Sunteti pro Ucraina sau împotrivă?

Titlul nu prea spun clar.
Cred ca te referi daca suntem pro americani sau nu.

Sa stabilit cateva lucruri.

1. Ucraina nu mai este un stat independent. Cum este deținută de un grup extern de persoane, aceasta nu se mai poate numi o țară îndepărtată.
2. Daca căutați mai "adânc" pe net si nu doar ce ne oferă agențiile de știri, veti vedea ca doar 1 din 10 cred ca va porni un razboi.
3. Război nu va fi, totul este in teatru din partea americanilor.

Eu sunt de partea românilor și sub nicio forma nu voi purta războaiele americanilor .
 
Război nu va fi, totul este in teatru din partea americanilor.
Război în sensul de război mondial, 99.9% că nu o să fie, deși câțiva oameni aproape sigur că o să moară.
Dar ucrainenii sigur urmează să aibă mult de suferit, la fel ca și 2014-2015. De exemplu în 2013, 1€ era egal cu 10-11uah (hrivne), iar după asta, 1€ este constant 28-33uah, diferență destul de mare aș spune eu.

Iar în acea perioadă cel puțin, mă mai duceam prin Ucraina din diferite motive și vedeai tancuri pe stradă în părți foarte depărtate de zonele afectate. Chiar și dacă acele tancuri nu fac nimic, oricum când le vezi zilnic că circulă pe stradă, nu te mai simți în siguranță, iar economic vorbind, în 2022 încă nu și-au revenit. Ucraineanul de rând are foarte mult de suferit
 
Ucraineanul de rând are foarte mult de suferit
Asta este foarte adevărat.
In orice tara omul de rand are de suferit cel mai mult. Vezi si cazul igoslaviei unde nici acum nu si-a revenit.
Daca in final e ceva serios sunt printre primii care ma chiama si nu vreau asta.
Arma mea a fost: arme de distrugere în masă.
Ma uitam cand biden a făcut acea declarație acum o săptămână cred, președintele României a fost primul care a postat pe Twitter ca suporta 100% decizia SUA.

Nici nu terminase ala de vorbit ca a și postat.
Cred ca era deja pregătit si poate programat ca la ora x sa fie postat.

Abia la cateva zile dupa a reunit Consiliul suprem de apărare pentru a discuta acest lucru.

Rusia a spus de multe ori " nu interveniți si nu vom avea treabă cu voi" insa de la București răspunsul a fost unul chiar grosolan.

Putin in mai toate declarațiile sale la adresa României a vorbit și oferit mai mult suport decat "partenerul strategic".
 
Un alt aspect care nu discuta nimeni.
Totul este o afacere.
USA si UK trebuiau sa mai vanda niste armament asa ca facut o situație pentru a putea vinde.
Cum Ucraina e deținută de un grup din USA castiga de doua ori, pentru ca același grup detine si firme de tehnica militara.

Datoria Ucrainei creste, iar populația trebuie sa plătească.

1. Vinde armament unde castiga bani si sunt vândute la super pret. Sa ne amintim ca Klaus Iohannis a cumpărat 4 rakete care sunt scoase din uzul armatei americane si pentru care a plătit peste 10 miliarde de dolari si care vor ajunge in Romania peste 4 ani.
2. Împrumută Ucraina cu bani prin FMI la o dobândă super mare
3. Castiga din dobânzi
4. Banii nici nu pleacă cred din SUA si se face totul doar pe hârtie. Ce pleacă din Ucraina sunt resursele naționale.
5. Are un pretext sa mai faca o baza militara langa Rusia
6. In final desi Ucraina a plătit pentru tot, totul va fi folosit de americani.
 
Ma amiază tarr propaganda asta anti Rusia si cum lumea pune botul la tot.
Același text test tot, bine cu puține modificări pentru a fi unic dar in rest totul este exact.
E implicat si google vad, daca cauti imaginile din articole pe google image nu iti da nici un rezultat si stim ca asta e aproape imposibil.
Dar dacă cautam aceiași imagine prin alte surse vedem pe unde este pusa, cat de veche si ne dam seama ca e un fake total.
Veti rămâne surprinși de ceea ce găsiți.

Site-urile mici le înțeleg sa spun asa, ca se folosesc de o situație pentru a atrage trafic sa scoată bani, nu o vad bine dar o inteleg, cred.

Dar la mai mari jurnaliști care se dau cu capul de pereți ca sunt integri si ca nu sunt corupți, ma aștept sa investigheze putin din ceea ce postează, insa nu o fac. Dau share la un text primit, de la cine doar ei stiu si apoi urla cat pot de tare ca e real, insa la cea mai simpla cautare iti dai seama ca e fake.

Ma uitam ieri cum Oreste si Chirilă se pe Facebook la niste postări anti Rusia ca ar fi fapte reale si ca textul le aparține in totalitate.
Ce gluma bună, ca si nepotul meu de 6 ani isi da seama ca un fake.

Stiti vorba aia, dupa un timp si tu incepi sa crezi minciuna.
 
După fiasco din 16 februarie când toată lumea z agenții de stiri, jurnaliști, oameni politici, anunțau ca incepe invazia sigur, ati observat schimbarea de ton?

Acum din "sigur" "iminent" folosesc "probabil" insa insa textul este același.

Ma întreb cum nu le este rusine acum dupa marele fiasco.

Spuneau ca au surse sigure, ca asa va fi, cand rusia spunea public ca nu e adevărat, in final asa a fost cum a spus Rusia.

Apoi cand a început Rusia sa aducă la baza trupele militare după aplicații, au apărut articole in care spuneau ca trupele lui Putin se retrag rușinos .

Cum ii interesează doar banii, nu contează daca au dreptate sau nu.

Insa când America face aplicații in marea neagra sau state cu granița la rusia si pleacă acasa, nu se retrag rușinos?
 
politica...sunt contra la ucraina cu siguranta la fel si contra la romani , suntem un popor de curve exact ca ucraina. suntem mintiti non stop ,de la istorie pana in prezent si viitor la fel va fi .Oportunitati au fost non stop , si vor fi non stop , numai ca nu putem accepta sa fim loiali la ce alegem .

278 Miliarde usd , in armament american trimis in ucraina... cam atat valoreaza un popor . 6 usd pe cap de locuitor ucrainean , toti de aici dam 6 usd pe un pachet de tigari ..de aici se intelege ca nu va razboi , daca era ceva serios se trimitea armament in valoare de 4,5 cifre miliarde
 
Ultima editare:
De ce nu plângeaţi de milă Ucrainei când:
- în 1991, nava Rostock era scufundată cu intenţie şi ne bloca traficul naval pentru 15 ani, aducând pagube de miliarde de dolari statului român?
- în 1997, când România pierdea RUŞINOS Insula Şerpilor, la presiunile Ucrainei, prin "Tratatul de la Neptun"?
- în 2021, când Ucraina interzicea învăţământul în limba română, chiar dacă acesta se făcea în comunităţile româneşti din țara lor?
Iată doar câteva "declaraţii de dragoste", fără să ne mai gândim de teritoriile istorice româneşti ocupate şi în prezent de către... aceeași Ucraina de care nu mai puteți acum...
Manipulaţi de politicienii cu interese mari și afaceri și mai mari, dar și de televiziunile "democratice", pe unii i-a apucat brusc dragostea de vecinii de la est şi ne târăsc într-un conflict care nu e al nostru şi nu ne priveşte pe noi, ca români!
În loc să îşi vadă de facturile din ce în ce mai mari la tot ce e de vânzare şi necesar vieţii... şi să le aducă la valori de bun simţ, pe anti-românii care conduc această ţară îi freacă grija de ce fac alţii!
Băăă, nemernicilor, vă mor românii în ţară! Unii chiar se sinucid de disperare şi de grija zilei de mâine!
Lăsaţi naibii războaiele altora şi vedeţi ce faceţi cu sărăcia în care aţi adus ţara! Ne omorâţi cu zile! Muncim doar pentru facturi! Ne-aţi îndatorat şi ne-aţi vândut viitorul!
Lăsaţi în pace Ucraina şi aveţi grijă de România! De români! De noi, tâmpiţii care, INEXPLICABIL, încă vă mai suportăm!
 
- în 2021, când Ucraina interzicea învăţământul în limba română, chiar dacă acesta se făcea în comunităţile româneşti din țara lor?
Chiar anul de ziua comunităților, a enumerat pe toate, mai puțin românii. Si asta a fost de curând, chiar in presa îndoctrinată. :)

Klaus pe Twitter scrie doar in engleză si nimeni din guvernul Ucrainei nu i-a dat tag, pe când el in toate postările o face cu toti liderii, poate cineva ii răspunde.

La TV tot o trage si se folosește foarte mult cuvântul suveran, cand știm (am explicat mai sus si se poate verifica) ca nu este ci e deținută întreaga tara de niste firme din America.
 
Este oficial, de astazi am rămas fara prieteni din cauza ca am o opinie diferită.
Chiar nu poti discuta cu nimeni pe aceasta tema, fie ca iti este prieten, cunoștință sau un simplu strain care doar ce l-ai cunoscut.

Daca nu zici hua, nu esti pro america, atunci esti un om rau si automat esti pro război si alte rahaturi.

