Site de filme online

David Maix

Member
Registered
Salut! M-ar interesa sa fac un site de filme online. Stiu ca nu este tocmai legal, dar na... =)))
As dorii niste informatii in legatura cu:
1. Daca as putea sa.l hostez pe un vps cu ip de china si sa apara in cautarile din Romania sau daca am nevoie neaparat de hosting din Romania?
2. Se merita se incerci sa faci un site daca nu stii deloc html?
3. Cum fac ca sa urc filmele pe site-ul meu?
4. Daca se merita munca depusa si cam cate ore ar trb sa petreci pe zi ca sa.l urci in topuri
5. Am auzit zvonuri ca s-ar castiga destul de bine si cica sunt persoane pe acest forum care castiga, dar mi-ar putea spune cineva o medie pe 1000/de viz pentru Romania?
 
1. Nu neaparat. Poti hosta unde vrei pentru ca nu pui filmele la tine pe server. Daca ai o tema iptimizata bine merge pe orice host de 1 euro pe luna.
2. se merita ca tot ce iti trebuie este un host, domeniu, wordpress si multa munca :D
3. filmele le urci pe openload sau alte platforme de gen, apoi pui embed la tine pe site
4. nu exista o formula exacta sau o suma care se castiga lunar de fiecare. Cei care au site in top aloca cate 15-20 ore pe zi sau acolo unde este echipa se munceste 24/24 pentru al mentine in top
5. sunt useri care castiga peste 10k euro pe luna din asta dar si muncesc. Rata per 1000 vizionari depinde de platforma si asta o vezi in contul lor.

Iti recomand sa citesti aceste topicuri care ar putea sa te ajute:

Optimizare wordpress
Optimizare reclame pe site
Optimizarea imagini pentru motoarele de căutare incepatori
Optimizare reclame tubeadvertising pentru o conversie mai buna

Ghidul de iniţiere Google privind optimizarea pentru motoarele de căutare

 
Man nu ai ce lucra 20 ore pe zi, de unde ai scos-o? X_x toate site-urile de top sunt acolo datorita vechimii in primul rand, asta e cel mai important si datorita link-urilor si postarilor regulate si sau cu continut unic.
Iti spun eu cat trebuie sa petreci pe zi. Maxim o ora :) si asta daca scrii tu descrierile, daca nu chiar si 5 minute, doar ca postarile ar trebui programate sa se posteze una, 2 pe ora maxim la inceput, si nu sa postezi 20 in 5 minute si apoi pauza.
Cei care au site-uri de top, de asemenea maxim o ora. Majoritatea au o persoana care le face treaba, doar urmaresc ce apare nou si posteaza.
Sus nu ma refer ca nu ai avea ce lucra atat, dar nu face nimeni atat pt ca nu e nevoie si mai ales ca site nou..trebuie sa fi atent la toate ca altfel in 2 luni se impotmoleste rank-ul in google.!
Btw daca vrei site cu traffic evita hostul la 1 euro.
 
Man nu ai ce lucra 20 ore pe zi, de unde ai scos-o?
7 din lista mea au site-uri de filme in top. Stiu cate ore muncesc pentru a mentine site-ul sus.
Iti spun eu cat trebuie sa petreci pe zi. Maxim o ora
Este imposibil pentru ca spre exemplu la seriale incepe de la 12 noaptea si se termina pe la 09.30 dimineata, depinde de zi si numar de seriale care ies.
Filme ies tot timpul si trebuie sa le pui.
Btw daca vrei site cu traffic evita hostul la 1 euro.
Era un exemplu pentru ca u stim ce buget are omul. Poate face si pe blogger daca vrea pentru a evita cosurile de host.
 
Ok ori nu sunt site-uri de top alea, ori nu esti informat bine. Eu vorbeam de site de filme si atat. Daca stai sa pui toate rahaturile de seriale si de emisiuni de la tv, atunci ai de munca 24 din 24, daca o luam asa si la filme ia si baga tot incepund de la primul film aparut.
Apar doar 3/4 filme pe zi (la subtitrari ma refer).
Vorbesc doar de mentinere, am si eu site-uri in top si nu vad la nimeni sa puna mai mult de 5 filme pe zi constant. Nu cantitatea te tine sus.
Eu aveam site de 4 luni si vreo 6/700 de filme si eram pe prima pagina la filme online, nu am facut spam, nu am petrecut mai mult de o ora pe zi si nu am cumparat link-uri, doar 2 de la alte site-uri de ale mele. S-a mentinut cateva luni bune pana la un update google.
---------
+++Nu trebuie neaparat sa pui un episod sau un film exact cand apare, daca stai toata ziua sa urmaresti, atunci poate pierzi 10 ore, dar sunt site-uri in top care intra o data / 2-3 ori in zi cate 15 min, vede daca a aparut ceva si posteaza si se mentin fara probleme.
 
+++Nu trebuie neaparat sa pui un episod sau un film exact cand apare, daca stai toata ziua sa urmaresti, atunci poate pierzi 10 ore, dar sunt site-uri in top care intra o data / 2-3 ori in zi cate 15 min, vede daca a aparut ceva si posteaza si se mentin fara probleme.
Cred că faci mare confuzie! Da, pe România apar 3-4 subtitrări la filme dar pe extern e altă mâncare de pește. Apar filme și seriale tot timpul și sunt milioane de site-uri. Dacă pui un serial după 24h mai bine nu îl mai pui.
Și ca să revin la România, pune game of Thrones când apre după 24h și spune-mi cât trafic primești pe el. Sau pune-l imediat ce e televizat(înregistrat la de hbo la 4 dimineața) și la 5 să fie deja pe site și să vezi atunci. Google e băiat smart! Vede cine postează primul și cine nu.
Iar legat de site-ul tău că a picat la update păi e semn clar că nu ai muncit la el de a picat(în munca aia de 20h de zice ALexH intră și backlink, postat, mentenanța site, schimbar playere cu dmca și multe altele). Sau mai bine zis, google l-a poziționat acolo unde îi era locul. Site de filme/seriale nu înseamnă doar acele site-uri de sunt puse online filmele ce apar în 2019 în speranța să mai ciupim un unic acolo(cum fac majoritatea din ce am observat)

PS: Personal pierd 1h pe zi pentru 1 site de 1k unici pe extern ( postat + schimbat/uploadat filmele cu dmca din openload + schimbat link dmca in webmaster tools). Dacă mai stau să caut și link, sau să fac promovare pe rețelele de socializare se duce la 2h lejer :)
 
Pai stai linistit ca nu s-ar fi ocupat direct pe extern, e clar ca vrea sa faca site de filme in romana. Aia e la seriale..se cauta 2-3 zile un episod si atat. Asta pentru ca apar putine episode si rar, sunt foarte asteptate. Dar la filme nu e asa, poti avea trafic si dupa 2 luni la fel de mare. Btw google nu se ia doar dupa care pune primul. Poti pune in avans cu putin timp (cateva ore) pe un site obisnuit si cand vor posta site-urile mari vei vedea ca esti sub ei. Mai e google smart? E, site-urile is mari. Conteaza calitatea.
Nu are nici o treaba ce ai spus tu cu update. Google schimba algoritmii cum vrea, nu e public ce e mai bine pentru site. Poate azi e buna o chestie, maine nu mai e, nu imi spune mie cum am muncit. La backlink-uri nu muncesti. Dmca 1 minut pe zi ca nu ai 20 pe zi. Schimbare playere unde e cazul..daca pui 1 player normal. Munciti cu cap, degeaba 10 ore pe zi daca degeaba. Omul vrea sa isi faca un site nou, nu e cazul sa vorbim de top ca e ca si cum ai compara cata munca se face la google si cata la un site slab. Isi deschide o firma ceva, ii trebuie cati angajati are google ca el e in top?
Vorbim sa ne aflam in treaba..omul nu viseaza sa ajunga cel mai mare din prima, nu intelegeti gresit ,la un site ca lumea trebuie multa munca si rabdare, aici nu e cazul, fiind si o nisa ilegala, nu are rost sa investim prea mult.
 
omul nu viseaza sa ajunga cel mai mare din prima
Atunci ce rost are sa-l faca daca nu vrea sa ajunga printrele cele mai bine unde se castiga si bani.
Omul vrea sa isi faca un site nou, nu e cazul sa vorbim de top ca e ca si cum ai compara cata munca se face la google si cata la un site slab
Nu crezi ca trebuie oferite toate informatiile inainte de a incepe pentru a stii daca poate sau nu?
Daca vrei un 5-10 euro pe zi atunci e ok, dar daca vrea sa castige bani frumosi trebuie sa stie la ce se inhama.
Dmca 1 minut pe zi ca nu ai 20 pe zi
Ai ai aratat ca ai sau ai detinut site de filme popular. Intr-o zi proasta primesti 20 de notificari. :D

Insa iti inteleg atitudinea si poate la fel as face si eu in unele cazuri. Dece sa te complici ca trebuie x , y, z, ca e complicat cand te poti pur si simplu apuca si vezi pe drum.

