YouTube elimina progres bar pentru mobil

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Cred ca ati vazut deja ca nu poti face ca pe Desktop sa sari la un punct anume din video. Pana acum pur și simplu atingeai bara unde voiai si video incepea din acel punct. Acum daca vrei sa faci asta trebuie sa tii apasat si sa derulezi tu pana la acel punct si daca nu e încărcat, nu poti da mai departe.

Insa YouTube nu se oprește aici pentru utilizatorii de mobil. Vrea sa scoată bara de progres de tot, asa ca vei fi obligat sa vezi video intreg chiat daca doar 1 minut din cele 20 sunt interesante pentru tine.
Multi care au canal fac intenționat video mai lung pentru a avea acces la reclame mai bune.

Apoi mai este problema cu reclamele care curand nu vei putea da Skip. Ati vazut cred ca deja la prima reclama si in unele cazuri nici adoua nu are skip si doar următoarea are.

Daca ai testat cu un cronometru, cele 5 secunde la YouTube sunt de fapt 7-10 secunde.
 
Pana la urma se va ajunge unde isi doresc . Doresc sa isi cumpere toata lumea YouTube Premium . Eu cred ca aici e ideea . O sa faca o gramada de bani . Pe langa ca fac din reclamele care ruleaza pentru userii care il folosesc gratuit .
 
Eu nu mai folosesc YouTube de mai bine de un an,de când a început să bage reclame la fiecare melodie/video,și câte 2 reclame una după alta,plus întreruperi de video din 30 in 30 de secunde...vreau sa ascult o melodie o descarc,vreau sa vad un tutorial îl descarc și gata am terminat cu obrăznicia lor cu atâtea reclame care nu își au rostul...Sa aștepte până o să cumpăr eu premiu la fel cum am cumpărat și la Netflix,deja am YouTube premium și Netflix fara să plătesc nici-un ban,doar nu o să plătesc pentru a stopa câteva reclame când există milioane de alternative pe internet de a avea acces la orice site fara sa te deranjeze reclamele sau altceva, pentru cei care nu vor să citească sau sa se uite la un mic tutorial in care se explică cum poți o ocoli toate tâmpeniile unor anumite site-uri sau aplicații,pot să spun că își merită soarta să plătească , cât vor,ba mai mult la acelor milioane de abonații lunar le-aș mai mari un pic abonamentul, internetul este liber,nu vad de ce as plăti,mai ales că plătesc o dată factura de internet lunar,de ce as plăti și pentru niste tutoriale sau filme...fiecare cu părerea lor,dar nu mi se pare corect să plătesc lunar sa vad niste tutoriale făcute de oameni ca mine sau ca orice om normal,sau niste faze amuzante.Sunt de acord sa plătesc la un film,și plătesc chiar destul de des pe lună dar la cinema,văzând un film în sala de cinema și mai ales daca este un film bun atunci merita să plătești,dar sa vad pe o aplicație care trebuie să plătesc mi se pare penibil,mai ales când există milioane de site-uri unde le-aș putea vedea sau descărca gratuit...Dar va spun eu că la cinema își merită toți banii un film care chiar daca nu se ridică la așteptările tale,numai admosfera din sala îți dă un sentiment foarte frumos ceea ce Netflix nu o să îl de-a niciodată...
 
YouTube Vanced pe telefon, fără reclame, poți să asculți cu ecranul stins, merge și in picture view
 
Este destul sa scri pe google YouTube premium apk full și te-ai făcut și cu premiu gratis,la fel merge cu ecranul stins fara reclame,și are integrat in el și YouTube music,ai all inclusiv într-o aplicație gratis,fara bătăi de cap
 
Uite asta iubesc la share, cand lumea contribuie, putem descoperi lucruri total noi si utile.
Pentru mine asta va fi foarte utila. Multumesc.
asigura te ca il descarci de aici. sa nu te gasesti cu ceva prostii prin telefon.
e un installer. are si yt music daca esti interesat. eu il folosesc de vreo 2 ani.
Cod:
https://vanced.app
 
Loading...
Back
Sus