Nici eu nu am avut-o ... am cont business linkat la un cont bancar si nu la un card ... acum o saptamana cand am dat sa retrag banii mi-a aparut optiunea instant sau normal ... am dat sa vad daca merge instant si a mers fara probleme ...Eu nu am aceasta optiune, retragere instant![]()
Intradevar, am dat widraw la 5 dimineața si pana la 16:00 aveam banii în contNu stiu care e graba, in 2 zile intra banii oricum, indiferent ca e weekend sau nu. 6lei e comisionul paypal din cate stiu. Daca dai sa scoti dimineata devreme ai sanse si mai devreme de 2 zile = cu metoda clasica.
nu intra instant la bancile din Ro,poate in alte tari , am incercat si la raiffeisen si la bt si la ambele au intrat abia dupa 2zile deci pt Ro nu recomand sa o folositi pt ca ia comisioane fata de retragerea in cont bancar care are fee 0Am retras eu si tot dupa 2 zile au intrat,o sa pun si contul bancar sa vad daca e alta treaba
ai primit instant sau dupa o zi?Rf bank, retras de doua ori cu optiunea instant. A functionat perfect
Acum am incercat. Nu merge instant la noi, ce stiu de BCR. oricum nu imi este nici o graba. Daca am transferat acum, luni dupa amiaza sau marti la amiaza sunt banuti pe card.ai primit instant sau dupa o zi?
Pentru instant trebuie sa adaugi un card eligibil.La mine arata asa: (poza atasata). Chiar daca dau cu comision imi zice 1-3 zile lucratoare. iar direct pe card imi zice 1-2 zile lucratoare cu comision 0. Nu inteleg!!Vezi atașament 3978
Instant in ambele datiai primit instant sau dupa o zi?