A se intelege ca aici nu discutam cine are dreptate sau nu, ci oferim toate informatiile de care dispunem pentru ca userul in cauza sa isi faca o imagine mai buna.
 
Într-o singură zi, poți primi și peste 50 DMCA... Dețin site de seriale, dar și de filme și știu ce vorbesc..Cine zice că pe România nu e de muncă, înseamnă că n-a avut site de top
Un site cu 1000 online la 5 dimineața ca exemplu, nu se menține cu 2 - 3 postări pe zi..Dar hai să nu-i facem băiatului capul plin de informații, din care multe fără rost.
@David Maix , dacă ești serios și te ții de muncă orice site ajunge în top.. Trebuie doar să te informezi ce se caută, să postezi la timp și restul le vei prinde din mers..
 
@David Maix, pentru un site de filme online îți recomand descrieri unice ( nu foarte mari ) și 2 - 3 surse video... Contează foarte mult începutul, numărul de postări în primele săptămâni..
Apoi ușor, ușor, te poți rezuma la 15 - 20 de articole pe zi ( asta ți - ar luat circa 60 de minute ), dacă ai timp chiar și mai multe ar fi bine ...
 
Eu nu stiu cum puteti lucra la un site de filme online doar cate o ora , si vorbim despre 15-20 filme . Prima oara trebuie descarcat de undeva acel film, convertit cu subtitrare si uploadat pe 3 servere diferite + descriere unica. Cum poti spune ca intr-o ora adaugi peste 10 filme ? Plus ca cea mai grea parte este sa gasesti surse bune de backlink. Eu caut si 3 ore pe zi doar pentru 4 backlink-uri ... Plus la wordpress trebuie sa fi atent pentru ca se indexeaza foarte multe pagini care iti face continut dublicat in google. Eu greu m-am prins pana am reusit sa stiu cum sa optimizez corect wordpress. In afara faptului ca instalezi plugin-ul yoast, mai ai inca multe de facut sa ai no-index si index pe paginile corecte ... Gen pagination no-index, search no-index,tag no-index, =?id no index etc ...
Cel mai bine iti cumperi un vps , centos am eu si functioneaza rapid pana la 70k trafiic pe zi , dual core 2 gb rami . 9 euro pe luna .
 
Eu nu stiu cum puteti lucra la un site de filme online doar cate o ora , si vorbim despre 15-20 filme . Prima oara trebuie descarcat de undeva acel film, convertit cu subtitrare si uploadat pe 3 servere diferite + descriere unica. Cum poti spune ca intr-o ora adaugi peste 10 filme ? Plus ca cea mai grea parte este sa gasesti surse bune de backlink. Eu caut si 3 ore pe zi doar pentru 4 backlink-uri ... Plus la wordpress trebuie sa fi atent pentru ca se indexeaza foarte multe pagini care iti face continut dublicat in google. Eu greu m-am prins pana am reusit sa stiu cum sa optimizez corect wordpress. In afara faptului ca instalezi plugin-ul yoast, mai ai inca multe de facut sa ai no-index si index pe paginile corecte ... Gen pagination no-index, search no-index,tag no-index, =?id no index etc ...
Cel mai bine iti cumperi un vps , centos am eu si functioneaza rapid pana la 70k trafiic pe zi , dual core 2 gb rami . 9 euro pe luna .
Există atât de multe site-uri de filme, încât nu e nevoie să faci download/upload decât dacă ai player propriu... Dacă folosești surse uzuale, Openload, Streamango, etc.... Poți folosi funția de remote.. Deci 15 - 20 de filme cu descriere unică pot fi postate într - o oră.. Totuși postez zilnic peste 1k articole și știu ce vorbesc ...
Dar la un site e de muncă destul, mai ales la început
 
Openload, streamango si restul iti convertesc subtitrarea online in timp ce le uploadezi ? Sau te referi la faptul sa furi codul embed de pe alte site-uri si ai rezolvat problema :)
 
Totuși postez zilnic peste 1k articole și știu ce vorbesc
Vorbesti prostii. Asta sti tu despre ce vorbesti. Postezi 1k articole pe zi , esti nebun. Poate copiezi peste 1k articole pe zi. Un articol calitativ si interesant nu il scrii nici in 5 si nici in 10 minute. Nu poti vorbi prostii ca postezi peste 1k articole pe zi. Poate copiezi 1k articole pe zi . Dar cand e vorba de calitate e total diferit in comparatie cu cantitate .
 
