Opinie Teoria umbrelei

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Imagineaza-ti ca toata lumea are o umbrelă care ii protejează de intemperii si orice altceva.

Lui Grigore într-o zi ii vine ideea ca 2 umbrele la un loc poate proteja mai bine. Asa ca incepe să convingă lumea sa se unească in grupuri de cate doi.
Trece o vreme si majoritatea sunt in grupuri de cate doi, insa Grigore nu se opreste aici. A facut el niste teste si a vazut ca 5 umbrele la un loc protejeaza si mai bine, asa ca incepe sa convinga oamenii iar.

A reusit si de aceasta data, dar tot nu este multumit, asa ca a inceput sa-i convinga in grupuri de cate 20 e mai bine si desigur a reusit.

Mereu au fost si vor fi unii care nu vor intra in nici un grup de umbrele, care prefera sa stea singuri.

Problema acum a lui Grigore este ca sunt prea multe grupuri si sunt foarte greu de controlat, asa ca le-a propus sa se uneasca, adica 2 sau mai multe grupuri sa se uneasca intr-unul singur.

Cu unele grupuri a fost usor, insa au fost destule care au zis ca prefera sa stea asa cum sunt acum. Lui Grigore nu i-a placut acest lucru, pentru ca numarul lor era inca destul de mare.

Sa gandit el ceva vreme si i-a venit ideea cum s-ai convinga sa se uneasca. A mers la fiecare grup care nu voia sa se uneasca pentru a afla de ce anume le este frica si cum s-ar putea proteja.

Ce nu stia lumea e faptul ca Grigore avea o putere aparte, adica putea face sa apara de ceea ce este frica. Daca tu nu voiai de buna voie, asa printr-o minune aparea ceea ce iti era frica mai mult si desigur ca nu te puteai proteja. Aici intervenea el care te ajuta cel putin la prima vedere fara nici o conditie, sau sa ceara ceva in schimp. Doar ca iti sugera sa te combini cu unul sau mai multe grupuri si ca orice grup care tine la proprii membri, accepta aceasta combinarea, fuziunea.

Cum am spus mai sus, indiferet de situatie mereu vor fi grupuri care nu se vor uni cu nimeni, indiferent ce arunci asupra lor.

Au trecut multi, foarte multi ani si Grigore este de mult dus, dar au ramas cei din familia lui care ii duc visul mai departe. Acum grupurile alea mici s-au transformat in grupuri mari si si-au luat numele de TARA.

Pentru o perioada a fost bine, insa tot nu era destul pentru ca era foarte multe TARI si greu de controlat. Asa ca a inceput campania de unificare a acestor tari in 2 sau mai multe, pana au ajus la CONTINETE.

La fel unele Tari nu au acceptat unificarea dar oamenii lui Grigore mereu au gasit metoda de ai ''CONVINGE'' sa accepte unificarea.

Pentru foarte multi ani totul a fost bine insa acum are o problema foarte mare. Fiecare tara a devenit o voce puternica care nu mai asculta de Imparat, mai ales de cand s-au unificat in Continente, e si mai greu sau imposibil de controlat.
Fiecare si-a dorit independenta si majoritatea chiar au primit ceea ce si-au dorit, lucru total inacceptabil pentru urmasii lui Grigore.

Intr-o unul din oamenii lui Grigore i-a venit ideea de a se intoarce la perioada imediat umratoare de la ''INCEPUT'' cand toti erau un grupuri mici, inainte de a se forma Tarile.

Ideea a fost accepta imediat de membrii familie si asa a inceput planul de revenire la inceputuri.

Prima data a inceput cu acele continete care erau mai smechere, unde au analizat care Tara este mai slaba sau usor nemultumita pentru a iesi din grup.
Azi o tara, maine alta si uite asa ca uniunea de Tari acum nu mai exista, sau daca mai exista undeva este foarte slaba, iar familia lui grigore are insa un anume control, nu total cum vrea dar e mai bine decat nimic.

Tarile care au iesit din pretectia umbrelei mari nu putea sa le lase singure de capul lor, asa ca a inceput de unificarea acestora in grupuri de umbrele si mai mici pentru a putea avea control mai bun.

Povestea inca continua.....

Opinii ma rog... :D
In mod normal povestea era mult mai lunga si detalii, dar cum este 2 dimineata nu prea ama vut chef sa ma intind si apoi nici voi nu cred ca ati avea chef sa cititi un text foarte lung. Insa cred ca ati prins ideea.

O puteti continua voi, adauga, modifica in functie de cum o vedeti voi, sau pur si simplu o opinie de cele scrise.
 
Loading...
Back
Sus