Liberalizarea prețului la domenii

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Este in discuție liberalizarea prețului la domenii Web, in special cele standard, com net org biz.

Pretul pentru acestea este regulat de catre ICANN care nu poate depăși o anumită suma, insa sunt in discuții sa scoata această regula pentru a seta ce pret doresc ei.
Org in ultimele 12 luni a ridicat pretul de cateva ori si a depasit 1.5$.

Problema nu este doar aici care ar putea ridica costurile cu cel puțin 100-200% ci abilitatea celui care deține extensia sa seteze oricand un domeniu ca premium si orice pret doresc ei.
Chiar azi am citit un articol despre extensia .club care a primit o factura la renew de la 140$ la 1000$ iar explicația a fost pentru ca domeniu in viziunea lor este unul premium.
 
nu prea e ok, unele firme chiar abuzeaza si cer preturi foarte mari pentru reinoire, chiar si la inregistrare.unele percep pt domenii com net si 13-14dolari pt inregistrare si 20-23 dolari pt reinoire ...unele extensi si mai mult...
 
Restul de extensii nu sunt regulate la pret si pot baga oricat doresc, de asta cei de la com, net, org, biz vor sa beneficieze de aceiași libertate.
 
Restul de extensii nu sunt regulate la pret si pot baga oricat doresc, de asta cei de la com, net, org, biz vor sa beneficieze de aceiași libertate.
ar fi naspa de tot. o sa ajungem sa platim pt o reinoire 30-40dolari? :)) pt o inregistrare 20-30 dolari? daca vor scoate regula aia cei de la icann ma astept la asa ceva...
 
Loading...
Back
Sus