NeTestat Metode de făcut bani pentru anul 2021

nu inteleg scopul topicului. nu era mai ok un thread pentru fiecare metoda?
astfel se poate "extinde", si etc.
 
Decat 10 topicuri, mai bine unul pentru ca e mai usor de gasit. Plus as putem discuta, colabora pe fiecare metoda. Insa e liber fiecare sa faca propriul topic.
 
De cand s-a deschis topic-ul am vrut sa propun ca acesta sa ramana unul de discutii/propuneri, si sa se mai deschida inca unul "Top metode verificate" in care sa fie listate doar metodele din care unul sau mai multi membrii au reusit sa scoata sume decente sa le numesc asa pt. 2021, asta ar insemna minim 400$-500$ / luna.

Din ce am citit in acest topic si pe restul forumului, una din putinele metode pe care eu as nominaliza-o pt. acel topic ar fi "best adult white label". Chiar este o metoda care si-ar merita locul acolo, am citit inclusiv pe site-uri de afara, sunt destule persoane care au inceput sa genereze sume de bani online cu care isi permit sa calatoreasca full time, doar din metoda asta ...

Bineinteles, sa nu vina cineva cu o idee din care doar el ar putea facea bani, gen "am un site cu 100k vizitatori" si noi restul sa ne uitam la el. Sa fie ceva ce am putea face cu totii ...

P.S. Si ca sa nu se deschida alt topic, ar putea fi editat primul post din acesta doar cu metode care genereaza sume frumoase, nu maruntis. Si nici idei care ar putea genera bani, da nu e nici macar o persoana pe forum sa faca sute de dolari pe luna din ele ...
 
nu o sa dea nimeni nimanui o metoda care sa produca 400-500 usd pe luna. poate doar ceva informatii, dar o metoda in sine nu o sa ti-o dea nimeni, nici daca e omu milionar.

posibil sa iti trebuiasca 5-10 ani sa gasesti o metoda cat de cat sustenabila.
modalitati sunt destule si pentru toti, singura chestie e ca nimeni nu doreste sa lucreze macar primele 5-6 luni 4free asa ca "hai pa", cum ar spune o cunostinta. :)))
 
metode care genereaza sume frumoase, nu maruntis.
Stii ca din maruntins se face bani frumosi?
1 euro de aici, altul de dincolo si tot, iar la final de luna se aduna o suma frumoasa.
Daca stam sa cautam doar metode care aduc sume mari, avem de asteptat.
nu o sa dea nimeni nimanui o metoda care sa produca 400-500 usd pe luna. poate doar ceva informatii,
Ai dreptata, foarte rar cineva se risca sa dea din casa.
Mai este o mentalitate care o avem si nu inteleg de ce. Grigore a munci si gasit o metoda, se castiga bine si tot ce cere in schimb este sa te inscrii de pe ref lui.
Vasilica vede metoda, pierde cateva ore sa gaseasca link direct (asta daca e codat sau criptat), doar pentru a nu se inscrie de pe link de ref, de parca ar da din buzunarul lui.

Au fost useri aici care au postat metode bune, propriile proiecte, dar le-a folosit cineva?
Pai cum sa te fac eu bogat pe tine, sau a incercat sa faca o copie imediat.

De asta nu va posta nimeni metode foarte banoase. Eu tot ce gasesc postez, ca e mult sau putin, e posibil sa fie cineva interesat si la final de luna se castiga.

Uite o metoda prin care fac rost de credite si coduri de reducere.
Am aplicatia de la aliexpres pe telefon. Mai toata ziua stau pe ea sau cand primesc notificari. Automat imi da un link la fiecare produs care este al meu. Cand gasesc ceva care cred ca cineva din lista mea de amici este interesat dau share si majoritatea cumpara.
Acum spre exemplu este share cupon de 21 euro si odata folosit primesc 4 euro. Cu acesti bani/cupoane imi cumpar produse la un pret foarte bun care apoi le vand.
Acum ce imi merge bine sunt desigur mastile.
Uneori mastile cu reducere cu tot imi ajunge si la 0.10 centi care le vand la 0.50 centi cand cumpara cantitate si daca cumpara pachet de 5 le vand intre 0.80 si 1 euro pentru ca pretul aici la acestea pleaca de la 1.5 euro bucata.
La o comanda de 200 masti castig 80 euro si le vand repede. La fiecare 3 zile comand cateva un pachet de 200.
Cele chirurgicale se gasesc la 1 cent si la vand intre 0.06 si 0.10 centi bucata.

De o saptamana am facut o colaborare cu un tip care este vanzator ambulant si ii dau eu mastile, desigur la un pret mai bun. Daca merge bine cum spune el ca poate vinde peste 1000 masti pe săptămâna, atunci as putea scoate 150 euro la saptamana iar la luna sunt 600 euro.

 
nu o sa dea nimeni nimanui o metoda care sa produca 400-500 usd pe luna. poate doar ceva informatii, dar o metoda in sine nu o sa ti-o dea nimeni, nici daca e omu milionar.

posibil sa iti trebuiasca 5-10 ani sa gasesti o metoda cat de cat sustenabila.
Pai una din acele metode este deja pe forum, whitelabel-ul de la chaturbate este una din cele mai bune metode pe care o poti gasi in prezent pe forum-urile de "bani online" ...

