Code Malicious Site-ul Adsterra.Com - te scoate din indexarea google

AlexHD

Active Member
Registered
Full Member
Salut, dupa problema cu htaccess-ul la site-ul filmeonlinee.info, acum am dat peste alta belea...si anume firma adsterra.com(retea de publicitate) ofera virusi prin cod.
De la ce mi-am dat seama? Pai simplu, in site-ul meu singurul pop-up era de la adsterra.com, pana acum 2 zile(11.aug.2016) cand ma trezesc cu site-ul scos detot din index (http://i.imgur.com/FyYueI2.png) si simplu in momentul cand scriam.. site:filmeonlinee.info apareau 0 rezultate.
Am cautat in email si am descoperit mesajul terifiant de la mr. google si anume: http://i.imgur.com/qd01SV1.png

Contul la ei: http://i.imgur.com/5vHyr6W.png si nu stiu cum sa fac sa imi scot banii, pentru ca retragerea minima e de 100$

Codul lor: http://pl132819.puhtml.com/af/78/9a/af789adba3e2943c9b05c1a4482a7254.js
Mentionez ca nu am decriptat codul, nu am timp de asa ceva, dar atata timp cat nu ascunzi nimic nu criptezi in base64.

Redirectionarea pe desktop: http://i.imgur.com/I79yWFP.png
Intradevar cand accesam de pe mobil ma redirectiona catre niste reclame... Acum dupa ce am scos acel cod, nu ma mai redirectioneaza pe nimic, adica site-ul nu are pic de pop-up.

Dupa 2 zile mi-a re-indexat site-ul(binenteles cand am citit mesajul la google ca poate dura cateva saptamani pana il evalueaza am turbat...insa cred ca am avut un strop de noroc si in 2 zile s-a rezolvat) si surpriza, inainte aveam 14k indexari si acum vad 17k...zic ca e bine :)
Poza: http://i.imgur.com/AvbxZ34.png , partea 2: http://i.imgur.com/rpKjUQv.png
 
Ultima editare:
Am scris si eu acum o luna sau doua despre aceiai firma. Chiar recunosc ca au reclame virusate dar motiveaza ce sunt cele mai bine platite.
Naspa ca dupa toata munca la site o retea ca asta iti f********** totul.
 
Parerea mea, stai 1-2 saptamani fara reclame, lasa sa isi revina, apoi pune iar reclamele ca sa atingi cei 100$ si sa ii scoti. Esti prea aproape sa nu faci asta, si sa nu scoti banii.

De curiozitate ce rata are ptr pop romania?
 
Dacă nu ai peste 50$ nu îți efectuează plata, mie mi-au recunoscut că CPM la reclamele cu virusi e de 15$ și mie îmi oferea minim 0.200$
 
Loading...
Back
Sus