Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Este un plugin ofertant,dar este nisat,doar DE(daca as putea schimba in engleza redarea?).Sunt plusuri,dupa ceva setari,dar sufera ca si MRSP(cu care as putea sa-l compar)la afisarea fanart(multe cu rezolutie mica),ceea ce pe partea de widgeturi,nu ar da bine.Free-Cinemathek,HD Filme,Kino,Kinoger,Kinokiste,Megakino,Movie2K,Movie 4K,Movie King,Stream Cloud,Stream Kiste,XCine.O sa-l mai studiez,versiunile vechi(l-am avut pe la inceput)nu mai functionau si l-am abandonat.Poate(cand am timp)o sa fac o versiune,dar va fi viziunea mea.O zi frumoasa!Am butonat vreo ora noul build, arctic slim.
Se misca foarte bine, live tv e ok ca ai ascuns credentialele pentru România.
Dacă ai putea face o subcategorie pentru seriale cu addonul xtream pentru audio german as fi tare recunoscător.
Oricum felicitări pentru munca depusa.
Foarte pasionat pentru a reuși asa ceva.
Jos pălăria!
Pe streamurile free aferente,am gasit si 1080.O sa-mi fac timp sa fac si unul "international",din care mai usor isi dezinstaleaza fiecare,ce nu-i foloseste.Te referi sa îl instalez în albina? Sau normal în kodi?
În kodi îl am deja. Da, multe sunt la rezoluție de 720p în jos.
Aș vrea să rămân doar cu Live tv.
Ridicat versiuni BQ,"internationale"Aș vrea să rămân doar cu Live tv.
Ce și de unde sa dezinstalez restul?
Si cam ce ar fi acelea?
Poate in acest fel, se misca și mai repede.
Deocamdată am dezactivat subcategoriile din meniu, nu le mai afișează. Dar nu știu dacă influențează cu ceva în rularea aplicației mai repede.
BQ 20From the bottom of my heart, I appreciate you, Bee. Which one of these do you think I should install so I can watch translated movies? I want to thank Anca once more. Health and a nice Sunday to you.
It is a plugin offering, and while it is beautiful, it only plays back in DE (could the playback be changed to English?). There are advantages after some adjustments, however it struggles when displaying fanart (many of which have low resolution), which on the widget side would not be nice, much like MRSP (with which I could compare it). Free-Cinemathek, HD Filme, Kino, Kinoger, Kinokiste, Megakino, Movie2K, Movie 4K, Movie King, Stream Cloud, Stream Kiste, and XCine are some online movie services. I abandoned it when the older versions (which I had at first) stopped working while I was still studying it. I might create a version (when I have the time), but it will be my idea. A lovely day!
Instalat din BQ 20 Ab8ina Reloaded (v1.2) add-on-ul Elementum nu se deschide (mă gândesc că nu e instalat Burst). Ceva sfaturi?Update, build kodi v19 si v20, cu 4 skinuri diferite, duffyou auto-install si preinstalare addonurilor video alfa(ES), KOD(IT), vStream(FR),xStream(DE),imperecheate cu TMDB.