Exact cum spune stefan93, diferenta o fac cei ambitiosi, cei care sunt dispusi sa lucreze, hai nu 6 luni cat a spus el, dar minim 2-3 luni trebuie sa le muncesti pe gratis, abia apoi vin rezultatele. Dar majoritatea (si ma includ si pe mine aici) suntem puturosi. Cei care chiar au muncit, scot sute de dolari pe luna, altii (mai rar) chiar mii ...

Pana la urma metode prea multe nu ne trebuie, ca nu te poti ocupa de 10 in acelasi timp. Cel mult 2-3 din care sa alegi, iar mai departe totul depinde doar de noi ...
 
Ma tot gândesc sa ma apuc de CPA. Sa îmi fac un site cu descriere despre un anumit produs cu link către produsul respectiv urmând sa îmi promovez site ul pe google. Voi ce spuneți? Nisa "dieta" de exemplu. Pastile de slăbit. Mai lucrează cineva cu CPA + google ads?
 
Exact cum spune stefan93, diferenta o fac cei ambitiosi, cei care sunt dispusi sa lucreze, hai nu 6 luni cat a spus el, dar minim 2-3 luni trebuie sa le muncesti pe gratis, abia apoi vin rezultatele.
Sunt aici cativa useri care fac peste 5k euro din metoda asta. Dar muncesc si investesc sa ajunga la aceasta suma.
Dar majoritatea (si ma includ si pe mine aici) suntem puturosi.
Si eu in ultima vreme, chiar foarte puturos. :D
 
Voi ce spuneți? Nisa "dieta" de exemplu. Pastile de slăbit. Mai lucrează cineva cu CPA + google ads?
Asta ma gandeam si eu dar pentru toti. O platforma unde fiecare isi posteaza articolul si link de referal, etc.
Domeniu am, ramane sa ma decid cand si cum.
Personal cred ca este o idee buna unde poti aduna mai multi clienti si o competitie sa zic asa, pentru ca oferta ta trebuie sa fie mai buna decat a celorlalti useri.
 
@AlexH , Pai asta spun. Metoda de 500$+ deja exista pe forum, totul depinde doar de noi, dar cum a spus Stefan, cati suntem dispusi sa muncim 3 luni pe gratis ? :)

Ma tot gândesc sa ma apuc de CPA. Sa îmi fac un site cu descriere despre un anumit produs cu link către produsul respectiv urmând sa îmi promovez site ul pe google. Voi ce spuneți? Nisa "dieta" de exemplu. Pastile de slăbit. Mai lucrează cineva cu CPA + google ads?

Nu suna rau, CPA-ul clar este o metoda de bani multi, mereu a fost, trebuie "doar" sa ai rezultate ...
 
Metoda de facut bani este si Youtube-ul. Ma gandesc sa imi deschid un canal cu nisa general, despre orice. Video-urile le voi copia de pe alte canale, le voi edita, voi adauga efecte si mai multe imbunatatiri ca sa nu fie duplicat si voi incerca sa il monetizez . Mai castiga cineva de aici din youtube ?
 
nu inteleg scopul topicului. nu era mai ok un thread pentru fiecare metoda?
astfel se poate "extinde", si etc.
Eu cred ca, daca deschizi mai multe topicuri, toate vor muri. Dar daca il actualizam pe acesta cat mai frecvent, va ramane in top cine stie cat ... Eu sunt interesat sa invat metode noi . Stiu ca sunt multi rechini pe aici care doar fura idei si nu contribuie cu nimic.
 
Ultima editare:
Am un prieten care s-a apucat de un canal, ia continut foto/video de pe site-uri care ofera creatorilor continut fara copyright, el vine cu vocea de pe fundal si le editeaza sa aiba legatura cu ce spune el ...

Momentan are cateva sute de urmaritori, dar e in crestere ..

La ce ai spus tu s-ar putea sa iti iei copyright, daca iei de pe alte canale trebuie sa faci genul ala de clipuri "reactionez la X video" si sa apari si tu, iar clipul mic intr-un colt. E greu sa gasesti ceva sa nu apari, sa nu ti inregistrezi nici vocea si sa-l poti monetiza ..
 
Ma tot gândesc sa ma apuc de CPA. Sa îmi fac un site cu descriere despre un anumit produs cu link către produsul respectiv urmând sa îmi promovez site ul pe google. Voi ce spuneți? Nisa "dieta" de exemplu. Pastile de slăbit. Mai lucrează cineva cu CPA + google ads?
Nu il mai "hrani" pe google cu bani, fa research si rankeaza organic, e putin mai multa munca, putin mai multa bataie de cap dar in cateva luni o sa dobandesti o tona de informatii si o sa ti se deschida un urias front de oportunitati.

