Opinie Pandemie - Planul pentru 2021 care deja este pus in aplicare - covid21

Pai tu daca ai avea niste sclavi i-ai extermina?
Din mormant cum ar mai putea produce pentru tine?

Hai că mi-ai aruncat o minge la fileu ... ( nu cred că înțelegi termenul)

Urmărește clipul de mai jos în care ni-l prezintă pe tipul care l-ai menționat că vrea să reducă populația prin vaccinare. ATENȚIE!!!! Mesajele lui bil sunt dinainte de plandemie.
Explică-mi și mie ... i-a și convinge-mă că intențiile lui sunt bune?
De ce vrea să reducă populația?
Deci sunt vorbele lui .... sau in cazul în care nu știi ce a declarat ... i-a și documentează-te și explica-ne cu cuvintele tale ce vrea să spună el când spune că vrea să reducă populația globului prin vaccinare.
Aștept explicații plauzibile
Nu inteleg termenul, normal, doar nu sunt deschis la minte ca tine. Serios? Link-ul ala mi-l dai ca dovada? In care zice ca vrea sa sterilizeze "VOLUNTAR" barbatii unei tari sarace prin vaccin? In care fiecare familie produce cel putin 8 copii intr-o viata? Asta era problema la billgates? Nu ca vrea sa ne bage cip? Eu stiam ca vrea sa ne bage cip dar cred ca imi filtreaza stirile si nu mai vad chestia asta, doar sunt pe sistemul lui de operare, face ce vrea. jos cenzura.
 
Aici în Germania testarea e absolut gratuită și nu e obligatorie, se poate circula în mare parte liber (nu se aplică măsurile așa crunt ca la noi), școala încă se desfășoară bine (chiar dacă luna asta va fi de la distanță).
Iti aduci aminte in criza financiara din 2009 cand germania spunea la toti sa concedieze lumea pentru a reduce consturile, Ea a fost singura tara din lumea care a facut invers si anume a angajat mai multi oameni si marit salariile?
Te intrebi oare de ce?
Încă o dată ne lovim de propriul stat, care îndiferent de cine ar fi la guvernare, complotează parcă împotriva oricărui fel de bunăstare. Nu AUR e soluția, ci noi. Dar ca noi să schimbăm ceva, trebuie să treacă încă multe generații de sacrificiu.
Aici ai dreptate, schimbarea incepe cu tine. Daca vrei o schimbare indiferent care este aceasta nu astepta ca altul sa faca primul pas, fii tu acela care este schimbarea si poate, poate cineva iti va urma exemplu.

Asteptam ca altii sa faca treaba pentru noi si asta ne va duce la distrugere.

Îmi place cum ai ignorat „acuzația” principală despre așa zisul „document”, pentru care e clar că nu ai niciun fel de răspuns.
Am explicat in primul post daca citeai cu atentie. Insa nu ai zis nimic la raspunsul meu la ''acuzatia'' ta. :D

Dacă voia cineva să ne extermine/să ne supună sau naiba știe ce o putea face de mulți ani de zile și nici nu vedeam.
Nu poti supune o tara intreaga usor, de o intreaga planeta nici nu mai vorbim.
Istoria ne arata ce se intampla cand se face asta fara un plan, lumea se rascoala si nimeni nui poate rezista daca se uneste si lupta impotriva dusmanului comun. Au cazut ei ZEI cand lumea a spus GATA, un grup de oameni care vor s ane conduca vor cadea si mai usor. Am mai spus ca se aplica cum spun eu teoria Dureriri si a Clovnului sau a hotului de buzunare. Teoria durerii: Daca cineva vine si iti da un pumn in fata, e o durere mare si-l vei ataca imediat, pentru ca durerea si rusinea este prea mare. Insa daca cine si te pisca azi putin, maine putin, azi o palma inceata peste fata, maine una mai puterica putin, in ziua cand iti da pumnul nu vei mai simti nimic pentru ca esti deja invatat cu durerea si rusinea nu mai exista. Teoria clovnului Un colv in fata ta care face scamatorii,tu esti atent la ce face el si nu esti atent ce se intampla in jurul tau. Cred ca pentru multi varianta cu hotul de buzunare este mult mai usor de inteles. Iti o palma pe umar pentru ati distrage atentia si cu cealaltă iti fura portofelul. Oricine este la carma, va avea nevoie de forta bruta si suspusa, iar acest lucru nu se intampla peste noapte. [QUOTE="RemusFlorin, post: 63898, member: 4435"] De ce vrea să reducă populația? [/QUOTE] Este nevoie de asta pentru ca in ritmul in care creste populatia in 15-20 de ani nu vom mai avea resurse si multi vor ajunge la canibalism. In opinia mea in loc sa arunce atatia bani sa ne extermine dece nu ne-am uni fortele sa gasim solutii pentru a emigra pe alte planete. Nu radeti, pentru ca este ceva real si realizabil, insa dece nu ne indreptam fata spre stele si am putea cu totii sa traim si fara sa ne omoram. [QUOTE="sinner1696, post: 63900, member: 1475"] In care zice ca vrea sa sterilizeze "VOLUNTAR" barbatii unei tari sarace prin vaccin? In care fiecare familie produce cel putin 8 copii intr-o viata? Asta era problema la billgates? [/QUOTE] In africa este testat de multi ani sterilizarea femeilor si nu doar acolo. Vom vedea in timp cine are dreptate, insa daca aveti copii si cand acesti nu vor putea avea propriul copil sa vedem atunci pe cine dai vine si cei spui.


