Vand conturi Instagram cu username dedicat in functie de nisa/hashtag

Nicolae P.

Instagram Social Manager
Registered
Full Member
Daca vrei sa cresti rapid pe Instagram vei avea nevoie de un username bun. Totusi tinand cont ca cele mai bune username-uri sunt deja luate este greu sa gasesti unul bun.

Asa ca ofer conturi instagram cu username-uri bune, iar unele dintre ele au mii de postari pe hashtag-ul asociat ( exemplu : username @romanianart, hasthtag #romanianart 12k postari pe acest hashtag). In acest fel veti creste rapid pe Instagram.

Conturile sunt facute pe IP 4G mobil Romania real. Veti primii username, parola, adresa de mail ( originala, adica veti avea acolo email-ul de la Insta de bun venit) si parola de la email.

Momentan am decat 15 conturi ce voi incerca sa le vand aici si pe un alt forum extern, asa ca daca te intereseaza vreun cont dar vrei sa faci o analiza mai detaliata iti pot rezerva contul pentru 48 de ore.

Preturile incep de la 2 euro. Iar pentru cele cu mii de postari pe hasthtag-ul asociat de la 0.5-2 euro pe 1k postari. Pentru a vedea lista completa cu conturile dau un reply aici sau trimite-mi un PM.

In urmatoarele zile voi adauga alte zeci de conturi asa ca daca vrei sa primesti lista cu noile conturi nu este nevoie decat sa ma anunti si iti voi trimite lista de cate ori o voi updata.

Aceste conturi nu sunt bune pentru CPA, adult etc. in primul rand datorita pretului, nu are rost sa platesti atat pentru conturi care nu tin prea mult ( conturile folosite pentru cpa sau adult sun banate rapid). Totodata daca vrei sa folosesti un bot pentru a le creste, tine cont ca de aproximativ 2 saptamani, majoritatea celor care folosesc softuri cunoscute au followblock in peste 90% din conturi din cauza noului update de la Insta.

Refund : odata ce ti-am trimis datele de logare si te-ai logat cu succes prima oara in cont nu voi da refund. Totusi in caz ca ai probleme cu contul in timp te pot ajuta sa il recuperezi. Folositi conturile pe IP 4G sau rezidential ( este ceam mai buna solutie) . Ip-urile din datacenter sunt majoritatea banate pe Insta.

Metoda de plata : Transfer bancar, BTC sau paypal .

Ma puteti contacta si pe skype : nickalls1983

Preturile sunt orientative si nu tin de ele daca aveti alte oferte gen barter etc sunt deschis la negocieri

Multumesc!
 
Ultima editare:
Inca am de vânzare câteva :

Yoga 67k+ postări 47€
Cărți 39k+ postări 35€
Brand-uri Romania 19k+ postări 25€
Fashion 22k+ postări 20€

Doar câteva dintre ele. Pentru lista completa vă aștept cu un PM
 
Inca am de vânzare câteva :

Yoga 67k+ postări 47€
Cărți 39k+ postări 35€
Brand-uri Romania 19k+ postări 25€
Fashion 22k+ postări 20€

Doar câteva dintre ele. Pentru lista completa vă aștept cu un PM

Imi poti trimite ce conturi ai pentru fashion? Mersi
 
Revin cu o oferta. Conturile au aproximativ 1 an de zile iar număr de postări pe hastag-ul respectiv au crescut. Oferta este de 30% discont fata de preturile de anul trecut.
 
Salut,mă interesează și pe mine ce conturi ai + câți followers au fiecare cont + preturile la fiecare cont..
Mulțumesc frumos
 
Loading...
Back
Sus