Sfat pentru toti care citesc acest topic, nu mai alegeti caile usoare si scurtaturile caci daca este sa aveti succes asa o sa fie pe termen scurt intotdeauna.

Invatati sa va folositi de tools ca ahrefs si faceti keyword research, sunt o multime de keywords cu aproape 0 competitie unde nici macar nu aveti nevoie de backlinks pentru a ranka.

Metoda cu chaturbate este ok pentru cei care au prins trenul de acum cativa ani, in zilele astea este tot mai greu, modelele va fura spenderii, chaturbate don't give a shit pentru treaba asta, nu mai este o metoda sustenabila pentru un publisher nou. Si oricum implica timp si munca, deci mai bine va apucati si va faceti propriile proiecte atat pe mainstream cat si pe adult, sunt o multime de posibilitati de a face bani online doar tre sa deschideti google si sa incepeti sa cautati pana invatati fix ceea ce trebuie sa cautati.

De ex nisa dating inca nu este atat de saturata pe cat se crede, are o gramada de long tails pe care se poate ranka usor.

Nisa webcams la fel, decat sa va chinuiti cu porn reupload mai bine va faceti un blog unde sa rankati pe ce keywords vreti si care sa il folositi ca prelander pentru oferta pe care vreti sa o promovati, nu doar chaturbate exista in industria cams.

Pentru cpa sunt cateva retele bune cu oferte private care convertesc bine si care platesc la timp.

Tre sa mergeti pe doua fronturi, CPA cu SOI ca sa faceti ceva bani rapid, si pe oferte cu RevShare ca sa aveti si ceva sustenabil.

Dar ma repet, nimeni, niciodata nu o sa va dea o metoda de 400-500 usd pe luna care sa vina sustenabil timp indelungat, cei care au asa metode in portofoliu le scaleaza.

2-3 luni nu este de ajuns pentru a incepe sa faci bani decent pe internet, trebuie sa va ganditi de la 6 luni in sus, e joaca timpului si a felului cum faceti research.
 
Metoda o stiti dar o reamintesc.
Cum poti face cateva sute de $ pe zi daca te tii si esti bun.

1. realizare video online
Se poate realiza video de tip marketing, animatii si cam orice vrea clientul si desigur te tine cunostintele pe tine.
2. unde poti face video
- online se poate face aici FREE Canva Pro si animaker.com/
3. unde pot vinde video realizate?
sunt multe platforme unde poti vinde, alege una sau toate din lista de mai jos


Daca esit bun si ai programe in calculator poti face fara sa utilizezi o platforma unde si pretul cerut pe ele este mai mare.

4. Cat pot castiga?
O suma exacta nu iti pot spune pentru ca depinde de fiecare cat isi valoreaza timpul si ce cunostinte are.
Primul lucru care-l poti face este ca pe fiecare site sa vezi la cat vinde lumea, apoi pentru ca esti la inceput poti vinde mai ieftin.
Din cate am vazut, sub 30$ nu exista, deci daca reusesti si vinzi 5 video pe zi, poti scoate 150$ si nu este greu sa faci 5 video simple.
150 x 30 - 4500$ pe luna (aproximativ 18000 ron)
 
Aceasta metoda necesita:
linkedin.com in special dar se poate utiliza cam orice alta platforma publica unde poti publica un articol.
cont pe un sistem de cpa, afiliate, etc, adica unde esti platit cand omul cumpara ceva de link tau.
La fel se poate folosi aceasta metoda sa iti aduci backlink puternic catre site-ul tau.



  1. ne logam sau facem cont pe linkedin.com
  2. mergem pe plrplr.com si cautam/alegem un articol pe nisa/topicul care dorim - toate articolele sunt free si se pot refolosi
  3. mergem pe linkedin si click Scrie un articol
  4. acum punem articolul copiat la punctul 2 unde includem link nostru de afiliate sau catre site
Cum se face bani din asta, in caz ca nu ai inteles.

  1. cand cel care citeste articolul intra si cumpara de pe link tau tu primesti un procent
  2. daca pui link catre site tau, acesta va creste si din vizite faci bani
  3. poti vinde link, articole pentru ca sunt foarte multi care nu stiu despre aceasta metoda.
  4. daca nu vrei sa folosesti cpa sau alte chestii,ci doar sa incluzi link catre surse externe in articol pur si simplu informativ, o poti face prin sistem de short url Lista Site-uri de short url care platesc . userul pentru a ajunge la link respectiv trebuie sa vada o reclama, etc, stiti voi cum functioneaza. Se poate folosi combinate toate in acelasi articol pentru a mari veniturile.
Spor la bani.

Update:
Puteti cauta si alte surse de articole Free PLR Article Directory - Recherche Google
 
Loading...
Back
Sus