Nicolae P.

Instagram Social Manager
Registered
Full Member
In acest post vă voi arata cum puteți creste un cont de Instagram!

In primul rand trebuie să știți ca cea ce scriu este din propia experiență!

1. Înainte de a face un cont de Instagram trebuie să alegeți nișa. Este primul pas. Alegeți nișa apoi creați contul. Ați ales nisa, apoi folosiți la username cuvinte cheie din nisa aleasa, să fie cât mai scurte și niciodată să nu folosiți numere!

2. După crearea contului alegeți un avatar cat mai atrăgător și completați bio. În bio folosiți cuvinte și ceva emoji, dar și un call to action.

3. După creeare contului și editarea biografiei pentru câteva zile faceți doar câteva acțiuni în cont. Dați un follow la sugestiile ce îți apar, câteva like-uri un comment etc.

4. Postările. Postați doar conținut de calitate și întotdeauna aveți grijă să aveți drept de utilizare a pozelor, deși de cele mai multe ori este de ajuns sa dai credit celui care a făcut poza!

5. Hashtag-urile. Aici este cheia pentru a creste contul și bineînțeles numărul de like-uri, comentarii etc. Se pot utiliza până la 30 de hashtag-uri dar nu recomand mai mult de 22-23. Eu de obicei folosesc de la 5 până la 23. Folosiți hashtag-uri diferite nu același pentru fiecare postare. Majoritatea folosesc hashtag-uri gen travel, nature, cars etc. Sunt 0 șanse să primiți like-uri daca folosiți hashtag-uri uzuale. Incercati să găsiți unele mai mici unde numărul de postări este redus pentru ca postarea ta sa rămână cat mai mult timp la cele mai recente. Undeva intre 5k și 200k postări.

6. Nu cumpărați niciodată urmăritori. Ceea mai mare greșeală este să cumpărați urmăritori. Îți vor distruge contul. Aceștia nu vor interacționa cu postările tale. Atunci când postezi ceva, Instagram va arata la aprox 20% din urmăritori tai postarea, dacă aceștia îți dau like sau comentează va apărea și în pagina de sugestii la cat mai multi.

Dar dacă totuși vreți să cumpărați urmăritori sau like-uri evitați aceste două site-uri : followiz și justanotherpanel (jap) va veți pierde bani și de cele mai multe ori și contul de Instagram.

Dacă aveți întrebări vă răspund cu plăcere!
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus