Loc de dat cu capul

Astazi la 3:00 PM aveam programata de o saptamana o intalire online cu o firma de publicitate cu sediul in NY. Din primele discutii totul parea ok si chiar ma asteptam la o colaborare frumoasa.

Azi ma asez frumos in fata la calculator, ma fac frumos cu putina apa si zahar ca na... din imaginea de la email domnisoara parea chiar hot.

Ma suna domnisoara si imediat imi spune: Parca trebuia sa ne gasim pe google hangouts nu? Pai Draga mea tu mai sunat pe skype si sunt prezent pe amundoua. La care raspund : aaa scuze...

Incepem sa discutam, imi spune cam ce suma m-as putea astepta pe luna, chiar imi placea ce spunea. Totul pana am ajuns la partea tehnica unde saraca fata nu stia ce este video, embed, Vast si altele. Am incercat eu sa-i explic dar frate, nu avea nici macar habar cum functoneaza, absolut nimic.

Ii spun la un moment dat: Fara suparare imi poti da pe cineva care pot discuta datele tehnice si care le intelege pentru ca totul sa mearga mai bine?
La care ea foarte ofensata imi raspunde ca lucreaza la firma X de 10 ani si stie exact despre ce este vorba.

II spun ok, hai sa incepem iar de la inceput, la care spune ok.
Incep iar si acelasi lucru, ba chiar mai rau..
La care ii spun : Imi pare rau dar voi cauta alta firma si am inchis.
 
@razvan001 nu-mi mai merge licenta de la dooplay de pe data de 20 Octombrie, presupun ca nu se trimit mesajele de la noile modificari ale forumului. Adauga-ma pe skype: magicaccount. sau lasa-mi o modalitate de contact.
 
Gata imi merge si mie, dar cel putin o ora nu mi-a mers nici de pe telefon nici de pe laptop si nu sunt singurul. Nu stiu daca a fost de la net (rds) sau de la ei. Nu mi-a mers google deloc, iar yahoo mergea rau. In rest toate mergeau perfect ...
 
Ma intreb oare cum este sa astepti lansarea unei monezi virtuale de peste 1 an jumate? Ba este acum 1 an, ba in aprilie 2018, ba in iulie, septembrie, noiembrie, decembrie 2018.
Mereu mare anunt ca va fi listata pe exchange mare dar in final nimic.
Cei care fac parte din staff trebuie sa fie buni la manipulare sa mentina minciuna atat de mult si lumea tot sa creada, ba chiar sa se implice tot mai mult, sa cheltuie bani reali, etc.
 
Ei o dau ca ... asa e in tenis :) Adica ... De acum vom noi ca si utilizatori ce folosim gratuit platforma lor vom sti de unde porneste distractia.
Va fi relevant la stabilirea de fake news in campaniile electorale :) pentru ca poti vedea cand adminul e prin Rusia de exemplu si isi posteaza interesele in limba ta natala despre treburile tale etc ...
 
Loading...
Back
Sus