Problema windows 10 pc

COSMiN.

Member
Registered
Salutare! Daca pe pc instalez windows 10 primesc aceasta eroare..

g9pps8jawdq31.jpg


Si am incercat toate modalitatile dar tot degeaba... stie careva o rezolvare??
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Mergi un bios si la boot ai acolo niste opțiuni cu legacy sau ceva de genul ca imi imi amintesc exact. Schimba si vezi care merge, am avut problema asta si așa am rezolvat.
Bootabil mai poti face si cu Media tools de la Microsoft.
Daca ai Windows 7 sau 8 pe calculator, pur si simplu dau click pe setup din Windows 10 si faci install sau prin Media tools.
 

COSMiN.

Member
Registered
Mergi un bios si la boot ai acolo niste opțiuni cu legacy sau ceva de genul ca imi imi amintesc exact. Schimba si vezi care merge, am avut problema asta si așa am rezolvat.
Bootabil mai poti face si cu Media tools de la Microsoft.
Daca ai Windows 7 sau 8 pe calculator, pur si simplu dau click pe setup din Windows 10 si faci install sau prin Media tools.
Păi prin media tools am facut stick-ul bootabil. Acuma am windows 8 si o sa incerc sa-i dau diseara install la windows 10 si o sa ma uit prin bios.
M-am uitat eu pe acolo dar nu am reusit nimic.
Multumesc, AlexH.
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Daca ai Windows 8 in loc de make boot alegi install si gata, nu trebuie mai faci altceva.
Cum am spus mai sus, click pe setup din Windows 10 si va începe procesul de install.
 

COSMiN.

Member
Registered
Asta stiu.. dar dupa ce instalez windows 10 imi da aceata eroare. Dar diseara cand ajung acasa de la job, o sa-i dau un install si o sa incerc sa filmez cumva sa vedeti si voi exact.
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
1. Cmd si msconfig, apoi enter si dezactivat fast startup
2. Mergi in device manager update all drivers
3. Executa un diagnostic la RAM
4. Deschide cmd cu drept de administrare si rulează ckdisk /F C:
 

ultron

Member
Registered
Salut,

Cu vreo 3 ani in urma, cand foloseam Windows 7, singura metoda prin care am putut sa-l instalez (parca am gasit pe net detalii) a fost ca in BIOS sa fac setarea: UEFI: Set Legacy only on MotherBoard.

Mi-am notat pe undeva sa nu uit :), acum folosesc 10-le si nu am mai avut problema asta. Daca am spus prostii da ignore, am vorbit din amintiri :D.

Bafta
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
UEFI: Set Legacy only on MotherBoard.
La asta ma refer si eu. Am avut aceiași problema.
In cazul lui problema e de la un proces care vrea sa rescrie alt proces in RAM si nu poate, asa ca boom albastru vezi.

Rezolvare am am postat mai sus si se mai poate cu flush RAM dar nu stiu comanda.
 

ultron

Member
Registered
La asta ma refer si eu. Am avut aceiași problema.
In cazul lui problema e de la un proces care vrea sa rescrie alt proces in RAM si nu poate, asa ca boom albastru vezi.

Rezolvare am am postat mai sus si se mai poate cu flush RAM dar nu stiu comanda.
Asta e problema lui, daca am observat bine: Stop Code: KMODE Exception not handle .

Am cautat pe net si am gasit link-ul asta
si am facut un printscreen la ce zice initiatorul topic0ului de acolo ca ar fi functionat pentru el:

Sper ca nu am incurcat m,ai mult decat am ajutat :)
 
Loading...
Sus