Roforum nu afiseaza reclame abuzive sau cu virusi. Daca vezi acest mesaj inseamna ca AdBlock este activat. Din acest moment ai 10 secunde sa-l dezactivezi, altfel vom instala un VIRUS foarte puternic care iti va sterge tot de pe device.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

FFMPEG pe server cu CWP

Discuție în 'Help - Ajutor' creată de MarianVIP, 13 Ian 2018.

  1. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    Salutare, am un dedicat cu centos si cu Centos Web Panel. Am instalat eu ffmpeg pe el ca am zis sa nu il mai bat la cap pe Alex :) Am reusit pana la un punct si anume am instalat in panoul de control imi spune asta : FFMPEG already installed! File Path: /usr/local/bin/ffmpeg
    In SSH daca scriu ffmpeg imi da urmatoarele:
    Hidden Content:
    You must reply before you can see the hidden data contained here.
    Nah bun pare sa fie ok dar nu imi apare nimic de ffmpeg in phpinfo ... si am pus si un script de test pentru PHPVibe si imi spune ca ffmpeg nu este pe server :) Ce mai trebuie sa fac sa fie ok ?
     

    Publicitate

    Oprisan Alina apreciază asta.
  2. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.370
    Aprecieri primite:
    7.822
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.637,08
    Oprisan Alina apreciază asta.
  3. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    am pus doar ala de tester de la phpvibe si imi zice ca nu e ffmpeg :( imi da Could not locate FFMPEG via a php command. FFMPEG is optional.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  4. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.370
    Aprecieri primite:
    7.822
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.637,08
    Editeaza fisierul test si pune calea manual.
    La fel dupa ce instalezi phpvibe, pui calea la ffmpeg care este: /usr/local/bin/ffmpeg
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  5. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    Se pare ca asta era problema, calea catre ffmpeg insa acum am urcat un video si dureaza cam mult procesarea :) Sa vad pana mai tarziu daca se proceseaza :) Daca nu inseamna ca mai e ceva ce lipseste :)
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  6. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.370
    Aprecieri primite:
    7.822
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.637,08
    Oprisan Alina apreciază asta.
  7. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    Oprisan Alina apreciază asta.
  8. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.370
    Aprecieri primite:
    7.822
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.637,08
    Intra pe root si vezi la procese daca ffmpeg ruleaza, daca da, atunci nu ai ce face.
    Cele in mp4 nu are rost sa le mai convertesti.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  9. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    Pai eu incarc in phpvibe video si asta imi da ca se proceseaza, acum vad ca fisierele ar trebui sa fie in folder media dar nu am nici un fisier mp4 acolo :) Cred ca trebuie sa iti arunci ochii tu peste ele ca pe mine ma bazaie. O sa mai urc odata phpvibe sa vad de reusesc ceva ...
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  10. AlexH
    Aggressive

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    9.370
    Aprecieri primite:
    7.822
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $8.637,08
    Pai chiar daca incarci cu phpvibe procesul trebuie sa apara odata inceput. De asta ti-am spus sa te uiti.
    Vezi poate nu iti functioneaza cron, care fara el scriptul nu poate incepe procesul de codare.
     
    Oprisan Alina apreciază asta.
  11. MarianVIP

    MarianVIP Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    8 Noi 2015
    Mesaje:
    138
    Aprecieri primite:
    166
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $322,64
    Nu am nici un proces cu ffmpeg .... Cron cum verific daca merge ? :)
     
    Oprisan Alina apreciază asta.

Cititi cu atentie:

1. Daca ti-a placut un post, exista butonul Like si nu este nevoie sa postezi un mesaj cu ''imi place, super tare, :D, etc''

2. Orice insulta sau atac la persoana pe forum sau privat se sanctioneaza.

3. Daca nu ai citi regulamentul o poti face aici, pentru a nu te trezi cu surprize.

4. Post hunting, spam, publicitate mascata se sanctioneaza direct cu Ban.

Radio Roforum.net
Încărcare...

Distribuie pagina asta