Se merita investitia intr-un website de filme ?

Marian Mitea

Member
Registered
Full Member
Buna ziua,
Am vazut ca sunt o multime de persoane care vand site-uri de filme, theme pentru site uri de filme, etc. Merita sa mai investesti intr-un asemenea site pentru a scoate ceva profit ? Personal ma bate gandul sa ma apuc de unul sau chiar sa-l cumpar gata facut.

Bugetul pe care vreau sa-l investesc este undeva la 1000 lei.
 
Depinde de fiecare , dar trebuie sa stii ca nu totul se termina la cei 1000 de roni investiti si ca imediat te apuci de facut bani .
Trebuie sa devii cum bine spune gasca pe Telegram , zombi , sa urmaresti ce apare , sa fii cu posturile la zi , sa urci pe cuvinte cheie bune si inca multe altele care ar trebui scrise .
In mare se poate spune ca se merita daca iti asumi riscul insa este foarte mult de munca ca dealrfel pe oric alta nisa .
Sa nu cumva sa crezi ca ai dat o mie de roni si deja ai o vaca de muls care iti va face bani pe termen nelimitat , pur si simplu deabea de acolo incepe munca ta asidua .
Totusi cred ca la bugetul tau de 250 de euro aproximativ vei putea lua un site care deja este cat de cat stabil si vei putea continua sa postezi in mod regulat ca sa il sustii si in acelasi timp sa incerci sa-l ridici .
 
In opinia mea, nu se merita investit nici macar 1 leu in nisa de filme (exceptand domeniul si hostul).
Se merita sa faci, sa ai rabdare si sa faci numai profit fara alte investitii.

Avem perioade pe nisa de filme care ne scade traficul 50% sau mai mult fara motiv sau doar ca lumea s-a intors la munca/scoala. Eu nu as investii intr-o nisa care este ilegala si mereu se intampla ceva cu google iar traficul cel mai mult este iarna.

Daca chiar vrei sa investesti, investeste suma aia in cateva backlinkuri cu autoritate ridicata, si vei ridica orice site pe orice nisa. Macar ridici in rank ceva legal si la care nu iti faci griji ca maine poate sa dispara din 1000 de motive.
 
Dacă ești pregătit sa muncești foarte mult, cam 20 ore pe zi, noapte de noapte pierduta, când gândești sau respiri sa foe doar site de filme, atunci poți începe.
Cum nu prea se știe ce a făcut x cu site lui, recomand sa faci totul de la zero și îți trebuie doar bani de domeniu și host. Cauta pe forum topicul 8 GB ram.

Sunt useri aici care din filme online câștigă și 20K€ pe luna, dar muncesc ca berila și le-a trebuit ceva timp sa apară sus.
 
Dacă ești pregătit sa muncești foarte mult, cam 20 ore pe zi, noapte de noapte pierduta, când gândești sau respiri sa foe doar site de filme, atunci poți începe.
Cum nu prea se știe ce a făcut x cu site lui, recomand sa faci totul de la zero și îți trebuie doar bani de domeniu și host. Cauta pe forum topicul 8 GB ram.

Sunt useri aici care din filme online câștigă și 20K€ pe luna, dar muncesc ca berila și le-a trebuit ceva timp sa apară sus.
Salut Alex,
Multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi. Incep sa ma gandesc tot mai mult sa incep unul de la zero. Cred ca este cel mai sigur asa.
 
Dupa parerea mea se merita. EU am un castig constant cu 2 siteuri cu trafic relativ micut. 7000 - 2000.
Castigul este undeva la 200 usd pe luna.
 
Nu, tot ce e ilegal, e o pierdere de timp, o chestie care va merge pana intr-un anumit punct.
NU e chiar adevărat ce spui tu...Totul în viață merge până la un anumit punct...Și termenul ILEGAL e puțin cam dur ( totuși nu furi sau dai în cap pentru bani ).... Sunt țări din lumea asta unde site-urile sunt super legale, acum depinde de legi și de anumite conduite..Dacă face sistem de plată prin abonament, poate pierde foarte repede tot
Investiția se merită, dar sfatul meu personal e să-l faci de la 0, deoarece un site nou dacă știi ce să-i faci imediat ajunge la traficul dorit sau mult peste așteptări..E nevoie de muncă, foarte multe ore pierdute și minte....
 
Daca nu stii sa faci orice altceva, atunci da, se merita. Nu e vorba de bani cat e vorba de timp. Sunt nise cu mult mai mult profitabile decat nisa asta.

Da... daca stii unde, cum si cand sa folosestii banii e un avantaj enorm, din ce imi dau seama nu stii, deci nu are rost sa pierzi mai mult de 100 de lei din banii aia (domeniu + host).

P.S: iti recomand sa te "documentezi" despre seo iar apoi sa studiezi concurenta. Ce fac ei, cand fac ei, unde fac ei, cum fac ei, s.a.m.d (valabil pentru oricine).
 
Eu sincer, nu as investi BANI munciti in ceva ce nu are un viitor de durata...ci doar pe termen scurt..
Am avut si eu site de filme, nu am investit bani, am avut destul trafic, dar am intampinat probleme din cauza ca eram ilegal ...asa ca
 
Loading...
Back
Sus