iPhone XS Max vs. Galaxy S10+. Cine câștigă testul vitezei între cele mai puternice telefoane

criss.ami

Member
Registered
Full Member
Specialiștii de la PhoneBuff au decis să vadă care dintre cele două modele este mai rapid. Rezultatul?
La fel cum Audi și BMW se duelează de ani de zile, așa și iPhone cu Samsung Galaxy au năascut o mare rivalitate, atât între produse, cât și între consumatori.
PhoneBuff a luat un iPhone XS Max cu 4GB RAM și un S10+ cu 8GB RAM, ambele telefoane fiind trecute printr-un test de viteză constând în abilitățile de multitasking, jocuri și putere de procesare a datelor.
Spre surpriza tuturor, deși în teorie are o putere mai slabă, iPhone XS Max a reușit să rezolve mai rapid taskurile, având probleme semnificative doar în secțiunea de multitasking.
Video aici
 
Si eu sunt fan xiaomi care este bestial. Tine frate acest telefon, se misca super bine si pretul este mult sub cele doua branduri.
cu partea de interfata nu e asa bine , mie imi place noua interfata de la samsung one ui... nici samsung nici iphone nu isi merita preturile acelea mari,in schimb xiaomi a reusit sa aduca amprenta in ecran rapida, oled ,procesor ca la samsung ,camere bune si multe altele la 3000 lei..bravo lor,arata ca se poate ceea ce la apple si altii nu se poate...
 
cu partea de interfata nu e asa bine
Mie imi place sa iti spun sincer.
Acum depinde de fiecare ce cauta la un device. Pe mine ma intereseaza sa fie fast, sa nu se blocheze cand fac diverese task si desigur sa tina bateria, plus semnal bun. Telefoanele lor fac aceste lucruri si de asta sunt multumit de ele.
 
Eu in prezent am de la ei redmi note 5 pro. Sunt foarte multumit. Si in Romania se vand la preturi competitive. Diferenta fata de aliexpress este de sub 100 lei, daca stii sa cauti. am luat in calcul garantia data in Romania de 2 ani. Cei ce se amuza pe seama acestor telefoane ar trebui sa le testeze mai intai. @criss.ami : Elegant ar fi sa dai si sursa topicului tau
Cod:
http://www.yoda.ro/smartphones/iphone-xs-max-vs-galaxy-s10-cine-castiga-testul-vitezei-intre-cele-mai-puternice-telelefoane-de-la-apple.html
 
La romani conteaza si marca, este un fel de diferentiere de alta clasa sociala din Romania. Cine are marul muscat pe spate e considerat bogat, cine are Samsung dar e ultima generatie e un fel de bogatas, iar restul saraci. (Gandirea multra)

Dupa mine conteaza cel mai mult aspectul telefonului dar si pentru ceea ce vrei sa-l folosesti. Daca vrei yt/fb/mess/wapp si lucruri marunte atunci orice telefon e bun.
 
Ultima editare:
Loading...
Back
Sus