Perisoru.net - Cel mai bun joc cu mafie !

Valentina95

Active Member
Registered
Banned
www.Perisoru.net - Un joc browser ce este dezvoltat pe platforma MafiaCreator , cu cateva investitii facute si playeri online . Un joc destul de captivant in care faci delicte , te antrenezi , cumperi arme , joci la cazino si indeplinesti diferite misiuni si obiective !
Fiecare nou membru primeste 10 zile VIP !

Bineînțeles, îți începi cariera în Mafie drept un începător pe propriile picioare și înconjurat de alți criminali neexperimentați. Omuciderea ar trebui să fie lăsată altora. De ce să-ți murdărești mâinile când altcineva o poate face pentru tine. în timp ce te ridici, vei caștiga mai mult respect și mai mulți bani, iar abilitățile de mânuire a armelor se vor îmbunătăți. între timp, stai retras și toți vor crede ca ești inofensiv. Nu uita: fi atent, de asemenea, la vecinii tăi, pot și ei să aparțină Mafiei.

Enjoy the game !

THC4onm.png
 
catre toti cei intersati de astfel de jocuri:
1. au mai fost prezentate cateva pe acest forum si in final sau dovedit ca fiind teapa. Nu spun ca acesta este, dar aveti grija.
Catre autorul topicului:
1. daca faci mass post identic pe ai multe forumuri nu te va ajuta nimic
2. acel premium de 100.000.000 Ron nu va atrage pe nimeni. Trebuie sa specifici daca sunt bani reali sau in joc si care este conversia acestora in bani reali.

Daca nu este serios jocul si ai de gand sa-l inchizi dupa o perioada scurta de timp, recomand sa stergi acest topic pentru a evita eventuale neplaceri.

A se retine:
Este doar o atentionare si nimic mai mult.
 
este doar un joc , nu ofer premii reale , moneda in joc este RON si poate ai crezut ca premiul este real (premiul este la o loterie virtuala in joc cu premiu in bani virtuali ) .
Am facut acest joc initial pentru cativa prieteni apoi m-am gandit sa il promovez putin !
 
Eu am la fel un site de genul asta, vechime de 7 ani si ceva, nume bun zic eu, cu ceva conturi create, de vanzare. Daca esti interesat/a, astept un mesaj. Pretul foarte bun
 
Loading...
Back
Sus