In final cred ca totul se rezula la ''ALEGEREA FIECARUIA'' si asta e frumusetea si partea frumoasa la Liber arbitru.
Fiecare e liber sa aleaga ce doreste, bine sau rau, e dreptul lui si chiar daca nu ne convine, trebuie sa respectam alegerea celor de langa noi.

Sa nu uitam ca multi sunt pusi intr-o situatie foarte naspa si cand trebuie sa aleaga nu o vor face doar pentru ei ci si pentru familie, viitor, etc. Nu e usor si fiecare are propriile motive.

Sacrificiul este de ambele parti.
Unii se sacrifica pentru bunastarea omenii, ca generatiile viitoare sa nu sufere, sa aiba libertate, dreptul la viata, altii vor alege sa se sacrifice pentru familie pentru bine si viitorul lor.

Sacrificul la abele tabere este unul de laudat si ambele sunt bune, dar din motive diferite.

Mai sunt si cei lasi care nu stiu ce este acela sacrificu, pleava societatii si acestia sunt cel mai mare pericol pentru noi toti, indiferent de tabara in care ne aflam.
 
Deci am scris ceva insa am editat si am sters postarea deoarece imi pierd timpul.
Am pierdut cateva ore bune aiurea. Puteam face ceva productiv.
 
Ultima editare:
Pai normal că nu ești deschis la minte și la alte variante.... Tu ești ghhidat doar pe varianta ta. Eu îți prezint niște dovezi cu averea lăsată de Ceaușescu și tu imi spui de bil, de cip si altele... Ti-am spus eu ceva de asta ?... și totuși dacă ai adus discuția...El a spus ca vrea să reducă populația prin vaccinare...
Am văzut că ai recunoscut că nu ești deschis și la alte variante... însă ... așa ca idee nu ți se pare suspect că după ce a declarat că vrea să reducă populația prin vaccinare în care tu spui că "voluntar" ca tocmai el să aibe un centru de visurosogie în wuhan.
Adică nu este totuși suspect? Are un centru de virusologie chiar in wuhan.
De asemenea nu e cu semnul întrebării vaxcinul moderna care este el 100% actionar?
de asemenea si la vaccinul pfizer ar fi și el actionar.
Adica ai așa încredere ca omul asta e așa mare filamtrop și vrea să ajute omenirea în condițiile îm care în india e acuzat de copii paralizati din cauza vacinurilor.
Deci îm principiu ... credeți tot ce vă spune tv-ul... atunci lasati-ne fraților în pace.
Aveti de la bil vaccin Atentie!!! moderna e cel mai ieftin ... luați și vă vacinați.
De asemenea stați la distanța , puneți-va mască atat în afară cât și la interior...

Cum să mergi pe stradă cu masca pe figură?
Deci eu am ieșit în stradă la revoluție pentru libertate ... și să vină fricoșii de carcalac să ne îngrădească la toți libertățile. Să distrugă economia, învățămantul și toată această generație de copii.
De asemenea oameni care s-au chinuit ani de-a rândul să își facă o afacere legală, un restaurant, o cafenea unde s-au chinuit să strânga cu greu ban peste ban prin țări străine fară persoanele dragi lângă ei și să vina tot felu de indivizi care probabil nu au muncit în viața lor și fără un gest de solidaritate față de cei care au pierdut toată munca de-o viața, făra un semn de empatie pentru oamenii care au murit că nu au putut să se trateze de bolile grave care le-au avut și fără luarea responsabilității a datoriei enorme pe care o are țara, a generației de copii distrusă și multe altele...
Voi sunteți virusul care generația din urmă vă va blestema.... Eu sper ca tot mai mulți să se trezească și să ea atitudine...și asta cât mai rapid cu putință astfel încât să nu se ajungă acolo.
Eu ti am spus ca datoria aia e infima de care vorbesti tu, mai citeste o data. Si te am intrebat cum deosebesti o teorie falsa de una adevarata, cum tu crezi ca bill gates vrea sa reduca populatia prin vaccin EU SUNT FERM CONVINS CA VREA SA BAGE CIP IN NOI, n am dreptate sau cum? Teoria mea de ce e mai absurda ca a ta? Suntem amandoi in aceeasi oala, amandoi credem chestia asta, doar ca nu poate fi dovedita, bill gates nu e acuzat de nimic, n-a fost trimis la puscarie pentru genocid, spionaj etc.

