Youtube da de pamant cu creatorii de continut How To - Cum se Face

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Creatororii de continut HOW TO / Cum se face se plang de ceva vreme ca Youtube le-a taiat din venituri, chiar considerabil, insa vestirile rele nu se opresc aici. Youtube a anuntat ca lanseaza un proiect educational de 20 milioane dolari special pentru continut HOW TO unde doar cateva nume mari vor fi incluse, iar restul vor trebui sa se multumeasca cu faramiturile care le lasa bosii din aceasta nisa.

Una din explicatiile celor de la youtube este ca vor sa ridice valoare la continutul video si sa reduca volumul de continut care duce lumea in eroare. A dat si un exemplu aici despre nea grigore care face video in sufragerie cum sa pierzi kg, in viziunea lui, dar toate sugestiile lui conform cu specialistii sunt total gresite. Acest tip de video va disparea.
Intrebati cum vor face acest lucru, youtube a raspunsa ca prin algoritmi si forta umana, dar stim cu totii ca forta umana este foarte scumpara si chiar inceata, asa ca 99% din continut va fi curat prin algoritmi.

Cati dintre voi sunteti loviti de asta?
Stiu cel putin un user de aici care este lovit de asta @Jeliu Mihai Bogdan care are canal pe nisa asta.
 
Multe "how to" au rezultat in accidentari, probleme de sanatate sau lucruri scumpe distruse.
Intr-un fel au si eu dreptate, dar nu este chiar aplicabil tuturor canalelor. Pur si simplu unele nu au cum sa faca rau in nici un fel. Nu inteleg de ce le-ar taia felia si acelora.
 
Câte teste au fost pentru iphone că sunt waterproof și băgau 10 secunde telefonu în apă și ziceau că nu are nimic. Totuși, telefonul e water resistant și se umflau condensatorii ca orezu' în chinez. Chiar azi am văzut tutorial cum pui watermark în photoshop pe mai multe poze, și prima dată în video arăta cum nu e bine pas cu pas, apoi ți se duceau draq pozele și se bloca programul, apoi arăta cum să faci bine... logica nu știu unde e. Ar fi timpul să se facă curățenie pe internet, prea multă informație inutilă care te încurcă mai mult.
 
Consider ca este un lucru bun Pentru Consumatori.
Dezavantaj are doar utilizatorii mici. In curand nu îşi vor mai gasi locul pe aceasta platforma.
 
Loading...
Back
Sus