Problema Amazon.de

jonas

Member
Registered
Full Member
Salut băieți,
Am vrut să cumpăr un calculator de pe Amazon.de. Neavând un card bancar, m-am decis să cumpăr niște ''gift cards'' cu bitcoin. Am schimbat aceste tichete cadou în balanța contului de Amazon. Am finalizat tranzacția cu această balanță. După câteva ore, îmi trimit un email cum că contul meu de Amazon este blocat și că trebui să ofer dovada plății cu cardul pentru aceste tichete cadou.

Ma gândesc ca problema a apărut ca urmare a faptului ca am cumpărat aceste tichete cadou într-un termen scurt (2 zile).

Am trimis dovada după actul de identitate, copie după tranzacțiile de unde am cumpărat aceste tichete. Am precizat în email că nu am cumpărat cu cardul.Se pare că nu este de ajuns.

Ce aș putea să mai fac în această situație? Am pierdut acești bani?

Mulțumesc anticipat.
 
Se pare că am pierdut banii. Indiferent câte e-mailuri dau, primesc mesaje automate. Vor să le dau o dovadă a cardului pentru tranzacțiile cu carduri cadou. Din păcate, am cumpărat cu bitcoin, prin urmare este dificil să ofer acest lucru. O să le scriu în fiecare săptămână, dar cu siguranță nu vor avea nici un rezultat.
 
problema asta apare cand sunt cumparate Gift card de pe darkweb. Nu toate sunt bune.
Am folosit si eu cateva si doar una mi-a dat probleme si nu am folosit nici una mai mare de 1000$.
 
problema asta apare cand sunt cumparate Gift card de pe darkweb. Nu toate sunt bune.
Am folosit si eu cateva si doar una mi-a dat probleme si nu am folosit nici una mai mare de 1000$.
Cardurile cadou au fost în regulă, problema este cu Amazon, care nu-mi deblochează contul. Acum nu știu dacă e permanent sau dacă e posibil să-mi dea soldul înapoi în 90 de zile. Am citit ceva pe net, dar nu sunt sigur. Există vreo șansă să-mi recuperez soldul și să cumpăr acel produs sau e doar un vis?

Vă mulțumesc pentru sprijin.
 
Se pare că am pierdut banii. Indiferent câte e-mailuri dau, primesc mesaje automate. Vor să le dau o dovadă a cardului pentru tranzacțiile cu carduri cadou. Din păcate, am cumpărat cu bitcoin, prin urmare este dificil să ofer acest lucru. O să le scriu în fiecare săptămână, dar cu siguranță nu vor avea nici un rezultat
 
Astăzi am primit o veste foarte bună. Contul a fost deblocat. Acum nu știu dacă toate email-urile pe care le-am trimis au avut vreun efect, dar nu contează. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor.
 
Loading...
Back
Sus