Ionescu Viorel - raspuns plangere

Ovidiu Bokar

It's not a bug, it's a feature!
Administrative
Registered
Full Member
Ca raspuns domnului Ionescu Viorel am sa va prezint mai jos cum sta defapt problema.

In data de 29 Oct 2016 am fost contactat pe Skype de domnul Ionescu Viorel pentru a face un proiect. Ca si oricare cerere de proiect, inainte de a face oferta de pret, sunt anumite cerinte si intrebari care trebuie clarificate. Desi dl. Ionescu Viorel a fost cel care m-a contactat, a cerut sa-mi vada portofoliul. Fara a-mi raspunde la intrebarile despre proiect, a inceput sa puna intrebari legate de cosul proiectului si in cat timp il termin.

Dupa o scurta discutie cu dansul, ca si cerinte primesc un link catre articolul urmator: http://stirihudesti.ro/platforma-de-interes-pentru-profesori-parinti-si-elevi/, pentru care ii raspund ca am inteles idea proiectului, dar vreau sa stiu cu ce vrea sa inceapa: un prototip (MVP) sau are deja prototipul si vrea sa faca platforma finala?, dupa care, am atasat adresa firmei pentru ca dansul sa poata trimite un email cu toate informatiile. In schimb, primesc un fisier txt, prin Skype, cu cerinte ce ar vrea sa faca platforma si un raspuns ca MVP + final pana in 1 Feb 2017.

Am mai discutat anumite detalii despre proiect dar deoarece nu a trimis cerintele pe email, ii cer adresa de email unde sa trimit oferta de pret; ca raspuns, primesc urmatoarea adresa: .

Acum ca aveti o idee despre cum a decurs discutia (in mare) si presupun ca intelegeti ca nu asa se face un proiect. Acum am sa va explic cateva lucruri despre mine: in momentul de fata lucrez pentru o organizatie multi-nationala, supravechez si programez aproximativ 8-10 siteuri cu trafic intre 100.000-1.000.000 de vizitatori unici per zi. Am firma propie de aproximativ 8 ani si realizez proiecte cu contract de confidentialitate. Pentru cine doreste sa imi vada portofoliul puteti vedea profilul de
[linkedin](https://uk.linkedin.com/in/ovidiubokar).

Am promis ca voi trimite oferta de pret la 2-3 zile de la discutie, dar din pacate, intre timp, a aparut o problema de familie (tatal meu a fost internat de urgenta in spital) si nu am avut timp sa trimit in timp oferta de pret.

In a 4a zi de la discutie, am gasit un pic de timp sa imi verific emailurile si notificarile si sa gasesc cumva sa trimit oferta de pret, iar pe Skype am avut urmatorul mesaj:
[02/12/2016 11:34:47] Ionescu Viorel: Salut, nu am primit nimic de la tineâ
[02/12/2016 11:34:48] Ionescu Viorel: tine
[02/12/2016 22:02:29] Ionescu Viorel: Salut, nici aici nu ai amabilitatea sa imi raspunzi :)
[02/12/2016 22:02:41] Ionescu Viorel: Vezi, cu cate recomandari aveti de pe forumuri tot calcati in strachini :)
[02/12/2016 22:02:49] Ionescu Viorel: Nu asa se castiga clienti , sa stiti de la mine :)
[02/12/2016 22:02:51] Ionescu Viorel: Seara placuta
[02/12/2016 22:03:02] Ionescu Viorel: Si nu vreau ca , proiectul meu sa apara pe undeva pe forum

Cu astefel de mesaj am inteles ca nu mai vrea proiectul si nu am avut timp sa stau sa discut cu el, astfel astazi, domnul Ionescu Viorel a decis sa incalce regulile forumului si sa puna o plangere off-topic la postul: (http://www.roforum.net/threads/expert-in-programare-orientata-pe-aluat.3219/) iar in momentul in care am raspun pe forum, am primit din nou pe Skype, urmatorul mesaj:
[13/12/2016 15:19:13] Ionescu Viorel: Nu ai ce sa imi raspunzi , ai mei cauta daca te-ai folosit de ceea mai mica functie a noastra sa iti deschidem un proces
[13/12/2016 15:19:22] Ionescu Viorel: Esti un simplu , plimba vantul sau incurca lume :) atata tot
[13/12/2016 15:19:31] Ionescu Viorel: Nu ai ce explicatie , scuza sa ne oferi
[13/12/2016 15:19:36] Ovidiu Bokar: buna! voi raspunde direct pe forum mai tarziu
[13/12/2016 15:19:37] Ionescu Viorel: Asa ca lasa-ne cu teoria lu peste prajit :)
[13/12/2016 15:19:56] Ionescu Viorel: Nici nu trebuie , cuvintele tale sunt pline de aberati
[13/12/2016 15:20:06] Ionescu Viorel: Asa ca ... nu ne pierdem timpul cu incurca lume

Ionescu Viorel, aici gasiti definita functiei: https://ro.wikipedia.org/wiki/Funcție si a algoritmului: https://ro.wikipedia.org/wiki/Algoritm . Nu am semnat nici un contract de confidentialitate cu dvs. si nici in conversatiile avute pe Skype nu ati mentionat natura confidentiala a discutiei. Dvs. sunteti revoltat de faptul ca, din motive personale, nu am trimis oferta de pret, dar nu sunteti revoltat pe faptul ca ati ignorat complet cerinta mea de a trimite informatiile pe email.

