TAG - sa fie indexate sau nu de google?

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
O discutie aprinsa pe tema asta unde mai poti specialistii spun NU, nu trebuie sa-l lasi pe google sa indexeze tag--urile pentru ca este continut duplicat si te va penaliza.
Raspunsul meu ar fi ceva de genul: Spune asta unui admin care detine site de filme si seriale si apoi mai discutam.
Voi ce parere aveti?
 
Salut, eu sunt de părere că tagurile multiple se aplica când ai nevoie sa cauti după un tag pe google, iar căutarea respectiva sa iti afișeze toate link-uri pentru care îl conțin, de aceea nu poate fi ceva rău prin asta.
 
Apropos de site-uri de filme gen am gasit un site care avea sub descriere 100+ taguri, variatii de la titlu evident si era pe primele locuri.
 
Eu personal n-am indexat tagurile niciodata. Cand am incercat odata, a iesit un fiasco de duplicate si nu o sa mai fac niciodata.
Tagurile, meta keywords, etc devin istorie la cum algoritmul google a progresat, daca nu a devenit deja. La fel si cum ziceau cei de la yoast cu Focus Keyword, ca deja google nu prea il mai intereseaza si alege el automat focus keywordul, iar aceea functie usor usor nu isi va mai avea rostul si probabil va fi exclusa.

Problema principala sunt multele updateuri de la google la care mereu se schimba ceva. Cand faci 2 updateuri de algoritm pe luna si schimbi mereu ce vrei, e greu sa te mentii mereu sus cu tot.
 
Loading...
Back
Sus