Postare articole site

Robert1427

Active Member
Registered
Full Member
Bună seara!
Mă ocup cu postarea de articole pe site-uri de: anime, seriale, filme dar și alte categorii
Programul de lucru este : Luni - Vineri ( de la ora 07:00 la ora 22:00 ) iar în week-end ( dacă nu sunt plecat ) de la ora 10:00 - 19:00
  1. Pentru postare articole ( titlu, descriere, tag, video ) totul copiat, prețul este de 0.2 EURO... La 100 de articole prețul este 20 EURO. Pentru mai mult de 500 de articole, prețul se negociază și se poate ajunge la un discount de 20- 40% în funcție de dorințele clientului.
  2. Pentru postare articole ( titlu, tag, poză, video, descriere proprie + alte dorințe ale clientului ), prețul este 0.4 EURO..... La 100 de articole este 40 EURO... Pentru mai mult de 500 de articole, prețul se negociază și se poate ajunge la un discoutn de 20 - 40% în funcție de dorințele clientului.
  3. Pentru orice dorință legată de scriere articole, postare îmi puteți spune ce idee aveți și vă voi explica dacă se poate sau nu .. Prețul se va decide în funcție de cerințele clientului.
  4. Dacă sunt persoane care vor logo pe video, lucrez cu diferite programe, pot urca articole pe conturi personale, fiecare client va avea ofertă individualizată în funcție de dorințele fiecăruia

Mă puteți contacta privat sau pe skype : duta_sorin2001
 
filme nu urci cu descriere si tag si tot ce este de facut
Am scris articole ( asta se referă și la filme ) ...
 
Loading...
Back
Sus