Problema site

ombladon112

Active Member
Registered
Full Member
Salutare tuturor,
De ceva vreme am o problema destul de serioasa cu site-ul http://raspunsuridrpciv.ro
Am primit și o înștiințare de la google:

Către: webmasterul site-ului http://raspunsuridrpciv.ro/,

Google a detectat faptul că site-ul dvs. a fost compromis de o terță parte care a creat conținut rău-intenționat pe unele dintre pagini. Ca urmare a acestei probleme grave, reputația site-ului este folosită pentru a afișa potențialilor vizitatori conținut neașteptat sau dăunător pe site sau în rezultatele de căutare. De asemenea, scade calitatea rezultatelor pentru utilizatorii din Căutarea Google. Prin urmare, am aplicat site-ului o acțiune manuală care va avertiza utilizatorii privind conținutul compromis atunci când site-ul apare în rezultatele de căutare. Pentru a elimina acest avertisment, curățați conținutul compromis și trimiteți o solicitare de reevaluare. După ce determinăm că site-ul nu mai include conținut compromis, vom elimina această acțiune manuală.

Mai jos sunt afișate câteva exemple de adrese URL unde am găsit pagini care au fost compromise. Examinați-le pentru a înțelege mai bine unde apare acest conținut compromis. Lista nu este completă.

http://raspunsuridrpciv.ro/nljqcgue...culture/comprised/cringingly/enmoikayhcvp.htm

Până și in cautari pe google.ro apare ciudat...
Screenshot_2017_01_24_02_38_40.png


Din câte am observat imi apar niste pagini in webmaster tools care pe site defapt nu exista.
Pot scăpa de acest virus sau ce o fi?
 
Nu stiu cine ti-a facut pluginul de sitemap ... insa site-map-ul iti este "varza" :)
Ar trebui sa il verifici, sa stergi paginile care nu sunt pentru ca acolo ai acele legaturi ...
Cod:
<a href="http://www.raspunsuridrpciv.ro/sitemap.xml" border="0"><img src="http://www.tribalconsulting.co.za/images/sitemap_button_on.gif" width="81" height="33"/></a>
Interesant acel tribalconsulting.co.za ... :)
Nu stiu ce faceau insa imi este greu sa cred ca faceau plugin-uri wordpress ...
Eu as dezinstala pluginul (eventual chiar sters de pe server), as sterge sitemap.xml, apoi as verifica footer.php din tema pentru coduri bizare/criptate, la fel si header.php, iar daca prin ele gasesc referinte catre alte fisiere (include/require) as verifica si acele fisiere ...
 
Garantat a fost hacked si va trebui sa schimbi parola la admin, ftp, dar acestea dupa ce cureti serverul. Asta inseamna sa verifici fiecare folder, fisier sa vezi daca contine ceva suspect.
Asta am facut si eu ieri Decode code var
 
Va multumesc pentru ajutor!
Din cate am observat acest hacker chiar si-a facut de cap cat a putut. :D
In footer aveam o poza care avea schimbat link-ul catre site-ul lui.
Aveam un plugin care imi genera acele pagini in sitemap, am sters acel plugin si am schimbat sitemap-ul http://raspunsuridrpciv.ro/sitemap.xml
Dar nu inteleg cum a reusit sa devina proprietar in webmaster tools, aveam fisierul lui html de verificare urcat pe site. Adresa lui de email fiind [email protected]

PS: A trebuit sa trimit si o sesizare de reevaluare la google, stie cineva in cat timp imi vor indexa site-ul cum trebuie?
 
Dar nu inteleg cum a reusit sa devina proprietar in webmaster tools, aveam fisierul lui html de verificare urcat pe site.
Pai asta e cam imposibil. Daca urca fisierul lui din GW, atunci primeai notificare in GW ca altcineva este proprietar la site din contul tau.
 
Loading...
Back
Sus