Cei care aveți nevoie de prieteni si nu va place sa fiți singuri pe o planeta de aproape 8 miliarde de oameni, recomand sa va țineți opinia pentru voi daca e cumva puțin diferită de restul.

Ma rog ca opinia mea si ce cred eu sa fie greșit si totul sa fie bine, dar daca am dreptate, atunci rasa umană este in mare pericol, chiar și planeta in sine.
 
Este oficial, de astazi am rămas fara prieteni din cauza ca am o opinie diferită.
Chiar nu poti discuta cu nimeni pe aceasta tema, fie ca iti este prieten, cunoștință sau un simplu strain care doar ce l-ai cunoscut.

Daca nu zici hua, nu esti pro america, atunci esti un om rau si automat esti pro război si alte rahaturi.

Cei care aveți nevoie de prieteni si nu va place sa fiți singuri pe o planeta de aproape 8 miliarde de oameni, recomand sa va țineți opinia pentru voi daca e cumva puțin diferită de restul.

Ma rog ca opinia mea si ce cred eu sa fie greșit si totul sa fie bine, dar daca am dreptate, atunci rasa umană este in mare pericol, chiar și planeta in sine.
Eu m-am certat cu toti prietenii datorită opiniilor mele. Insă am învățat că e mai bine să tac. Altfel voi rămane singur. Din păcate cei care au bani pot manipula foarte usor pe toată lumea si acestia ar putea fi chiar cei apropiați nouă. Ca sunt pieteni sau membri din familie sistemul îi poate întoarce împotriva ta.
Acest lucru au încercat comuniștii unde au încercat să întoarcă copiii împotriva părinților. Ce nu au putut comuniștii să facă, se pare că reușește neomarxiștii.
 
Eu m-am certat cu toti prietenii datorită opiniilor mele. Insă am învățat că e mai bine să tac. Altfel voi rămane singur
Eu nu voi tace chiar daca voi rămâne singur. Îți imaginezi unde vom ajunge daca de frica ne închidem si îi lăsăm să facă ce vor.
 
Eu nu voi tace chiar daca voi rămâne singur. Îți imaginezi unde vom ajunge daca de frica ne închidem si îi lăsăm să facă ce vor.
Eu cand am spus sa tac m-am referit in fata prietenilor. Eu personal nu vreau sa raman fara prieteni. Sunt constient ca sunt manipulati si asta e. Prefar sa nu mai deschid subiectul si sa imi vad de ale noastre.
 
Asta e pt tine @AlexH :)


E tare de tot.
Eu cred ca este aranjat totul. Tot ceea ce spune fata sunt lucruri reale insa modul cum le prezintă sunt nostime si devin necredibile.

Ceea ce este de speriat sunt următoarele: radem de fata asta datorita modului cum o spune nu ca ar fi ireal.

Practic noi facem misto de adevar pentru ca este spus de o proastă. Radem si ne simtim bine pe moment dupaia o luam in freza.
 
Ultima editare:
E tare de tot.
Eu cred ca este aranjat totul. Tot ceea ce spune fata sunt lucruri reale insa modul cum le prezintă sunt nostime si devin necredibile.

Ceea ce este de speriat sunt următoarele: radem de fata asta datorita modului cum o spune nu ca ar fi ireal.

Practic noi facem misto de adevar pentru ca este spus de o proastă. Radem si ne simtim bine pe moment dupaia o luam in freza.
Pai s-a cam pierdut.. in fine nu ii am eu treaba , dar eu am invatat sa cred in mine si nu ma intereseaza parerea altora chiar daca e adevarata sau nu.

Si sa nu ne miram ca: eu am in subordine cam 60 de oameni + ca au trecute alte sute prin "mana" mea si pot sa zic ca pe zi ce trece oamenii sunt tot mai "Prosti" (nu vreau sa o zic in modul rau) . Dar pe zi ce trece e tot mai rau.. si tinand faptul ca sunt de la 18 ani pana si cu pensie , femei, barbati.

Uite un exemplu:
Aseara am fost la servici si au inceput toti sa ma intrebe : Se scot sambetele? (Daca ar fi asa nici salar nu ar lua).
Si doar prin simplu fapt ca sambata se pregatesc de inventarul mare .

Si de acolo au inceput, ca nu mai lucram din cauza ca Ucraina e in razboi cu Rusia si Ikea si-a inchis magazinul din Rusia.

Oricat le-am explicat degeaba.

Deci de la ce sa ne mai asteptam in ziua de azi? Ca daca la Tv zice AAA toti zic ca AAA e chiar daca e BBB
 
Deci de la ce sa ne mai asteptam in ziua de azi? Ca daca la Tv zice AAA toti zic ca AAA e chiar daca e BBB
Nu stiu daca ai vrut dar aceste rânduri explica totul, arata realitatea.
 
Loading...
Back
Sus