Postare Facebook Ray ban

Sebastian

Active Member
Registered
Full Member
Salutare.
Astăzi ma trezesc pe Facebook cu notificări, like uri la o postare de a mea. Cum ca am postat o poza și un link (vezi în imagine) despre ochelari ray ban.
Îmi poate spune cineva cum se poate ca să apară o postare de genul postata de mine fără acordul meu?
Nu întru cu contul de Facebook pe site uri fără trust sa zic ca am prins virus. Totuși nu îmi dau seama cum am apucat eu la acest "virus"...
 
Nu esti singurul. Sunt zeci de mii de persoane daca nu mai mult cu postări de gen.
Din ce am văzut majoritatea sunt de te telefoane la care au copiii acces. Ei instalează un joc sau ceva de gen apoi aplicația posteaza in neștire.
Verifica ce aplicatii au acces la contul tau si sterge care pare suspect, verifica telefonul.
 
Am șters toate aplicațiile la care eram conectat însă tot îmi apare acea postare penibila. Pc ul nu l am pornit astăzi deci nu poate fi de pe pc. Ce altceva as putea sa fac?
 
Astăzi am avut vreo 4 postări fantomă pe profilul meu. Le am raportat la facebook și aștept răspuns. Am șters toate aplicatiile la care eram conectat dar tot nu a funcționat. Sunt curios ce ar putea fi. De jucat nu ma joc pe Facebook mai ales acele tipuri de teste de care zici. Sunt curios cum reușesc ei sa controleze profilurile oamenilor.
 
Pana la urma a uitat sa stearga aceasta notificare si am vazut-o. Doar atat a ramas. Celelalte conectari le-a sters. Cum s-a conectat la contul meu de facebook ? Habar nu am. Insa securitatea la facebook e praf. Eu nu am primit nici o notificare nimic legat de asta. Se conecteaza un galbejit din Taiwan si nu primesc nici o avertizare, si am si 2 step verification activat pe facebook...
857e961c04ca948e7f2a45a7247fbb13.png
 
Loading...
Back
Sus