Hmmm,nu sunt un fan Facebook ,incerc sa il folosesc exact cat Imi trebuie .DACA Stam sa ne gandim logic as putea spune in primul Rand, orice modificare VA veni in viitor Este doar pentru manipulare,diferenta fata de alte platforme,rezultatul VA Fi mereu acelas pentru ei.Exact cum ai spus in titlu modificare de algoritm,(In loc de Ana mananca mere VA Fi Florin mananca pere),tot o persoana VA Fi,tot fructe vor Fi,tot din gradina,taraba,sau poate le primeste ,sau poate le fura,in orice caz fructele Sunt numai CA ,acum nu VA Mai spune de unde are Ana acele mere.Algoritumul Este noua viata moderna , a inlocuit afisurile de PE Strada ,votatil PE x sau y,algoritmul Este ca o minte artificiala, precize din CE in CE Mai bine. In cazul nostru algoritmul de Facebook stie deja CA ,tu vei intra PE platforma intre 17:00-17:15 Asta dupa CE termini munca. O stie deja de ceva Ani .Insa oameni simpli nu realizeaza cat de periculos Este internetul

. Un mesaj civic de algoritm Il puteti vedea SI in filmul Brexit (la un moment dat un CEO explica inventatorului cate voturi poate obtine de PE urma algoritmilor SI ,iar dupa 3 minute I spune avem 3 milioane de persoane pentru tine ,persoane care nu au votat niciodata,persoane care Sunt rebele)intelegeti CE rezultate ofera algoritmul ).O face pentru un beneficiu iar eu cred CA Este acesta:dece multe reclame SI stiri?Mai bine ,Mai putine SI Mai bune.platile la publicitate se vor Mari, nu Mai au nevoie de Mii de oameni pentru monitorare,Așa taie din cheltuieli , probabil nu vor sa fie pregatiti pentru ceva SI Mai mare(stim cu totii bani multi aduc SI problems Mai mari Cate o data).Sau probabil bani care I va economisi prin acest algoritm VA avea buget pentru alte chestii.Probabil SI probabil

) Sunt o gramada de beneficii,pentru noi sigur nu ,tot dj Sunt care intru aici.Pun pariu algoritmul roforum.net stia de postarea mea

.Eu nu stiam ..A da ,uitasem DACA nu vreti da vorbiti postati poze nu? (Avem SI aici un fratior cu numele de Meta

iti afla pozitia geografica imediat.