Newhost.ro incercare de cenzura pe roforum pentru feedback negativ

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Inainte de toate va rog sa cititi declaratia Roforum aici: Roforum nu cedeaza in fata amenintarilor.

Acum cateva zile un user a postat un feedback negativ la adresa firmei de hosting newhost.ro, care apoi a fost amenintat si intimidat prin mesaje private userul in cauza a editat topicul, care am fost nevoit sa-l sterg.
Asa ca am postat eu acest topic aici: NewHOST amenintari si intimidari la clientii DDsNet

Ieri am primit o notificare din partea avocatului Adrian Ibraim Law Office care reprezinta firma de hosting newhost.ro
In mare dl. avocat Adrian Ibraim, imi cere sa cenzurez continutul postat pe roforum si daca nu accept cererea acestuia ma ameninta cu procese.
0657dea3a8714846a1e4d51097cdc9c8.png


Documentul il gasiti pe link de mai jos cat si atasat la acest topic.
http://www.ailo.ro/roforum.PDF

Raspunsul Roforum la cererea newhost.
Dupa discutia cu avocatul meu Roforum nu va sterge nici un topic care facere referire sau contine numele nehost.ro pentru ca nu au fost incalcat nici o lege in vigoare, plus acei clienti au tot dreptul sa isi posteze opinia despre serviciile newhost si detin dovezi ca nu ati livrat ceea ce ati spus si adus danune materiale si de imagine la afacerea acestora.
De retinut ca Roforum a oferit dreptul la replica dar acesta a fost refuzat. Dovada aici: http://www.roforum.net/threads/newhost-amenintari-si-intimidari-la-clientii-ddsnet.2867/#post-16137



Mai jos voi oferi cateva explicatii ca pe viitor sa va informati mai bine inainte de a trimite o instiintare oficiale in speranta ca ma voi speria si dau curs cereri de a sterge continut de pe forum.

1. Ce spune articolul 253 http://legeaz.net/noul-cod-civil/ar...pozitii-speciale-incetarea-persoanei-juridice
2. Ce spune articolul 257 http://legeaz.net/noul-cod-civil/ar...pozitii-speciale-incetarea-persoanei-juridice
3. Incercati sa cititi aici ce este dreptul la libera exprimare, cand poti intra sub incidenta legii si alte detalii. Cititi pagina 4 si apoi paginile 20-22 din documentul de mai jos.
http://www.activewatch.ro/Assets/Upload/files/libertatea de exprimare si noul cod civil v10.pdf
4. Marca newhost este inregistrat de catre firma S.C. ROSITE EQUIPMENT S.R.L. la clasele 38 si 42
http://www.listamarci.ro/marca-newhost-144736.htm
4f270c91c0b34983941f3a93f84a3c3a.png

5. Marca inregistrata este pe form newHOST cum vedeti si in imagina de mai sus, iar pe forum in afara de acum nu a fost folosita aceasta forma in text. Deci orice actiune impotriva firmei newhost este nefondata, plus numele nu a fost folosit in scopuri comerciale si plus de asta site-ul newhost.ro trebuie sa deovedeasa ca au fost aduse daune de orice natura si in acelasi timp clientii pot cere si ei daune materiale pentru problemele provocate.
90b31ffdcc2346baa7c14c82712c6013.png

Dupa cum vedeti din imaginea de mai sus, sunt doua forme diferite si as sa stiu daca vor incerca sa-i dea in judecata pe cei din Argentina pentru ca folosesc numele lor. :D

6. Clasele 38 si 42
Cod:
Clasa 38    Telecomunicatii.
Clasa 42    Servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si cerectare industriala, crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator.
7. Noua lege adoptata de OSIM.
Cod:
Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) a adoptat recent Ordinul 5/14.01.2016 prin care se anulează Instrucțiunea de Serviciu numărul 5/2012 prin care se interpreta Legea mărcilor în sensul în care OSIM verifica dacă o marcă depusă la înregistrare încalcă drepturile conferite unei alte mărci.
http://adevarulfinanciar.ro/articol...una-identica-institutia-nu-va-mai-protejeaza/
http://www.dailybusiness.ro/stiri-m...arcilor-cum-iti-mai-protejezi-brandul-109786/

Ce inseamna toate acestea?
Eu sau orice alta persoana poate sa inregistreze acelasi nume, acelasi format, culori, etc chiar daca altcineva a inregistrat acest lucru la OSIM inainte.
Apoi pot folosi si inregistra o alta forma gen NEWhost care este total diferita de cea inregistrat de fima in cauza.
Chiar si inainte de Ordinul 5/14.01.2016 puteam inregistra acelasi nume, serviciu, dar alta clasa fara nici o problema.


Nota finala.
Puteti merge mai departe cu procese sau puteti cere scuze la clienti pentru problemele generate si chiar sa raspunda pe forum in mode oficial la acuzatii. Cred ca asta rezolva totul mult mai repede.
Ce se intampla daca aveati o aplicatie pe google play si clientii in cauza lasau un feedback negativ? Amenintati google cu procese pentru opinia uni utilizator?

Sa va dau un exemplu de o firma care accepta opinia clientilor indiferent care este aceasta si chiar le raspunde.
Adnow SCAM, Teapa, Neseriosi
In loc da ameninte cu procese Adnow a decis sa raspunda acuzatiilor si chiar sa se foloseasca de acele opinii pentru a oferi un serviciu mai bun. Va recomand sa comparati cele doua topicuri si apoi vedeti daca aveti dreptate sau nu.

Update:
Am uitat sa adaug mesajul intern folosit de firma care o reprezentati unde a folosit numele meu fara sa primeasca o notificare din partea mea.
Se poate dovedi.
Acesta e mesajul intern trimis catre clienti.
Cod:
Buna ziua domnule, am primit confirmarea ca topicul a fost sters sters 100%, tocmai acum mi-a dat adminul AlexH mesaj. Multumesc pentru intelegere.
Roforum.net
 

Atașamente

  • roforum.PDF
    121,5 KB · Vizualizări: 6
Ultima editare:
ma doare mintea :)) cine stie cati clienti pacaliti de aceasta firma au fost pana acum, si nu au avut unde sa isi exprime parerea fata de ei. Frumos ai fi ca astia care aveti blog-uri sa faceti o postare pe blog-ul vostru referitor la aceasta probleme cu ei, cu cat se distribuie mai mult cu atat mai bine, ca nu prea au cum sa controleze multimea :D

oftopic// vezi ca ai mancat o litera aici >>>> Downoad Windows 10 Gratis <<<<
 
Update.
Raspunsul primit de la avocatul care reprezinta firma newhost.
Buna ziua!
Sunt convins ca avocatul dvs. v-a sfatuit intr-un mod competent. Referirile la niste articole din ziar sunt relevante pentru intelegerea modului in care cunoaste legislatia privind protejarea marcilor inregistrate. ;)
Abia astept sa il cunosc in instanta.
100.000 de Euro sunt daunele pentru care vom formula actiunea si cu obligatiile aferente (publicarea hotararii pe costul dumneavoastra, inlaturarea postarilor defaimatoare sub sanctiunea de daune cominatorii).
Am sa informez totodata si providerul dumneavoastra de servicii asupra acestei situatii.
Va doresc o zi frumoasa!

Best regards,

Adrian Ibraim

Acesta este raspunsul meu la mesajul de mai sus.
Buna ziua,

Va imaginati cum suna in instanta, Proces impotriva unui feedback negativ.

Suma care vreti sa o cereti este absurda si stiti foarte bine ca trebuie sa dovediti acest prejudiciu.

Apoi odata ce mergeti pe aceasta cale, la fel o vor face si acei clienti newhost unde daunele materiale sunt reale.

Nu pot intelege cum puteti sfatui un client sa mearga mai departe intr-o situatie de gen, cand stiti foarte sigur ca exista zero sanse de castig si 100% sanse de a aduce numele firmei in lumina reflectoarelor care da in judecata un forum pentru un simplu feedback. Oare suna bine asta in fata clientilor?

Ce a facut firma care o reprezentati dvs, acum cateva zile, a mai facut si acum cativa ani in urma la alti clienti, deci nu este prima oara.

Si nu aveti nici o baza legala sa contactati operatorul meu de servicii.

O zi buna,

Roforum.net
 
  • Like
Reactions: J.D
100.000 de euro? Dar unde se crede ăsta mă? Pe lângă faptul că e total pe lângă. Costurile sunt suportate de cel care înaintează proces. Ulterior după rezolvare se pot cere ca acele costuri să fie suportate de roforum.
2. Chiar dacă am presupune printr-un absurd infinit că acel avocat ar avea dreptate - păi RoForum nu este găzduit în România deci nu se supune legilor din România ci a țării unde este găzduit. Astea sunt doar false pretinderi, sperând să te intimideze și să ștergi topicurile în cauză! În rest sunt doar vorbe/hârtii de șters la fund!
 
Astia nu au mai vazut banii si cum e posibil sa se ajunga la asa ceva de la un feedback nagativ ca companie trebuie sa te astepti si la critice ca nu o sa fi mereu pupat in dos!
 
100.000 E =)))))))))))))))))))))))))))))
 
Loading...
Back
Sus