Vorbesti prostii. Asta sti tu despre ce vorbesti. Postezi 1k articole pe zi , esti nebun. Poate copiezi peste 1k articole pe zi. Un articol calitativ si interesant nu il scrii nici in 5 si nici in 10 minute. Nu poti vorbi prostii ca postezi peste 1k articole pe zi. Poate copiezi 1k articole pe zi . Dar cand e vorba de calitate e total diferit in comparatie cu cantitate .
Furat cod embed, deorece pe majoritatea site-urilor de filme, găsești film cu subtitrare.... @Sebastian, copiat dacă vrei să fiu mai clar pentru tine.. Dacă tu nu poți face o descriere unică la un film în 10 minute, atunci e altă problemă.. Dar nu vreau să intru nici în detalii, nici în polemici.. Iar copiatul pentru tine, se numește tot postare ( că nu e ca și cum aș copia un site într -o secundă ..) E ca tema la mate când o iei de la un coleg.. Ai scris tema, chiar dacă e copiată, nu e ca și cum o scoți la xerox și gata..

@David Maix , sper să te apuci de - un site și să reușești :) dacă ai timp și răbdare totul se face
 
Sincer, nu merita pe Romania. Am un site de genul cu 50k traffic pe zi si de cand a venit vara si intra mai multi copii toate firmele de advertising au spus ca "traficul este slab, incheiem colaborarea/ au oferit un cpm de toata jena."
 
Sa mai comentez,sa nu? :))
Oameni buni, site NOU. Daca pune 20 articole din prima deja google il poate lua ca spam. Mai mult de 5-6 nu e bine. O descriere unica o faci in 10 minute maxim. 150 cuvinte suficient.
@AlexH nu trebuie sa fi cel mai bun sau sa fi in top ca sa faci bani. E normal sa vrea sa fie, dar pentru asta dureaza ani.
@Sebastian la mine dureaza cateva minute tot..acum depinde si de pc,programe..daca nu iti permiti un server. Apropo la un site nou e munca degeaba asta. Daca ajungi la 10-20k poti incepe sa le faci tu + reclama, eventual sa cumperi subtitrari sa fi primul,dar din start NU.
 
2. se merita ca tot ce iti trebuie este un host, domeniu, wordpress si multa munca :D
Care este legatura dintre host si wordpress?
PS: Personal pierd 1h pe zi pentru 1 site de 1k unici pe extern ( postat + schimbat/uploadat filmele cu dmca din openload + schimbat link dmca in webmaster tools). Dacă mai stau să caut și link, sau să fac promovare pe rețelele de socializare se duce la 2h lejer :)
La ce se refera DMCA?
Atunci ce rost are sa-l faca daca nu vrea sa ajunga printrele cele mai bine unde se castiga si bani.
E un proiect din care vreau sa invat despre: crearea un site, optimizarea lui, SEO si daca toate astea vor inflori, de ce nu, niste banuti. Daca voi da gres si totusi invat ceva, dupa aceea o sa vreau sa fiu in top cu un alt proiect (tot site de filme) unde sa fac si bani. Nu am asteptarea ca din prima sa fiu in top si sa fac si bani.
Ce moneda este asta, DMCA?
 
Care este legatura dintre host si wordpress?

La ce se refera DMCA?

E un proiect din care vreau sa invat despre: crearea un site, optimizarea lui, SEO si daca toate astea vor inflori, de ce nu, niste banuti. Daca voi da gres si totusi invat ceva, dupa aceea o sa vreau sa fiu in top cu un alt proiect (tot site de filme) unde sa fac si bani. Nu am asteptarea ca din prima sa fiu in top si sa fac si bani.

Ce moneda este asta, DMCA?
DMCA, nu este o monedă... Este o lege privind drepturile de autor asupra conținutului video de pe site .. Toată lumea primește DMCA, deoarece nimeni nu are drept pe un film/serial.
 
Loading...
Back
Sus