Promovare oferte TubeAdvertising pe Facebook - Ghid

TubeAdvertising

Support Official
Registered
Full Member
Support Official
Salutare tuturor, vin cu un mic ghid, ceva mai complet ce va va ajuta sa promovati ofertele TubeAdvertising pe Facebook fara sa vi se blocheze linkul.
Pasul 1. Atat in cazul in care faceti Facebook ADS cat si in cazul in care publicati in profile, grupuri va trebuie un domeniu nou, de preferat "incalzit/rulat" deja pe Facebook. Daca nu aveti posibilitatea sa cumparati un domeniu "rulat" in trecut pe Facebook va invit sa inregistrati unul nou aici:
http://www.freenom.com ( ghid video:
)
Daca aveti posibilitatea sa investiti cativa $ insa, cumparati un domeniu scazut, NEBANAT de Facebook ce are si cateva like-uri/share-uri deja primite in trecut, asa numitele domenii "incalzite".
- Intrati pe: https://www.expireddomains.net/deleted-domains/ si cautati cateva domenii .com de preferat, care sa "sune" bine, sa nu para ceva de spam (ex: iox3362278.com - ar parea spam )
- Faceti-va o lista cu 20-30 domenii si apoi incepeti verificarea acestora pe: https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/
Aici cautam domenii cu ceva social reach ca in imaginea asta:

1231.jpg

Nota: Nu stati sa cautati domenii cu sute de like-uri, e deajuns sa aiva cateva zeci.
Odata cumparat domeniul il adaugam in pagina ofertei Tubeadvertising pe care vrem sa o promovam ca domeniu personalizat, ca in imaginea de mai jos :

21.jpg

- Click pe Add new, adaugati domeniul sau subdomeniul si apoi NEXT:

22.jpg

- Adaugati in DNS la voi CNAME-ul relatiuv domeniului vostru ( pentru cei ce nu stiu sa faca asta, cautati pe Google "How to change DNS records in "nume_registrar" (ex: Godaddy)

23.jpg

Odata adaugat domeniul personalizat in cont o sa aveti posibilitatea sa il alegeti din lista de domenii de tracking

24.jpg

Metoda asta este foarte folosita inclusiv de cei care fac BlackHat pe Facebook si folosesc diferite servicii de cloacking pentru a-si ascunde landing page-ul final.
Un domeniu "trusted" este esential, atat pentru spam cat si pentru promovare mai "White"
Va sugerez sa mergeti pe ofertele soft, dating ( id oferte: 245, 441, 335, 446) sau astrology ( id oferte: 449, 450 )
Nu uitati sa setati la FALLBACK optiunea: "Show an error message" / "Arată un mesaj de eroare" ca in imaginea de mai jos:

26.jpg
Succes tuturor si spor la bani!
Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati.
 
Loading...
Back
Sus