De asemenea eu nu vad/cunosc pe nimeni speriat, petreceri se fac, manelele canta non stop, oamenii beau in continuare, prietenii se intalnesc.

Asta cu restrictiile da, sunt probleme, treaba scartaie, probabil se poate mai bine, dar cum? De ce nu vii cu o idee in privinta asta, ca oricum faci gargara pe internet degeaba ca nu exista virusul si ca e plandemie sau ce mai ai tu in cap, ca nu tu decizi, nici 1 milion de oameni nu decid, esti intr-o tara si respecti constitutia sau ajungi la bulau. Vrei ceva, strangi semnaturi, faci petitie, trimiti la guvern, te descurci.

Sincer mai bine m-as informa de la tv decat din clipuri de pe facebook, taiate si scoase din context.

Crezi ca cineva o sa te creada pe tine fara dovezi? Doar ca vii cu niste vorbe care au legatura in capu tau dar nu exista dovezi concrete?
 
bill gates nu e acuzat de nimic, n-a fost trimis la puscarie pentru genocid, spionaj etc.
Nici America nu a fost trimisă in judecată pentru asa ceva insa nu înseamnă ca nube adevărat sau nu a făcut.

Tu furi 100k euro, ai bani sa te scoti basma curată, eu nu am si fur o găină, sunt judecat si ajung la mititica. Asta înseamnă ca doar eu sunt hot si tu nu pentru ca nu ai fost condamnat?


esti intr-o tara si respecti constitutia sau ajungi la bulau.
Asta a fost una buna. Te rog sa imi arati cel puțin o tara unde se respecta constituția tari si legile de catre guvern si nu populație.


Sincer mai bine m-as informa de la tv decat din clipuri de pe facebook, taiate si scoase din context.
Hai sa fim serioși, cum poți recomanda asa ceva?? Tv este cea mai proastă sursa de informare.

Crezi ca cineva o sa te creada pe tine fara dovezi? Doar ca vii cu niste vorbe care au legatura in capu tau dar nu exista dovezi concrete?
Ai dreptate, insa uită-te in jur si vezi. Propriul guvern afirma multe si nu poate dovedi si lumea ii crede, asta ca sa ju nu mai vorbim de alte tari.
 

bill gates nu e acuzat de nimic, n-a fost trimis la puscarie pentru genocid, spionaj etc.
Asta ce vrea să însemne ??? Că timp de 31 de ani ni s-au furat toate bogățiile si cei judecati au fost achitati drept nevinovati.
Adica daca politicienii au fost declarati nevinovati inseamna ca asa e....!!!
Ce sa iti spun... Tu uita-te la tv.
Tu esti un fel de complice la toti tradatorii de neam si tara . Culmea nu a fost judecat nici unul pentru tradare nationala insa toata populatia stie ca s-a furat ca in codru ... tu esti singurul care sustii ca daca nu este acuzat nimeni inseamna ca sunt nevinovati.
 
Nu vreau sa ma bag in discutie ca nu le am cu "mingea"
...dar din ce am citit pe aici , uni l-ar vota si pe Cumpanasu aka "profu online" presedinte..daca zice ca scoate masca obligatorie.
Daca asta maine zice ca "nu" exista virus..500k urmaritori vor crede ca nu exista.
Pt ca o zice marele doctor academician online excelenta sa "profu online"


Eu cred in doctori si o sa cred pana mor. Ca am invatat de mic , ca ei salveaza vietile . A mea..A ta..a noastre.
Nu Cumpanasu.

PS:Imi cer scuze ca am intrat in discutie dar nu m-am putut abtine.;)
 
Eu cred in doctori si o sa cred pana mor. Ca am invatat de mic , ca ei salveaza vietile . A mea..A ta..a noastre.
Salvează vieti daca le dai bani... in cazul in care nu ai bani te lasa sa mori.
Sunt uscaturi peste tot insa ce se intampla acum nu tine de doctori ... Iti respect opinia si vaccinare placuta!
Revin totusi la citaatul tau... eu stiu altul... și tot de mic si anume... Ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna doctorilor.

