Oferta Mancare Gratis in Bucuresti

J.D

Active Member
Registered
Full Member
Salut,

Glovo nu s-a lansat de mult timp in Bucuresti si deja a reusit sa bata uber eats.
Pentru cei care nu stiti Glovo este o aplicatie mobila care iti permita sa iti comanzi acasa in mai putin de o ora orice (de la mancare la medicamente sau cadouri).
Daca n-ati folosit pana acum aplicatia va invit sa o descarcati din magazin play sau app store cautand "GLOVO" dupa ce ati descarcat si v-ati facut cont in sectiunea de vouchere introduceti codul 165V6LH care va va oferi o reducere de 30 de ron la o comanda de minim 50 ron. Adica va comandati mancare de 50 ron si platiti 20 :D
Livrarea dureaza undeva la o ora puteti comanda chiar la birou fara sa mai irositi timp sa cumparati voi si au foarte multe magazine partenere (doar bucuresti momentan).
Nu e interesant sa cumperi pizza de 50 de lei si sa platesti doar 20? :D
 
Ultima editare:
Este deja Foodpanda și Hipmenu pentru mâncare. Nu livrează nimeni într-o oră online. Ia cel puțin 30-45 de minute prepararea mâncării, apoi pune în calcul și drumul.
 
Este deja Foodpanda și Hipmenu pentru mâncare. Nu livrează nimeni într-o oră online. Ia cel puțin 30-45 de minute prepararea mâncării, apoi pune în calcul și drumul.
Am peste 5 comenzi si crede-ma ma majoritatea au fost livrate in 40 de minute. Incearca si ai sa vezi ;)
 
De ce este titlu pus cu "gratis" daca mancarea nu este gratis? Aiurea...:/ Ce tine de ceea ce ai descris, destul de interesant. Acum, doar tu stii ce contin acele mancaruri si de cand sunt pregatite.:)
 
Mancare gratis in Bucuresti. O dai in sofisticareli. E un titlu foarte concret. Nu exista sa mananci gratis platind 20 de lei. Aia nu mai e gratis.
 
Eu am folosit codul, am luat o shaorma mare de pui si vita, una la farfurie si o limonada cu 26 de lei :D:p. Nu pot sa spun decat multumesc! ;)
Multumesc si eu ionut. Asta e dovada ca poti sa profiti putin de pe urma lor si sa nu fii gica contra ca nu stii ce baga in mancare
 
Ar trebui facut un topic de genul asta cu vouchere si oferte/reduceri destul de mari de la siteuri din Romania. Sunt multe siteuri sau firme care trec pe online si ofera oferte bune la inceput, iar multi dintre noi habar nu avem de ele.
Am putea posta fiecare dintre noi acolo, cele mai tari oferte gasite.
 
Am actualizat codul: 165C5R1 care mai e valabil doar cateva zile, apoi va oferi o reducere de doar 10 lei. Asa ca grabiti-va!!! Azi reduce 30 lei
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus