul, am facut 2 servere download.
    Server 1:
    Cod:
    http://lfly.cf/tiger-post_v200
    Server 2:
    Cod:
    http://lfly.cf/tiger-post-v2
    Imagini reprezentative:
    [​IMG]
    2.
    [​IMG]
    3.
    [​IMG]
    4.
    [​IMG]
    5.
    [​IMG]
     
    AlexH apreciază asta.
  9. remussik

    remussik Member Registered

    Înscris:
    12 Aug 2016
    Mesaje:
    38
    Aprecieri primite:
    17
    Puncte trofeu:
    8
    Credit:
    $154,17
    din pacate am o seriere de erori ca in imagine , am facut la fel ca in tutorial, ceva sugestii? am incercat si pe hostul free si pe unul de al meu
    [​IMG]
     
  10. sandub69

    sandub69 Member Full Member Registered

    Înscris:
    2 Mar 2016
    Mesaje:
    68
    Aprecieri primite:
    38
    Puncte trofeu:
    18
    Credit:
    $116,86
    Nu cred ca o sa ii blocheze ip-ul, daca ar fi sa blocheze ip-ul pentru multiple account, gandestete la spoturile wirileles free, ar trebui sa fie banate pe fb?
     

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Încărcare...

Distribuie pagina asta