Deci ascultă ce îți spun eu de la un baiat trecut prin viață; Ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna doctorilor și a avocaților.
Mai ales dacă nu ai bani... Iar dacă te miros că ai bani te rup de bani și tot nimic nu fac.

O să treacă anii și vei ajunge la vorbele mele...și îți vei aminti de mine...
 
Ultima editare:
Eu respect munca fiecăruia, insa din experiența mea cu doctorii nu pot spune ca am încredere in ei.
Sunt doctori buni care isi iau in serios jurământul asa cum sunt si preoții, insa majoritatea sunt doar niste interesați care umbla nunai dupa bani.

Cum e acum cu această pandemie, toti mint si daca unul are curajul sa spună adevărul ii sar in cap imediat.
 
Salvează vieti daca le dai bani... in cazul in care nu ai bani te lasa sa mori.
Sunt uscaturi peste tot insa ce se intampla acum nu tine de doctori ... Iti respect opinia si vaccinare placuta!
Revin totusi la citaatul tau... eu stiu altul... și tot de mic si anume... Ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna doctorilor.

Deci ascultă ce îți spun eu de la un baiat trecut prin viață; Ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna doctorilor și a avocaților.
Mai ales dacă nu ai bani... Iar dacă te miros că ai bani te rup de bani și tot nimic nu fac.

O să treacă anii și vei ajunge la vorbele mele...și îți vei aminti de mine...
Fereasca DUMNEZEU, bine spus, cum au dezvoltat scarbele medicina, de am ajuns sa traim mai mult de 40 de ani de ani ca tare bine ne era acum 100-200 de ani sa facem 10 copii si sa ajunga 5 pana la varsta de 10 ani. Criminali acesti medici, cum au facut ei antibioticu, anestezia, pai ce esti femeie sa ai nevoie de anestezie? Daca ai infectie la masea nu bei o tuica sa ti treaca? Cine are nevoie de medici, eu nu. Scuze dar chiar nu pot sa mai fiu serios, n-are rost.
 
Scuze dar chiar nu pot sa mai fiu serios, n-are rost.
Nu trebuie sa te enervezi, este o simpla discutie intre oameni civilizati, unde fiecare are propria opinie.
Daca ai infectie la masea nu bei o tuica sa ti treaca?
Inca se mai practica si leacurile vechi au inca efect, chiar daca ni se pare putin ciudat.
Sunt oameni in zone foarte izolate unde inca se trateaza dupa leacuri vechi babesti si le este mai bine.
bine spus, cum au dezvoltat scarbele medicina, de am ajuns sa traim mai mult de 40 de ani de ani ca tare bine ne era acum 100-200 de ani sa facem 10 copii si sa ajunga 5 pana la varsta de 10 ani. Criminali acesti medici, cum au facut ei antibioticu, anestezia, pai ce esti femeie sa ai nevoie de anestezie?
Majoritatea au o opinie proasta de medicii de acum si nu cei care erau inainte. Intreaba de ce un tanar/a da la medicina, chiar va rog sa faceti acest test.
9/10 iti vor spune ca se castiga bani multi ca se pot face bani foarte multi. Daca iti spune unul ca se face medic pentru a salva vieti, nul vei crede si si il vei face mincinos. Eu din toti carei stiu ca dau la medicina nici unul nu a spus ca vrea sa salveze vieti, ci vor sa faca multi bani.

Acum cativa ai aveam o gripa puternica si abia stateam in picioare, merg la medic, care abia daca se uita la mine si imi da pastile de depresie, cica sunt depresiv si nu gripat.
Normal ca nu am luat acele pastile, dar sunt multi care cred absolut ce spune un medic, nici macar prin minte nu le trece sa caute si o alta opinie la un alt medic.
 
Poate ma ajuta cineva să înțeleg.
Pe toate canalele de stiri am văzut acum ca a apărut covid21 in Romania, stiti voi, ala naspa din Anglia.

  1. Femeia nu a ieșit din tara, asa cum s-a infectat
  2. Conform lor covid21 este mult mai contagioas decat covid19. Insa femeia i-a fost data auto carantină acasa.
  3. Tot conform lor aceasta femeie este pacientul zero, insa tot ei spun ca altcineva a infectato și ca virusul se plimba de multa vreme prin Romania.
Pai stati asa fraților, e pacient zero, virus mult mai contagioas dar o lasi acasa, ca apoi sa spui ca nu este ea pacientul zero pentru ca mai sunt si altii.
4. Au ținut sa specifice la final ca vaccinul actual este bun si pentru covid21.

