Metoda CPA Facebook Adult

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
O metoda buna care se practica si pe instagram doar ca pe facebook difera un pic.

  1. Va faceti cont facebook de Fata/Femeie HOT ( preferabil mobil - am 5 conturi adaugate la aplicatia facebook mobil )
  2. Scrieti ceva detalii la cont . Adaugati 1-2 poze HOT. Atentie prin HOT sa nu fie prea HOT , Sutien , Nurii astupati etc ... :)
  3. Cautati grupuri facebook unde sunt utilizatori activi , ii cautati la comentariile de la postari. Si incepeti sa adaugati persoane la prieteni . Incet nu 100 dintr-o data ca ramane-ti fara cont .
  4. Intre timp luati un domeniu ieftin , sau blogspot . Face-ti un index.php si puneti codul asta:
Cod:
                <head><meta name="referrer" content="never"><noscript><META http-equiv="refresh" content="0;URL=AICI PUNETI LINK SPRE OFERTA CPA , DAR il ENCODATI "></noscript></head><script>window.opener = null; location.replace("  AICI PUNETI DIN NOU LINKUL")</script>
Puteti folosi reteaua TubeAdversting

5. Dupa ce ati ajuns la "destui prieteni pe facebook" face-ti niste postari in genul :

3143

Si adaugati la Bio link linkul de la site scurtat prin tinyurl.com

3144

Acuma ca e pregatit totul mergem pe pagina:

Cod:
https://neoskip.theplusit.ro/nqg5TImf
Si incepem sa ii ciupim pe prieteni :) . Atentie nu Ciupiti toti Prietenii dintr-o data (asta ma refer daca o sa aveti multi ) La 10-20 preteni merge peste... Riscul Vostru.

GATA.... Spor la BANI

PS: Sa va ganditi bine ce o sa scrieti la pozele postate ca sa dea bine si cu oferta care o alege-ti . Nu pui ca vezi video si vine oferta cu Intalniri . Intelege-ti voi ce vreau sa zic. Si recomand sa alegeti prietenii care Stau toti intr-o tara sau daca oferta ii duce pe toti in acelasi loc nu e problema .
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
glumesti cred, trece 30 minute si cere checkpoint la el, poate vrei sa zici cu conturi old ,cu noi nu ai cum sau daca reusesti ti-l blocheaza in max cateva ore daca nu cateva zeci de minute! nu vorbim de facebook ul din 2015 sa spamezi cu conturi noi si sa dai cereri .a si nu poti pacali algoritmi facebook sa dai redirect la link-uri blocate ,e atat de inteligent incat trece de toate redirecturile ca pui cu header redirect sau cu meta sau cu javascript! iar legat de inscrierea pe grupuri poti dar o sa iti ceara checkpoint dupa 30-60 minute...
 
Ultima editare:

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
glumesti cred, trece 30 minute si cere checkpoint la el, poate vrei sa zici cu conturi old ,cu noi nu ai cum sau daca reusesti ti-l blocheaza in max cateva ore daca nu cateva zeci de minute! nu vorbim de facebook ul din 2015 sa spamezi cu conturi noi si sa dai cereri .a si nu poti pacali algoritmi facebook sa dai redirect la link-uri blocate ,e atat de inteligent incat trece de toate redirecturile ca pui cu header redirect sau cu meta sau cu javascript!
Tu ai citit ce am scris? Ai incercat ce am zis?
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
Tu ai citit ce am scris? Ai incercat ce am zis?

eu iti spun ce stiu , tu chiar crezi ca vorbim de facebookul din 2015 ? dai cereri prietenie iti cere identitate,te inscri in grupuri cere identitate, nu poti face redirect la linkuri blocate ... stiu bine ce zic ... in fine... recomand tuturor sa incerce dar se va impiedica de restrictiile facebook care sunt multe.. la conturile noi cere checkpoint chiar daca nu faci nimic cu el ! a si linkul de la tube e blocat in facebook si nu poate fi postat pe facebook nu poti trimite la tube cu redirect iti garantez eu asta! poate sa faci domeniu propriu si sa pui tube pe el...

3145
 
Ultima editare:

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
eu iti spun ce stiu , tu chiar crezi ca vorbim de facebookul din 2015 ? dai cereri prietenie iti cere identitate,te inscri in grupuri cere identitate, nu poti face redirect la linkuri blocate ... stiu bine ce zic ... in fine... recomand tuturor sa incerce dar se va impiedica de restrictiile facebook care sunt multe.. la conturile noi cere checkpoint chiar daca nu faci nimic cu el !
Serios dai cereri de prietenie si cere Verificare? Pai daca dai 100 o data normal ca cere . Mie mi-a fost dezactivat contul persoanal facebook de ceva vreme si mi-am facut altu . Am dat cereri in prima zi 30 .. nu mi-a cerut nimica nici verificare nici confirmare nimica si merge bine mersi. Aaaaa m-am inscris si in gurupuri 10 (locale ).
Si NU AM ZIS SA DAI SHARE LA LINK. Una e cand dai share si una e sa pui in BIO.
Si daca citeai sa vezi ca am zis CLAR SA SE FACA CONT DE PE MOBIL.

Prima data incerca ce am zis si dupa zi ce vrei.
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
Serios dai cereri de prietenie si cere Verificare? Pai daca dai 100 o data normal ca cere . Mie mi-a fost dezactivat contul persoanal facebook de ceva vreme si mi-am facut altu . Am dat cereri in prima zi 30 .. nu mi-a cerut nimica nici verificare nici confirmare nimica si merge bine mersi. Aaaaa m-am inscris si in gurupuri 10 (locale ).
Si NU AM ZIS SA DAI SHARE LA LINK. Una e cand dai share si una e sa pui in BIO.
Si daca citeai sa vezi ca am zis CLAR SA SE FACA CONT DE PE MOBIL.

Prima data incerca ce am zis si dupa zi ce vrei.
NU AM DAT NICIUN SHARE!L-AM PUS IN BIO CU LINK BLOGSPOT SI IN BLOGSPOT CU CODUL CE L-AI DAT TU SI PE LOC LA DETECTAT CA CONTINE LINK BLOCAT! mesajul ala apare indiferent unde incerci sa pui linkul blocat! odata ce e blocat nu te va lasa sa il pui niciunde nici in bio nici in comentariu nici in messenger niciunde ! A SI BANAT BLOGSPOTUL PE LOC :)) DACA INCERCI SA TRIMITI CU UN DOMENIU REDIRECT LA UN LINK BLOCAT ITI BANEAZA SI DOMENIUL TAU MAI NOU :)) .. iar legat de blocare acum cateva luni creai cont si iti cerea numar la el dupa 30minute fara sa faci nimic..acum poate sau mai calmat ,am creat unul de test sa vad daca mai face faza de acum cateva luni cand cerea la orice cont identitate dupa 30 minute !
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Metoda merge si daca le faci de pe mobil sansele scad foarte mult sa fie banate.
Apoi inca o chestie, chiar daca cere verificare, contul ramane activ si poate fi descoperit de altii, deci nu e pierdere totala.
Am mai testat un lucru de pe un telefon care este in alta retea si nu l-am conectat la wifi din casa. Acest mic amanunt face ca numarul de conturi active sa creasca considerabil.
De ce acest lucru?
Pai in opinia mea e simplu. Facebook iti urmareste activitate si in afara platformei, daca ai facut spam iti va cere in prima secunda verificare, insa daca te stie ca esti ''baiat bun'' te va lasa in pace.
Un alt exemplu este la conturile de instagram. Pana acum cateva zile faceam cont nou la fiecare 3 zile de pe desktop fara sa am probleme, insa acum iimediat dupa ce-l fac imi cere telefon.
PE LOC LA DETECTAT CA CONTINE LINK BLOCAT!
Pai nu stiu daca @Mariuselll a uitat sa specifice dar pe link de cpa trebuie sa le treci prin alt url. Eu la tube folosesc custom domeniu si nu imi mai spune ca am domeniu blocat.
Cu putina iscusinta se poate face un code:
if is facebook show this
else show cpa
si uite asa ai scapat de o problema.
 

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Metoda merge si daca le faci de pe mobil sansele scad foarte mult sa fie banate.
Apoi inca o chestie, chiar daca cere verificare, contul ramane activ si poate fi descoperit de altii, deci nu e pierdere totala.
Am mai testat un lucru de pe un telefon care este in alta retea si nu l-am conectat la wifi din casa. Acest mic amanunt face ca numarul de conturi active sa creasca considerabil.
De ce acest lucru?
Pai in opinia mea e simplu. Facebook iti urmareste activitate si in afara platformei, daca ai facut spam iti va cere in prima secunda verificare, insa daca te stie ca esti ''baiat bun'' te va lasa in pace.
Un alt exemplu este la conturile de instagram. Pana acum cateva zile faceam cont nou la fiecare 3 zile de pe desktop fara sa am probleme, insa acum iimediat dupa ce-l fac imi cere telefon.

Pai nu stiu daca @Mariuselll a uitat sa specifice dar pe link de cpa trebuie sa le treci prin alt url. Eu la tube folosesc custom domeniu si nu imi mai spune ca am domeniu blocat.
Cu putina iscusinta se poate face un code:
if is facebook show this
else show cpa
si uite asa ai scapat de o problema.
Am scris in Ciode la COD ca : "
URL=AICI PUNETI LINK SPRE OFERTA CPA , DAR il ENCODATI "></noscript> " Da eu scriu eu citesc. :)
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
Metoda merge si daca le faci de pe mobil sansele scad foarte mult sa fie banate.
Apoi inca o chestie, chiar daca cere verificare, contul ramane activ si poate fi descoperit de altii, deci nu e pierdere totala.
Am mai testat un lucru de pe un telefon care este in alta retea si nu l-am conectat la wifi din casa. Acest mic amanunt face ca numarul de conturi active sa creasca considerabil.
De ce acest lucru?
Pai in opinia mea e simplu. Facebook iti urmareste activitate si in afara platformei, daca ai facut spam iti va cere in prima secunda verificare, insa daca te stie ca esti ''baiat bun'' te va lasa in pace.
Un alt exemplu este la conturile de instagram. Pana acum cateva zile faceam cont nou la fiecare 3 zile de pe desktop fara sa am probleme, insa acum iimediat dupa ce-l fac imi cere telefon.

Pai nu stiu daca @Mariuselll a uitat sa specifice dar pe link de cpa trebuie sa le treci prin alt url. Eu la tube folosesc custom domeniu si nu imi mai spune ca am domeniu blocat.
Cu putina iscusinta se poate face un code:
if is facebook show this
else show cpa
si uite asa ai scapat de o problema.
-----
custom domeniu sau banezi clasele botilor facebook ce intra pe site sau banezi useragentul..asa eviti sa intre pe site si sa vada redirectul! asta mai poate fi rezolvata dar numai contul sa nu fie auto blocat cum blocau anu trecut ,bana conturi facute cu telefon fara sa faci nimic ,pur si simplu le cerea numar dupa 30 minute...
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
Am scris in Ciode la COD ca : "
URL=AICI PUNETI LINK SPRE OFERTA CPA , DAR il ENCODATI "></noscript> " Da eu scriu eu citesc. :)
nu poti scapa , chiar daca faci encode la link pt ca botii aia ce acceseaza linkul au AI si ii trimite redirect la linkul final...doar metoda cu custom sau sa banezi clasele botilor merge....
 

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
sau banezi clasele botilor facebook ce intra pe site sau banezi useragentul.
Nu are treaba banarea aici ca sa ne intelegem.
Repet: Metoda functioneaza ca o folosesc si eu.
Doar afisezi sau redirectul sa fie altul cand botul facebook acceseaza site, pentru restul lasi normal.
Cum am spus mai sus, eu folosesc custom domeniu la ofertele tube si facebook nu-l baneaza, insa daca se intampla oricand il poti schimba, de asta am adaugate mai multe domenii.

Nota:
Te rog folosesti butonul edit pentru a nu face post la fiecare raspuns per user in parte.
 

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Inseamna ca l-au modificat iar, anu trecut prin noiembrie decembrie dupa 30minute chiar si cont nou creat dupa telefon ii cerea numar. Acu probabil au facut modificari !
Pai tu crezi ca vb prosti aici ? Postez numa sa ma aflu in treaba????
E metoda testata.
Daca era metoda aiurea scris iti zic eu ca eram sanctionat de AlexH si topicul sters .
Dar te rog eu nu te mai tine tare in gura cu ceva ce nu testezi sau nu stii.

Ps: ung facebookul pe paine si il arunc la gunoi fara sa stie. De asta m-am ocupat majoritatea timpului de cand am intrat in mediul online.
 

gabriel55

Well-Known Member
Registered
Full Member
Pai tu crezi ca vb prosti aici ? Postez numa sa ma aflu in treaba????
E metoda testata.
Daca era metoda aiurea scris iti zic eu ca eram sanctionat de AlexH si topicul sters .
Dar te rog eu nu te mai tine tare in gura cu ceva ce nu testezi sau nu stii.

