Paul Scholes profețește: ”Următorii doi ani vor fi fără titlu pentru Man United”

bmxro

Moderator
Moderator
Registered
Full Member
VIP Club
Paul Scholes nu crede că Manchester United poate concura pentru titlul din Premier League în următorii doi ani.
Fostul mijlocaș al lui United și Angliei consideră că rezultatele echipei din acest sezon arată că rămân în spatele primelor patru echipe din acest, în spatele performanței sezonului trecut în Premier League.
United, care a remizat cu Southampton weekend-ul trecut, a obținut o singură victorie din cele patru meciuri de deschidere, după ce a egalat cu Wolves și a pierdut acasă la Crystal Palace și a umilit-o pe Chelsea în meciul de deschidere.
"Cred că în acest moment, United trebuie să ai răbdare cu jucătorii tineri, dar jucătorii cu experiență trebuie să demonstreze ceva. Am văzut de câte ori fac greșeli jucători experimentați. Pentru jucătorii tineri este dificil să intre într-o echipă ca asta” a comentat Paul Scholes.
De asemenea, Scholes a sugerat că Solskjaer a luat o decizie greșită de a-l scoate pe Juan Mata deoarece consideră că este singurul în stare de a crea ceva.
 
Manchester United trebuie sa schimbe 90% din lot si staff. Lucru ce nu va face, iar urmatorii 5 ani vor fi dezastru ca ceilalalti 5 din urma.
Man Utd este istorie si nu cred ca isi va revenii curand. Nici nu stiu cum reusesc sa termine in primii 10 (probabil blaturi an de an).

De fiecare data cand vad meciurile parca mie rusine ca sunt/am fost fan la o asa echipa.
 
Loading...
Back
Sus