POPUP google update - Ce veti face?

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Stim ca in decembrie chrome va bloca orice tip de reclama care nu intra in gratiile lui, in special popup, popunder, etc.
In caz ca se intampla, desi ma indoiesc ca le va bloca pentru ca discutia asta a mai fost in ultimii 2 ani, ce veti face?
Migrati catre altceva, inchideti pravalia, gasiti alte forme de monetizare, etc.
Stiu destui care desi scot frumos iar popup este sursa primara de venit, au si costuri la fel de mari, undeva intre 300 si 1500 euro lunar. Cum la majoritatea popup este 80% din sursa de venit, cum o sa mai platit cheltuielile lunare care le aveti?

Cine stie, poate impreuna vom gasi o solutie.
La providerii care ofera direct link problema nu e asa grava ca se gasesc solutii pentru a te folosi de trafic, insa cei gen popads care nu ofera asa ceva, va fi cam greu.
 
Eu nu cred ca o sa termine era POP . O sa gaseasca ei ceva solutie sa merga mai departe sau cine stie , poate se reprofileaza sprea alte tipuri de reclame.
Cu linku direct nu faci treaba buna decat daca ai trafic mare de tot pentru ca e slab platit.
 
Cei de la popads sunt pe piață de ani buni și țin pasul mereu cu update-urile. Nu vor muri pop-urile așa ușor, așa cum nu ai dispărut nici când a apărut adblocker și nici când google a anunțat că le blochează(prima dată)
 
Stiu ca era un proverb nu mor cai cand .... se gasesc mereu rezolvari , cei de la exoclick deja au inceput sa faca modificari in ajutorul publiserilor si sincera sa fiu pe doua site am scos pop-up si nu cred ca e diferenta foarte mare de profit .
Las mai jos un articol destul de interesant desprece doreste google si cum le trateaza doleantele marile firme .

ExoClick Google restrictions .
 
Din vast se castiga de 10 ori mai bine daca găsești firma buna ai ai trafic de calitate.
Insa pentru asta e nevoie de host propriu la video.
 
Tocmai ce am facut update la chrome la versiunea 71. Nu mai imi deschide popurile din player de la Openload. Sa vedem cat o sa tina pana vin astia cu idei noi.
 
Tocmai ce am facut update la chrome la versiunea 71. Nu mai imi deschide popurile din player de la Openload. Sa vedem cat o sa tina pana vin astia cu idei noi.
Si eu am facut update si trec popurile intr-o veselie:))) openload,popads,exoclik absolut tot ce am trece.
 

Atașamente

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    15,4 KB · Vizualizări: 12
La mine se deschide , la el nu se deschide , apa de ploaie , sa auzim de castiguri , au scazut sau nu si atunci va dati seama daca in unele tari merg sau nup .
 
Ai un articol referitor la asta? Vreau sa vad pe ce criterii le vor bloca. Daca e vechea faza cu Better Ads, al nostru de exemplu nu poate fi vazut de Google :) deci trece.
 
eu am dat update la vers 71 si am testat si deschide orice fel de popup,poate nu sa aplicat la mine cine stie...din cate stiu eu le blocheaza doar daca iti baga siteul in baza la ei apoi poti trimite appeal dupa ce rezolvi..numai e asa faza ?
 
Loading...
Back
Sus