JOB Redactor nisa Tech

Marian97

Member
Registered
Salut,

Caut 2/3 redactorii pentru un proiect ce a fost lansat în septembrie 2022 şi doresc să îl dezvolt mai mult, ideea e că îmi trebuie mai mulţi radactori pentru a mă alinia la cerinţele Google pentru integrarea în News. Deocamdată pe site scriu doar eu, am peste 1000 de vizitatori zilnic, site-ul se poziţionează foarte bine în Google Search şi Discover.

Nu am băgat Google News şi nici nu intenţionez să fac asta până prin vară, deci deocamdată sunt pe - şi doresc să investesc minim în acest proiect, o să mai vând 1/2 advertoriale pentru a putea susţine mai multe comenzi şi de articole evergreen pe lângă cele news, şi o dată cu adăugarea site-ului în Google Adsense, voi oferi redactorilor cu care lucrez un venit mai mare cu posibilitatea de a se mări pe viitor.

Eu m-am gândit să am mai mulţi redactori ce pot posta 1/2 articole pe zi, ne vom împărţi în subiecte diferite pentru a nu ne încurca şi preţul per articol va fi de 1 euro pe articol, de 200/250 de cuvinte.

Dacă este cineva interesat, aştept oferte, ştiu că ceea ce ofer este sub preţul pieţei, dar dacă doriţi să postaţi 1/2 articole pe zi undeva, să vă faceţi un portofoliu sau să ajutaţi pur şi simplu cât timp proiectul este non-profit, vă aştept cu PM sau cu mesaj la [email protected]

Vă mulţumesc!
 
Loading...
Back
Sus