Lucky Loser Trungeliliti ajunge la Paris după 10 ore de condus mașina

bmxro

Moderator
Moderator
Registered
Full Member
VIP Club
Argentinianul Marco Trungelliti, 28 de ani, numărul 190 ATP, a pierdut joi meciul decisiv de calificare pe tabloul principal la Roland Garros contra polonezului Hurkacz.
Astfel, argentinianul și-a făcut valiza și a urcat toată familia în mașină pentru o excursie la Barcelona, unde se antrenează și se va căsători cu logodnica Nadir. În această săptămâna avea în calendar un Challenger la Vicenza dar destinul i s-a schimbat peste noapte.
Cei înscriși de pe tabloul principal se pot retrage înaintea meciului, organizatorii fiind obligați să găsească lucky loser. Ieri se retrage Troicki și egipteanul Safwat se înscrie ca lucky loser și obține meciul contra Dimitrov. Tot ieri se retrage Kyrgios iar următorul lucky loser este Trungelliti dar el fiind plecat regulamentul specifică faptul că poate următorul lucky loser să participe dar ghinion, niciunul nu mai este la Paris.

Organizatorii îl contactează pe argentinian, care se postase pe twitter cu familia la Barcelon și îl asigură că dacă va ajunge până la ora 11, astăzi, va juca contra australianului Tomic.
Zis și făcut, Trungelliti pleacă din Barcelona, fratele său Andre este șofer, alături de mama sa Susi și nepoata Lela iar azi noapte ajunge la 80 de km de Paris pentru a se putea odihni.
Astăzi, de la ora 12 are meciul din primul tur contra lui Bernard Tomic iar miza minimă este cei 40,000 de euro, premiul pentru eliminarea din primul tur.
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus