Strainii un pic mai greu ca romanii. Legat de faza cu " altii " sa stii ca ai dreptateMajoritatea iși dau seama ca e fake, dar prinzi unii de nici nu se prind ca au platit.. si iti mai completeaza si in alta zi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Strainii un pic mai greu ca romanii. Legat de faza cu " altii " sa stii ca ai dreptateMajoritatea iși dau seama ca e fake, dar prinzi unii de nici nu se prind ca au platit.. si iti mai completeaza si in alta zi.
Tu folosesti mai multe conturi de pe un 1 singur ip ? Ce program ai ca sa apara ca pe telefon sau folosesti telefonul ?
Nu zice nimica ca @gabriel55 nu ne credeeu folosesc oferta de la tubeadv de 2 ani cu o metoda asemanatoare ca cea de mai sus , insa si eu am observat multe schimbari in algoritmul fb , sunt mult mai restrictivi si cateodata chiar nu iti poti da seama unde ai mai gresit ce ti-a mai scapat cand iti blocheaza conturi / pagini / grupuri etc ..
P.S luna trecuta am trecut de 1000$ !