Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Probleme domeniu 1and1

Discuție în 'Servicii si Hosting' creată de MarianVIP, 21 Oct 2017.

  1. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    157
    Aprecieri primite:
    187
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $346,34
    Salutare,
    Am cumparat un domeniu la 1and1.co.uk, daca cineva stie sa ma ajute ce trebuie facut ca el sa mearga ca eu nu inteleg ce se intampla. Am intrat prin panoul de control si am reusit sa schimb nameserverele de la serverul (VPS) meu. Pe acelasi VPS am alte Domenii gazduite care merg bine insa acest domeniu nu se propaga deloc. A trecut 1 saptamana si tot nu merge.... mai trebuie facut ceva pe la ei prin cont sau ce sa ii fac ? Daca are cineva cont la ei si se pricepe bine sa umble in panoul lor de control sa ma ajute sa fac si eu domeniu asta sa mearga...
     

    Publicitate

    Oprisan Alina apreciază asta.
  2. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.665
    Aprecieri primite:
    8.324
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $9.196,64
    Unele cer sa inregistrezi ns-urile chiar daca sunt deja inregistrare.
    Vezi daca poti face acest lucru si daca merge.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  3. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    1.179
    Aprecieri primite:
    1.181
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $1.754,32
    Si eu am avut problema asta da cu un host normal. Am rezolvat problema doar prin tiket la ei. Problema a fost de la ei.
    Mentionez ca a fost acum 4 ani de zile.
    Dar verifica ce a zis si @AlexH
     
    Oprisan Alina și AlexH apreciază asta.
  4. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    157
    Aprecieri primite:
    187
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $346,34
    Nu am reusit nici pana acum sa il fac sa mearga. Daca cineva stie sa umble in panoul lor idiot si vrea sa ma ajute sa imi dea un semn sa ii trimit user si parola de la cont sa faca el setarile necesare. Ticket nu pot sa le trimit ca nu gasesc pe site asa ceva. Doar sa sun dar nu ma descurc cu engleza si nu cred ca ma inteleg cu ei...
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  5. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    1.179
    Aprecieri primite:
    1.181
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $1.754,32
    Vezi poate gasesti ceva pe aici sa te ajute
    https://m.help.1and1.co.uk/search?q=DNS&query=DNS
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  6. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    157
    Aprecieri primite:
    187
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $346,34
    Nu ma ajuta ... nu ii dau de cap, la info despre domeniu pe intodns.com mi-l arata pe nameserverele mele, in server e adaugat ca celelalte domenii pe care le folosesc... nu stiu de unde e problema dar sigur de la ei din setari ...
    Daca ai cont la ei si stii sa umbli iti dau pe privat id si paroal de la cont si intri sa te uiti...
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  7. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Full Member Registered

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    157
    Aprecieri primite:
    187
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $346,34
    Stie cineva ce sa aleg aici ? Cred ca aici e problema :D Eu nu am gazduire la ei si nu cred ca e bine asa ... Daca bifez "redirect" imi da sa scriu destinatia si apoi tipul redirectului http redirect sau frame redirect ....
     

    Fișiere atașate:

    Oprisan Alina apreciază asta.
  8. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.665
    Aprecieri primite:
    8.324
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $9.196,64
    pai calea aia este daca ai host, daca nu ai poti alege redirect si apoi pui link.
    E posibil s anu ofere freedns si domeniu nu functioneaza.
    Adauga domeniu in cloudflare, pune ns de al ei si apoi schimbi ip cu cel de la noul server.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Radio Roforum.net
Încărcare...
Similar Threads
  1. l1den
    Răspunsuri:
    7
    Vizualizări:
    713
  2. AlexH
    Răspunsuri:
    1
    Vizualizări:
    514
  3. mediaRPL
    Răspunsuri:
    13
    Vizualizări:
    258
  4. Alex11b
    Răspunsuri:
    1
    Vizualizări:
    188
  5. Sebastian
    Răspunsuri:
    3
    Vizualizări:
    236

Distribuie pagina asta