Vand Script video porno cu import

Deucalion

Cinema
Registered
Full Member
Salutare! Vand script pentru filme adult cu import de pe xvideos. Scriptul este pe un domeniu din afara si preia titlu, imagine, link video fara playerul xvideos, tags. Scriptul ia aproximativ 45 de video-uri cand apesi butonul de import. La comanda, pot realiza si pentru alte site-uri sau sa adaug alte optiuni cum ar fi comentarii la video de la useri ce se pot inregistra. La clipurile ce se sterg sau nu mai sunt publice pe xvideos, se adauga automat intr-o lista si vei fi anuntat ca sunt unele video-uri ce sunt raportate automat si le poti verifica si sterge in masa. Imaginile sau clipurile nu sunt hostate. In privinta categoriilor am facut o pagina ce iti preia categoriile automat din tagurile filmelor sau le poti adauga manual prin selectarea acestora pentru fiecare film in parte exemplu: http://prntscr.com/jpv38n.

Asa arata panoul adminului https://prnt.sc/jpv2ox
Asa arata importul filmelor https://prnt.sc/jpv331
Asa arata pagina care o primesti dupa iportul filmelor http://prntscr.com/jpv3ul. Poti vedea filmele ce au fost deja adaugate si tagurile acestora

Pretul este de 300 euro plus eventualele modificari. Munca mea, pretul meu. Daca vreti sa vedeti site-ul live, mesaj in privat pentru link. Nu stiu daca e in regula sa postez link-ul aici. Plus, este adult. prefer sa il dau in privat.
 
E ok scriptul. doar ca exista deja wp-script. Daca adaugai functia de selectarea calitatii video eram ai ok. Video-urile astea de la xvideos sunt la 260p ...Chiar daca sunt hd. Prin embed ele ofera doar 260p .
 
Loading...
Back
Sus