Ps: ung facebookul pe paine si il arunc la gunoi fara sa stie. De asta m-am ocupat majoritatea timpului de cand am intrat in mediul online.

exact cum ma asteptam, dupa 1 ora si ceva de la creare acum cand ma conectai iar pe el ma trezi cu el blocat si imi ceru poza selfie,fara sa dau cereri nimic ,nu postai nimic pe profil,doar il creai dupa RETEA MOBILA DIGI MOBIL NU WIFII ,CU IP SCHIMBAT NOU cu INCOGNITO pe telefon si mi-l bloca ,email folosit de la domenii personale diferite nu gmail yahoo ... asta e detectie a lor , ma asteptam sa faca asa deoarece asa am patit si lunile trecute! poate o fi doar la mine hai sa zicem !
 

Atașamente

Ultima editare:

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
dupa digi mobil cu icnognito
  1. incearca sa te deconectezi de la wifi.
  2. la facebook icnognito nu are nici o valoare petru ca te ia dupa ip sau retea.
  3. incearca de pe un telefon care nu a fost conectat la reteaua ta pana acum
  4. nu folosi acelasi cont de gmail. A mers odata insa nu mai merge acum. :D
  5. multe telefoane iti permit sa rulezi mai multi useri sau cel putin cel normal si guest. Schimba ca guest si install facebook, faci cont si mai departe stii ce trebuie sa faci.

 

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
exact cum ma asteptam, dupa 1 ora si ceva de la creare acum cand ma conectai iar pe el ma trezi cu el blocat si imi ceru poza selfie,fara sa dau cereri nimic ,nu postai nimic pe profil,doar il creai dupa RETEA MOBILA DIGI MOBIL NU WIFII ,CU IP SCHIMBAT NOU cu INCOGNITO pe telefon si mi-l bloca ,email folosit de la domenii personale diferite nu gmail yahoo ... asta e detectie a lor , ma asteptam sa faca asa deoarece asa am patit si lunile trecute! poate o fi doar la mine hai sa zicem !
Eu am zis APLICATIA FACEBOOK.
Si daca tot iti faci emailuri la domenii si vezi ca te tot fugareste facebook... nu mai face de pe acel domeniu. Fa gmail si gata. Uite al meu e Liveeeeeeeeeeee de ieri si nu are nimica, daca vrei da link sa te adaug si ca prieteni pe acel cont :)

Digi , internet telefon , aplicatie facebook,. Faci email pe PC si contul il creezi din aplicatia facebook.
3150
 

kLande.

Active Member
Registered
Full Member
Cat se poate castiga pe luna din metoda asta acum ? Daca se poate exemplu concret, in ultimele luni, nu ce se putea face prin 2015. Ex: luna trecuta am facut X dolari ...

Pe ce tara o faceti voi ? Am vazut mai sus conturi si pe Romania. Nu e mai bine cont cu prieteni americani/uk etc ?
 

Mariuselll

Moderator
Membru personal
Moderator
VIP Club
Cat se poate castiga pe luna din metoda asta acum ? Daca se poate exemplu concret, in ultimele luni, nu ce se putea face prin 2015. Ex: luna trecuta am facut X dolari ...

Pe ce tara o faceti voi ? Am vazut mai sus conturi si pe Romania. Nu e mai bine cont cu prieteni americani/uk etc ?
Castigul depinde de fiecare cum are "noroc" cum promoveaza ... etc etc.

Tara iar depinde, iti dai seama ca pe USA, UK se castiga mai bine decat pe Romanaia ( Romanii astia pe langa ca sunt zgarciti , a dracului sunt si destepti, isi cam dau seama ca e cont fake etc )
De asta am recomandat sa te axezi pe o tara , pentru ca poate oferta la produs se axeaza pe tara respectiva si daca intra din alta tara ii redirectioneaza spre..... Cinestie.

Deci daca ai vazut pe Romania metoda asta inseamna ca functioneaza nu ? Vezi @gabriel55 ca nu crezi :)
 

Reclama

Stiri Monezi Virtuale

Reducere pentru Vacanta

Loading...
Sus