Youtube sa pus pe demonetizat canale. LA GREU !!

Luca89

Member
Registered
Full Member
Untitled.png


Zilele acestea eu si inca cateva cunostinte au primit DISABLE la monetizare pe Youtube. pe motiviul... mai sus mentiont...
Problema este ca a demonetizat si canale mari de peste 1 milion abonati cu continut Original 100%..
Adio Reupload.....
 
Ultima editare:
Problema nu este noua ci chiar veche, care a inceput cam acum doi ani. Cam de 3 ori pe an youtube rupe canalele pentru a face curatenie si sistemul cat mai inacceptabil publicului larg. Iti imaginezi cand ai cateva sute de milioane de puclisheri iti permiti sa arunci la gunoi 10% in fiecare an.
Bine ca nu a spus: Canalul dvs, este un pericol pentru spiritul google. :D
Pentru reupload am recomandat mereu dailymotion.
 
Problema legata de banat pe STREAM defapt este noua.
Baneaza pe 90 de zile apoi baneaza si sterg de tot canale. Toata industria casino streaming e banata aproape. Totul a inceput de circa 1 luna.
Vor disparea multe canale de streaming in special, iar facebook lanseaza streaming pentru gameri pe care vei putea face bani.

Multi care fac bani cu youtube, vor pierde probabil tot in aceasta perioada.
 
Dupa cum scrie in mesajul trimis de cei de la Youtube, nu este suficient sa pui doar o nota catre link-ul unde de afla jocul respectiv (creatia originala), si din ce am inteles, vor sa elimine acele dubluri care de la o zi la alta tot apar pe youtube, la cate canale se fac zilnic, cu tot felul de jocuri si joculete. De ex eu ca si utilizator daca nu vad jocul x jucat de y nu am cum sa stiu cum este, gameplay-urile ajuta.

Am vazut reactia celui din video de mai sus si ma intreb la cati vloggeri sunt peste tot, majoritatea care au raspuns la intrebarea 'tu de ce faci vlogging" au spus din pasiune sau ca...pentru voi..fanilor..adevarul este clar. .pentru bani, monetizare dar nu spun doar este logic, ca nu o sa muncesti degeaba. Apai noh, asta are 2,6 mil de fani, si incearca sa isi 'mute' fanii pe noul cont, eu nu as face asta. Youtube a devenit strict si nu il intereseaza cat de celebru esti sau cati abonati ai, daca esti pe lista lor..ala esti. Am vazut ca in fiecare luna aproape blocau canale, urmaream diferite materiale pe youtube si la un moment dat nu le-am mai gasit deloc..acum am raspunsul la intrebarea mea, cum de dispar brusc. Concluzia, nimic nu este la nesfarsit. P.S va intrebati oare ce o sa faca multi dintre vloggerii de pe platforma youtube cand o sa se termine si vlogereala asta?
 
Loading...
Back
Sus