Vand diverse scripturi php legate de iptv

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Uite așa se duce piața pe p...

Idee nu am din ce motiv are el restricție și nici dacă chiar el a făcut scripturile, dar dacă sunt scripturile sale, să îi vinzi scripturile la el pe topic nu-i chiar fain, pentru cumpărător e, dar hai să fim serioși..
Salut, nu stiu ce scripturi are el facute....eu am zis ca vand scripturile mele la pretul de 60 euro...care face ce descria el acolo, atata tot...
 
Și dacă vindea și scripturile lui virus unde e problema ,ce te interesează pe tine, mor pe ăștia care va dati deștepți ,da pute pe lingă voi
Se vede după replici că ești o persoană cu care se poate de avut o conversație intelectuală în care nu se apelează la cuvinte care doar cauzează conflict.

Păi să o luăm așa, tu muncești, faci un script, pierzi timp, deschizi un topic și decizi să îl vinzi cu cât consideri că a meritat timpul tău, apoi vine nea Vasile, îl cumpăra de la tine, apoi face reclamă la tine pe topic cum că vinde la 30% față de prețul autorului. Nu consideri tu asta măgărie ?

Și ok, să zicem că nu e acesta cazul, deși nu sunt convins că nu e, dar iar, să zicem că e. îți deschizi topic propriu în care îți vinzi produsul, măcar atât bun simț să ai. Doar nu cumperi carduri de memorie de pe aliexpress, apoi te duci într-un magazin care vinde carduri, te așezi pe scaun și zici "băiatu', hai la mine", în cazul în care vrei să vinzi acele carduri, îți găsești/faci propriul loc, nu vinzi în magazinul omului.

Și acum spune-mi sincer, de la om la om, nu să vorbim ca între ultimele creaturi în care încercăm să ne pișăm unul pe altul, crezi tu că e ok să te duci în magazin de carduri de memorie și să le vinzi pe ale tale ?
 
Și na, oi fi eu mai prost, dar n-ai cum să zici că înțelegi de aici altceva decât "vând eu toate scripturile date de el cu 60€"
E războiul lor,dar nici ala care a deschis topic ,nu a inventat el script-ul ,la copiat și el de la altul mai deștept decât el.
Ideea era ca nu e bine sa ne băgăm aiurea în discuțiile celorlați și sa ne arătăm mai interesanti decât suntem .
În rest numai de bn.
Și piața e libera omul cumpăra de unde vrea de unde i se pare mai economic
Baftă
 
Ultima editare:
Ideea era ca nu e bine sa nr băgăm aiurea în discuțiile celorlați și sa nr arătăm mai interesanti decât suntem .
Forumul e open, am o opinie pe subiect, o spun, dacă îți place sau nu e altceva, dacă ce zic intră în contradicție cu forumul, eu sunt penalizat, dar e pe subiect și n-am atacat pe nimeni, doar un om de aici a făcut-o (partea cu "să părem interesanți" chiar mă amuză, nici să spunem ce credem nu putem ca să nu ne creadă lumea prea interesanți)
Și piața e libera omul cumpăra de unde vrea de unde i se pare mai
Corect, eu n-am zis nimic de cumpărători. Doar am spus că nu mi se pare faină ideea de a îți face reclamă pe topicul altuia, poate ție ți se pare ok, mie nu, dar nu am sărit la nimeni cu cuțitul
În rest, numai bine și ție
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Loading...
Back
Sus