Acum ceva vreme supuneau ca noul covid21 este mult mai rau decât covid19, insa scum nu mai este rau ci doar contagios.

Si ei vor ca eu sa cred ceva din ce spun.
 
Poate ma ajuta cineva să înțeleg.
Pe toate canalele de stiri am văzut acum ca a apărut covid21 in Romania, stiti voi, ala naspa din Anglia.

  1. Femeia nu a ieșit din tara, asa cum s-a infectat
  2. Conform lor covid21 este mult mai contagioas decat covid19. Insa femeia i-a fost data auto carantină acasa.
  3. Tot conform lor aceasta femeie este pacientul zero, insa tot ei spun ca altcineva a infectato și ca virusul se plimba de multa vreme prin Romania.
Pai stati asa fraților, e pacient zero, virus mult mai contagioas dar o lasi acasa, ca apoi sa spui ca nu este ea pacientul zero pentru ca mai sunt si altii.
4. Au ținut sa specifice la final ca vaccinul actual este bun si pentru covid21.

Acum ceva vreme supuneau ca noul covid21 este mult mai rau decât covid19, insa scum nu mai este rau ci doar contagios.

Si ei vor ca eu sa cred ceva din ce spun.
În curând o să auzim că este focar de covrig21 in satul manzațiu din Vaslui că ciobanul satului nu a purtat mască cand a mers cu oile la păscut.
 
La un an de la aparitia Covid, noi inca ne plangem de-o amarata de masca. Ma uit la coreeni, cand au auzit de Covid si-au luat singuri masca si o poarta constiinciosi, ca stiu ca-i protejeaza. Ma rog, mai putin niste religiosi habotnici, de-a trebuit liderul lor sa-si ceara scuze in public pentru prostia facuta. Poate-ar fi trebuit sa fim lasati sa murim ca-n China sau Venezuela, pe strada, ca asa ne mai civilizam si noi putin, nu sa ramanem tot tara bananiera, ca deh, romanul se pricepe la toate, dar totusi la nimic si e pareorologul de serviciu.
 
Ma uit la coreeni, cand au auzit de Covid si-au luat singuri masca si o poarta constiinciosi, ca stiu ca-i protejeaza.
Voi face acel video sa înțelegi mai bine.
 
Poate-ar fi trebuit sa fim lasati sa murim ca-n China sau Venezuela, pe strada
Dar chiar vroiam să vorbesc și eu de cei care mureau subit pe stradă în china de covrig.
După imaginile socante cu oamenii care cădeau secerați de covrig mă așteptam să vad și în romania oameni căzând din picioare din cauza virusului.
Dar nu am vazut nimic nici in Romania și nicăieri in lume... Doar în china....
Mie mi se pare manipulare de 2 lei Din 10 mii de morti de covrig in Romania nu a murit nici unul in strada... De asemenea din 1 milion si jumate de morti in intreaga lumea doar in china au murit pe strada... Atenție i-au mai și filmat... Deci erau la intersecție si în timp ce unul filma au cazut vreo 5 deodată răpuși de covrig.
 
De maine ne inchid in casa pentru cel puțin 7 zile. Se închide totul, mai puțin marketurile mari, restul sa ne ia dracu.
Pe zi ce trece tot mai rau.
 
De maine ne inchid in casa pentru cel puțin 7 zile. Se închide totul, mai puțin marketurile mari, restul sa ne ia dracu.
Pe zi ce trece tot mai rau.
Stai linistit ca si la mine nu mai dureaza mult. Au scazut cazurile, s-au terminat alegeriile, au trecut sarbatoriile de iarna si acuma cresc iar cazurile si urmeaza BLOCK.
Sa ma pis pe ei cu pandemia lor. Ok exista virusu.. Da in autobuze.. Avioane etcetc nu exista? La mine la lucru am peste 60 de oameni pe cap., interactionez cu totii.. Acolo nu exista.. Daca esti mic esti inchis,daca esti mare esti liber...


Ps: acuma se delimiteaza clasa sociala. Cei bogati si cei saraci si clasa de mijloc dispareeeeee
 
Ps: acuma se delimiteaza clasa sociala. Cei bogati si cei saraci si clasa de mijloc dispareeeeee
Bine spue. Astia mici vor ramane saraci lipiti pamantului si aia mari tot mai bogati pe zi ce trece.
Ne place sau nu, insa vina ne apartine in totalitate.
 
Loading...
Back
Sus