Simona Halep rămâne lider mondial până la începutul sezonului de zgură

bmxro

Moderator
Moderator
Registered
Full Member
VIP Club
Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-4, 7-5 de rusoaica Daria Kasatkina.
Wozniacki, care spera să câştige această competiţie pentru a o putea detrona pe Simona Halep din fotoliul de lider al clasamentului mondial, a suferit al doilea eşec consecutiv în faţa Dariei Kasatkina, care o învinsese pe daneză şi luna trecută, în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg (Rusia).

Astfel, Simona Halep rămâne lider mondial și are șansa să înceapă sezonul de zgură de pe prima poziție a clasamentului, deoarece Caro Wozniacki se deplasează la turneul de la Miami pe poziție de finalistă, anul trecut, fiind nevoită să își egaleze performanța, pentru a nu pierde puncte în clasament.

Primul turneu de zgură va începe pe data de 2 aprilie, în SUA, la Charleston, cu premii în valoare de 734,900 de dolari.
 
Loading...
Back
Sus