Promotie Server dedicat 8 core si 8GB RAM 13 euro

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Dupa taxe se face 16$
Daca lasi direct in euro iti ramane 13 euro, iar daca schimbi in dolari iti ajunge 15.86$. Am simulat eu acum.
Oricum merge ca pretul normal este de 19 euro si nu ami exista taxa de setup.
 
Alex tu ce panou de control ai pus pe el ?
La ce am nevoie nu trebuie sa instalez panou, dar daca e nevoie mereu instalez sentora. E gratis si nu consuma multe resurse.
 
Mișto. Au aceleași configurații ca cele de la online.net doar că mai ieftin.
Pentru cine a luat serverul de 13€, aveți idee dacă mai plătiți tva la el? Eu la online.net pentru 15.99€ cât e serverul plătesc în final 19.03 €
PS: Văd că serverul cu Atom C2750 2.4 Ghz 8 cores arată la configurație CPU Amount 1. E limitat la un singur core sau cum?
 
E limitat la un singur core sau cum?
Iti spune ca ai un cpu cu 8 core.
Vezi imaginea de mai sus, ca este din serverul comandat de mine.
Pretul final este cel care iti arata, 13 euro sau 15.86$ cat este la mine, pentru ca am ales dolari.
 
Se merita sa pun cpanel si sa fac webhosting ?
Mai bine pui sentora ca e gratis i tot poti vinde pachete, In acest fel salvezi 35$ lunar. Dar daca vrei neaparat cpanel, iti recomand buycpanel care sunt super si chiar iti rezolva gratis problemele care tin de cpanel pe server. Plus licenta este portabila si oricand te poti muta pe alt server.
 
Sentora asta sincer nu prea imi place mie. Mai mult ma tenteaza Centos Web Panel (CWP) care e tot gratis ... Sa vad as putea si asa sa incep cu free si din aia 35$ pe luna sa fac altceva :D
 
De ce zici ca imi pun mainile in cap ?
Multe erori si problemele care le aduce. Daca era mai bun ca sentora nu crezi ca-l foloseam? Cauta pe google si vei vedea.
Nu zic ca sentora cel mai bun, ca are si ale multe probleme, dar in comparatie cu asta, e super, plus asa cum am spus mereu, consuma putine resurse.
 
Care este treaba cu verificarea? Trebuie sa faci poaza cu buletinul in mana sau pur si simplu faci o poza la buletin si card? Ca nu pea inteleg
Daca ai intrat pe mail de ai paypal si dai click pe link acela nu mai trebuie nici un buletin :) Ei verifica adresa de mail de la paypal dupa care s=a facut plata
 
Care este treaba cu verificarea?
Este una simpla unde iti verifici adresa de email.
Cum eu nu folosesc adresa de paypal la nimic in afara de plati, a trebuit sa confirm adresa email de la cont si adresa de la contul de paypal. Click pe un link si gata.
In cateva ore ai serverul live.
 
Loading...
Back
Sus