Code Malicious Site-ul Adsterra.Com - te scoate din indexarea google

AlexHD

Active Member
Registered
Full Member
Salut, dupa problema cu htaccess-ul la site-ul filmeonlinee.info, acum am dat peste alta belea...si anume firma adsterra.com(retea de publicitate) ofera virusi prin cod.
De la ce mi-am dat seama? Pai simplu, in site-ul meu singurul pop-up era de la adsterra.com, pana acum 2 zile(11.aug.2016) cand ma trezesc cu site-ul scos detot din index (http://i.imgur.com/FyYueI2.png) si simplu in momentul cand scriam.. site:filmeonlinee.info apareau 0 rezultate.
Am cautat in email si am descoperit mesajul terifiant de la mr. google si anume: http://i.imgur.com/qd01SV1.png

Contul la ei: http://i.imgur.com/5vHyr6W.png si nu stiu cum sa fac sa imi scot banii, pentru ca retragerea minima e de 100$

Codul lor: http://pl132819.puhtml.com/af/78/9a/af789adba3e2943c9b05c1a4482a7254.js
Mentionez ca nu am decriptat codul, nu am timp de asa ceva, dar atata timp cat nu ascunzi nimic nu criptezi in base64.

Redirectionarea pe desktop: http://i.imgur.com/I79yWFP.png
Intradevar cand accesam de pe mobil ma redirectiona catre niste reclame... Acum dupa ce am scos acel cod, nu ma mai redirectioneaza pe nimic, adica site-ul nu are pic de pop-up.

Dupa 2 zile mi-a re-indexat site-ul(binenteles cand am citit mesajul la google ca poate dura cateva saptamani pana il evalueaza am turbat...insa cred ca am avut un strop de noroc si in 2 zile s-a rezolvat) si surpriza, inainte aveam 14k indexari si acum vad 17k...zic ca e bine :)
Poza: http://i.imgur.com/AvbxZ34.png , partea 2: http://i.imgur.com/rpKjUQv.png
 
Ultima editare:
Am scris si eu acum o luna sau doua despre aceiai firma. Chiar recunosc ca au reclame virusate dar motiveaza ce sunt cele mai bine platite.
Naspa ca dupa toata munca la site o retea ca asta iti f********** totul.
 
Parerea mea, stai 1-2 saptamani fara reclame, lasa sa isi revina, apoi pune iar reclamele ca sa atingi cei 100$ si sa ii scoti. Esti prea aproape sa nu faci asta, si sa nu scoti banii.

De curiozitate ce rata are ptr pop romania?
 
platesc bine dar iti freaca toata munca, am scos si eu 2 plati de la ei, dar sunt plin de virusi
 
Dacă nu ai peste 50$ nu îți efectuează plata, mie mi-au recunoscut că CPM la reclamele cu virusi e de 15$ și mie îmi oferea minim 0.200$
 
Loading...
Back
Sus