Yoast SEO WordPress Plugin distruge site-uri

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Se stie ca Yoast SEO WordPress Plugin periodic distruge munca la webmasteri cu algoritimii lor, daca nu credeti cautati pe google si veti gasi multe articole si topicuri. Am patit si eu cu acest plugin pe un site.
Nu foloseam plugin de seo dar am zis ca e bine sa instalez unul. Am instalat Yoast SEO WordPress Plugin si la aproxitmativ 7 zile zile din potizita 875k alexa site-ul a ajuns in NU este Gasit. Vizitele au coborat la 1-5 pe zi si nu stiam unde este problema. Am cautat online si am dat peste catev articole despre Yoast SEO, l-am dezinstalat si pus All In One SEO Pack.
Problema este ca de peste o luna ma chinui sa readuc site-ul inapoi si pe zi ce trece imi vine sa cred ca este imposibil acest task.

Voi ati patit asa ceva cu Yoast SEO?
 
pai hotarati-va baieti!
dupa ce acu cam 1 an a fost laudat pe aici ca ridica siteurile cu viteza luminii, eu special mi-am facut site si l-am pus, dar siteul nu a vrut sa se ridice deloc, desi la celelalte siteuri foloseam All in one seo pack si era bun.
vad ca siteurile straine folosesc in general Yoast.
pana la urma tot all in one seo pack o sa folosesc peste tot ca il stiu mai bine si am vazut ca e mai bun.
 
pai hotarati-va baieti!
dupa ce acu cam 1 an a fost
Când ceva merge e normal să lăudăm si când nu funcționează sa facem la fel.
Acum nu funcționează deloc și face mult rău la site-uri.
 
Eu de 3 ori am patit-o. Odata a fost grav. Am invatat de mult cand apar vers noi care schimba prefixul, sa astept al 2-3 next update ca mereu nu sunt in stare sa faca cum trebuie din prima.
Deocamdata 7.6.1 este stabila. Inainte de orice update la yoast, uitati-va pe forum support wordpress yoast sa vedeti daca tipa 1k de oameni pe zi ca le-au stricat site-ul.
 
Versiunea Yoast SEO Premium, Versiunea 6.2, o foloseste cineva? Ati avut probleme cu ea?
Am site-uri care urca bine cu versiunea asta si altele pe care parca nici nu vrea google sa le vada :D.
 
oare siteurile mari de xxx gen pornhub sau redtube ce folosesc? ca nu vad in codul lor sursa nimic?!?
 
Ce ai patit tu nu are nici o legatura cu plugin-ul de seo. In alexa apar statistics dar nu se bazeaza pe o zi sau o saptamana. Am avut site uri (fake) cu 10, 100k pe zi si apoi ZERO si chiar si dupa o luna aveam rank. Ce putea sa iti faca acel plugin? Sa zicem,il strica si nu mai ai vizite,dar nu il face sa dispara asa din alexa.
Pe 95% din site-uri am folosit si folosesc yoast si nu am avut niciodata probleme de genul. Orice site l-am urcat fara pb din cauza plugin-ului si nu a scazut nici unul drastic din cauza lui. Si nu prea cred ca a patit cineva ceva strict din cauza lui. E doar un plugin..is doar niste setari care ar trebui sa te ajute.
 
Eu tot timpul folosesc yoast seo, am grija sa am toate postarile cu verde si totul este ok. Pana acum nu am patit nimic, dar e bine de stiut
 
Pai ce vina sa aibe yoast ? Mie mi-au picat de la update-ul din martie 8 site-uri dintr-una. 4 aveau yoast 4 all in one seo. Este site-ul propriuzis slab si scos din evidenta , nu pluginul. Alte 3 site-uri mi-au ramas in top si folosesc tot yoast. Asa ca eu zic sa va uitati mai bine inca odata peste site-uri .
 
Pluginul la update a stricat site multora in ideea urmatoare: pagini indexate gresit, prima pagina in cautare site pe google era defapt pagina 2-3, lucruri indexate ce nu trebuiau, duplicari la index, etc din care a rezultat scadere in rank imediata.

Greseli de seo ce implica rankul, nu vizuale pe site!
 
Si la mine a mai facut ceva dupa ce mi-au cazut siteurile, in sitemap nu reuseste sa imi indexeze mai mult de 460 de postari, sta si fluctueaza intre 440 si 460 desi eu postez in fiecare zi, dar nu trece de 460 si am peste 780 de postari. Stiti voi de la ce poate fi?
 
Daca te uiti in webmaster, verifica si manual in google cate postari iti afiseaza.
Aici iar, nu are treaba plugin-ul de seo. Ce setari ai? E doar sitemap, poti sa folosesti din alta parte, il poti dezactiva, poti indexa manual. Dar tot nu vad problema de la el.
 
Loading...
Back
Sus