2023 Sigiliu auto imputernicit .

DanN

antreprenor
Registered
Full Member
Freelancer
Web Designer

Sigiliul Magic 2023​

2023-sigiliul-zentasticarts.jpg

Sigiliul auto împuternicit pentru 2023​


Categorie: Auto Împuternicit/ self empowered

Reprezentarea vizuală a anului 2023, împreună cu 2 triunghiuri.

Unul îndreptat în sus, simbol asociat cu energia masculină, iar celălalt triunghi îndreptat în jos simbolizând energia feminină.

Deci 2023 afectează atât masculinul, cât și femininul reprezentat de cele două triunghiuri în contrast care formează Unul.

Focul și Apa (triunghiul îndreptat în sus este un simbol alchimic pentru elementul foc, triunghiul îndreptat în jos este simbol alchimic pentru apă), chiar dacă “sunt contraste” în natură, SUNT parte din NATURĂ, așa că vom schimba credința limitată ca elemente opuse, deoarece interacțiunea lor face parte din…. viață.

As Above, So Below.

În zona superioară a sigiliului sunt 3 elemente grafice.

Pictograme stilizate pentru ceea ce afirmăm și ce ne așteaptă în 2023.

Cornul Abundenței​

Cunoscut și ca Cornucopia -în partea stângă sus, urmat de cei 3 ochi ai Providenței, care nu este limitat de popularitatea simbolului triunghi și ochiul de pe banii americanilor sau de pe unde mai este afișat acest simbol adaptat și alterat.

Primul Ochi al Providenței​

Moștenește aspectele (bunăstare, vindecare și protecție) deja cunoscute sub numele de Ochiul lui Horus. (wikipedia)

Al doilea Ochi al Providenței​

Cunoscut și sub numele de Ochiul lui Ra. Simbolizează aspectul feminin dar și forța distrugătoare, forța de creație pentru că în spatele a ceea ce noi numim forța distrugătoare este defapt forța, energia de transmutare, de transformare.

Al treilea Ochi al Providenței​

Simbolizează conștientizarea, starea noastră conștientă, propria noastră energie care nu este separată, ci integrată în echilibru cu natura, creația și magia.

Aurul (metal prețios) este al treilea simbol din zona din dreapta-sus a acestui sigiliu. Simbolul alchimic pentru aur.

Bogăție, abundență materială, bani…. de ce nu? Încă trăim în 3D și facturile, utilitățile, comfortul și anumite libertăți nu pot fi plătite cu bunăvoință, gânduri înalte și vibrații înalte.

Sub pictograma stilizată 2023 există 3 simboluri în formă de cruce. În acest caz, acestea 3 descriu vechile sisteme de credințe limitate, bazate pe frică, pe care le lăsăm în urmă.

Încărcarea Sigiliului. Auto-împuternicit înseamnă că sigilul își ia energia de la Timp, un vector disponibil în propria noastră realitate 3D.

Activarea Sigiliului. Este deja activat și de fiecare dată când ne concentrăm asupra lui devine și mai puternic, deoarece acolo unde (pe ce) ne concentrăm atenția primește mai multă energie în realitatea noastră.

Cum îl folosim. Flexibilitatea construcției acestui sigiliu îl face puternic deoarece poate fi folosit așa cum este sau în combinație cu propria afirmație/dorință/gând/intenție.

Nu aș folosi intenții, ci afirmații cu acest sigiliu.

Descarcă, prin sau pur și simplu reprodu pe o bucată de hârtie pentru a salva sigiliul.

2023-sigil-zentasticarts.png

Opțional. Pe spatele hârtiei, se poate scrie afirmația ta pentru a împuternici alte obiecte precum o lumânare de exemplu, un tatuaj sau poate deveni un talisman sau unul mai complex, o amuletă.

RITUAL​

În ajunul zilei de anul nou, între 8 dimineața și 20 seara aprinde o lumânare și așeaz-o în fața ta.

Într-un recipient cu apă, bol de ceramică (castron) presară unul sau mai multe dintre următoarele condimente: piper negru (praf sau boabe), anason stelat, scorțișoară (praf sau bucatele), 3 frunze de dafin.

Pune sigiliul (hârtia) sub recipientul cu apă și lansează afirmația care crezi că te ajută, dorința ta pentru anul 2023.

Cu degetul, indiferent care deget și de la care mână, “desenează” în bolul (sau castronul) cu apă semnul infinitului, sau cifra 8 culcata pe orizontală.

Lasă lumânarea să mai ardă un timp.

Poți să folosești această apă în diferite alte ritualuri. Apa strecurată păstreaz-o într-un recipient de sticlă (poate fi și un borcan din sticlă cu capac).

Pentru referință citește și Ritualul de Abundență și Prosperitate cu Scorțișoară. Vezi articolul integral aici

Întrebări frecvente:​

Nu am niciunul din ingrediente ce pot să folosesc, cu ce pot să înlocuiesc?
Sare. Poți folosi sare de masă în acest ritual, se pot folosi și 3 ardei iuți, usturoi, semințe de grâu, petale de trandafir, monezi, obiecte din aur sau argint (metale prețioase în general), un inel, un măr, struguri… orice poate reprezenta abundența în multele ei forme.

Practic, reactivăm energia cornului abundenței.

Pot să fac acest ritual și după sărbătoarea anului nou?
Da, se poate face pe tot parcursul anului între orele 8 și 20. Cifra 8 reprezentand printre altele și abundența. Click Aici

De ce sunt triunghiurile incomplete?
Pentru că de foarte multe ori UITĂM să mulțumim, să fim recunoscători pentru ceea ce avem și așa cum am menționat mai sus, aceste două triunghiuri simbolizează energia masculină și energia feminină (masculin, feminin) iar linia care merge spre centrul triunghiului este “simbolul” mulțumirii, ca atunci când mâinile noastre sunt în poziție de rugăciune.

Cand sau cum știu că se activează sigiliul?
Cum îmi dau seama că funcționează ritualul?

La aceste două întrebări și multe altele găsești răspunsul detaliat în materialul elaborat “Construcția Sigiliilor Magice”
 
Loading...
Back
Sus