Va salut,
Cat poate valora o pagina Facebook cu peste 100 000 abonați si peste 70 000 like-uri ? Am una si ma gândesc sa o vând.
Cat poate valora o pagina Facebook cu peste 100 000 abonați si peste 70 000 like-uri ? Am una si ma gândesc sa o vând.
Nu vreau sa iti stric afacerea, insa din info publice care la vad, eu personal nu as cumpăra aceasta pagina.Este vorba de aceasta pagina
nu e nici o afacere. Nu sunt disperat sa o vand.Am vrut doar sa stiu daca valoreaza ceva. Mai am si alte siteuri si inca ma folosesc de ea.Nu vreau sa iti stric afacerea, insa din info publice care la vad, eu personal nu as cumpăra aceasta pagina.
Poate niste screenshot din admin ma poate ajuta sa imi schimb opinia.
Nu mai este valabil anunțulSalut, Ma intereseaza un pret. Am vazut pagina si sunt interesat. Multumesc.
Multumesc. Daca mai ai alta pagina, anunta-ma. O zi faina!Nu mai este valabil anunțul
Sautare, vad ca ai si website...Pentru cei interesati, am si eu o pagina de vanzare.
Ofertele in privat.
Si site-ul in vand.Sautare, vad ca ai si website...
Te rog scrie-mi in privat cat ceri pe pagina de Facebook.
O zi frumoasa!
Multumesc
Grea misiune.Si site-ul in vand.
Nu am timp sa ma ocup de site,acest lucru se si observa din faptul ca in ultima vreme se posteaza foarte rar pe el, iar de pagina momentan se ocupa altcineva.
Ofertele le faceti voi .