Manipulare ?Te consideri un sclav in lumea virtuala ?Oportunitate

schoolOFdj

Active Member
Registered
Full Member
Astept raspunsurile voastre chiar daca este in coltul vesel sa nu intelegeti gresit aceasta tema este la fel de serioasa.

Sa raspund si eu la aceasta intrebare , da, ma consider un sclav sub control in lumea virtuala.
Dece ?Pentru inceput pot spune chiar baza folosiri in cazul personal , folosirea sistemului operativ Microsoft...dece doar cateva firme in lumea asta si nu exact ca in lumea reala ,aici ma refer magazine alimentare exista si marfa vine de la o gramada de furnizori si nu doar de la niste oameni care i poti numara cu doar o singura mana.

Dece daor BG poate planta cartofi si nu toata lumea ?
primul telefon cu touchscreen datează din 1993 - IBM Simon
Sunt sclav pentru manipulare si minciuni , aici ma refer dupa ce am vazut filmul de acum o ora pe netflix jurassic park din 1993 ,unde deja se vorbea de masini electrice , unde deja in acea masina avea touchscreen ,unde in acel film lumea sarbatorea cu o sticla de moet si nu vin cu sifon ^^,culmea manipulari Bill Gates a inventat touchscreen daca mai tineti minte era un documentar despre BG si SJ. Unde dupa o intalnire cu Steve J acasa ca niste amici etc BG sa inspirat de la ideea lui SJ cu touchscreen.

Eh jurassick park lansat pentru public 1993 ,La fel si primul telefon cu touchscreen tot in 93 a aparut ,Vi se pare ceva wow ,revolutionar ? cand vazele la touchscreen exista din 1965 de la un fotograf . in 1960 alti ingineri vin cu exemple si asa mai departe .Dar na , toti acesti oameni ( inclusiv asiatici ca fugitsu,sega etc )au uitat sa patenteze acest cuvant ? Pana au venit americani apple in cazul telefoanelor si au patentat ?Mai tineti minte acel casio ? >>> The Casio TC500 Capacitive touch sensor watch from 1983, with angled light exposing the touch sensor pads and traces etched onto the top watch glass surface.


Ei bine aici ma refer manipulare , la fel ca telefoanele de acum. Se pot face telefoane mult mai bune ca cele din prezent , ma refer doar o bucata de plastic sau pentru cei fanatici dar care va fi ceva normal in viitor direct cip pe noi ,la fel care vor avea efecte de manipulare si mai mare asupra omeniri .


Alte exemple din partea voastra ?
 
Răspunsul cred ca este DA in cazul tuturor. Apoi e normal pentru ca acum 30 de ani erai scalul sapei, voiai sau nu era cu tine non stop, viata ta depindea de ea. Acum vremurile s-au schimbat unde sapa a fost schimbată cu cea mecanizata.

Cat despre tehnologie, eu in anul 1999 am văzut laptop cu putere de procesare care nici acum nu il găsești pe piața.
 
Suntem sclavi pentru că natura umană e de a fi sclav, nimeni nu vrea să accepte asta, dar dacă s-ar face acum anarhie, în următoarele 5 minute oamenii ar începe să facă alianțe între ei și unul din acei oameni ar avea un pic mai multă putere din cauza că el dirijează mai multe. Apoi acea putere o să tot crească, el o să se contopească cu alte grupuri, o să facă negocieri, până la urmă societatea ar ajunge ± unde e acum.

E practic imposibil ca toți oamenii să fie egali în putere și răspundere, dacă și s-ar găsi un mod de a se face asta, cel mai probabil ar duce la pieirea umanității.

Dau un exemplu pe cât de banal posibil, dacă vreau să mă duc în aer liber la un grătar atunci sunt nevoit să iau cârma, să iau carne, să setez o oră , să iau 90% din deciziile necesare pentru ca acel grătar să se întâmple. Putem să vorbim 10 oameni pe un grup privat și toți să spună că vor să mergem, eu nici măcar să nu fiu ăla care vine cu ideea, dar dacă nu sunt eu ăla care își asumă răspunderea atunci acel grătar nu mai are loc. S-a întâmplat de zeci de ori.
Nimeni nu vrea de fapt să fie răspunzător pentru că creierul uman lucrează în modul următor : "decât să iau o decizie care e posibil câtuși de puțin să dea fail și să fiu criticat, mai bine nu o iau"
 
Loading...
Back
Sus