Iti multumesc ca intelegi si apreciezi faptul ca familia mea este pe primul loc pentru mine.
 
Ultima editare de un moderator:
Ce frumos ai scris, ar trebui sa te faci jurnalist.
Voi raspunde si eu:
Ti-sa explicat proiectul , ti-sa oferit brief , ti-sa raspuns la intrebari , ti-sa spus deadline , ti-sa specificat despre partea de infrastructura. Aveai toate detalile necesare , ce mai lipsea? :)) Romanul de la multi-nationala nu ii convine ... o da cotita :)). Dar astept replica dupa pun toata conversatia aici sa rada si alti.
1: Domnu cu multi-nationale ... probleme familiare , dar in aceste probleme demne de a imi da o lacrima ai omis ceva...
- Aveai activitate pe forum
- Online pe Skype ...
( Dar timp sa ne anunti si pe noi nu ? )
2: Domnu cu multi-nationale , la serviciu dumitale cand stii sa pui in hold x persoane nu stii sa anunti ca ai probleme?
- Tipic programatorilor ( se imbolnavesc subit , le moare pisica , se sinucide hamsterul .... stim motivele )
3: Orice conversatie fie pe skype , fie in stele este confidentiala dragul meu , de aceea ti-am si spus ca ai inceput deja sa dezvolti. ( Sau depinde de bunul simt al fiecaruia , Sunt curios la multi-natitonalele alea de lucrezi la fel procedezi ? :))) )
- Apropo: vezi ca mi-ai facut adresa de e-mail publica pe aici ... si ma rupe spam de la scannere.
- Ai insistat sa iti trimit pe e-mail? Ai spus doar o singura data , eu ti-am transmis un BRIEF ( CE ESTE CONFIDENTIAL ) pentru a comunica mai usor , mai bombardat cu 2000 de intrebari , ti-am raspuns la fiecare. - La care imi spui ca nu ti-am raspuns la intrebarile despre proiect ( Esti gaozar ? vrei sa pun discutia de pe skype ? :))) )
4: Concluzie:
- Un incurca lume , vorbeste ca sa nu doarma.
Cum ai avut timp sa fi activ pe forum si pe skype , aveai timp sa ne comunici si noua
Nu sa vi ulterior sa tipi pe aici de faptul ca discutia nu era confidentiala.
TOTUL IN VIATA ESTE CONFIDENTIAL , acum sunt curios cine va mai lucra cu tine , cand tu le faci publice proiectele , dispari in ceata.
Este de la sine inteles , ai o problema anunti , nu ne ascundem dupa artificii.
( P.S Ti-am pregatit o surpriza pentru faptul ca ne-ai facut proiectul public )
 
Ultima editare:
TOTUL IN VIATA ESTE CONFIDENTIAL
Dragul meu, Ovidiu este un user de mare încredere și a ajutat de fiecare dată userii de pe roforum. Pentru informații clasificate ”secrete” există contract de confidențialitate semnat de ambele părți. Ai așa ceva? Dacă nu, părerea mea e că firma pe care o administrezi e praf din multe puncte de vedere dacă un lucru așa important a fost uitat.
În al doilea rând, TU sau firma nu ai semnat nici un contract cu Ovidiu în care se specifică anumite condiții (răspuns, termen de livrare etc). Dacă vrea să-ți răspundă la mesaje bine, dacă nu, e treaba lui. Nu îl obligă nimeni să stea de vorbă cu tine și să piardă timp iar ăsta nu e un motiv să-l faci țepar.
Și dacă stau să mă gândesc bine, mi-ai lăsat mesaj privat aici că vrei să discuți cu mine, ți-am lăsat adresa de skype, ți-am dat accept dar nu ai pus nici măcar o simplă întrebare. Ce aș putea să zic și eu? Că ești țepar/neserios că nu m-ai contactat cu toate că mi-ai cerut skype-ul?
Asta e, am pierdut timpul să-ți răspund la cele 3 mesaje private de aici dar mi-am dat seama că nu faci diferența dintre un contract și un salut. Iar replica ta cu PROGRAMATORII e de prost gust. Faptul că tu anjagezi programatori de 3 lei care lipsesc din pricina hamsterului e problema ta și/sau a firmei. Un programator adevărat lucrează pe bază de contract în care sunt stipulați anumiți termeni și condiții. Și nu după ureche. Dar, găsești destui indieni...

PS: Încearcă să înveți prima dată să scrii corect gramatical. De-abia apoi să ai pretenția să mai lucreze alții cu tine!!
Ti-sa explicat proiectul , ti-sa oferit brief , ti-sa raspuns la intrebari , ti-sa spus deadline , ti-sa specificat despre partea de infrastructura.
 
1: Eu l-am ales pe el in detrimetul tau , 2: Cu gramatica am explicat in descriere asa ca ... sa cautati alte motive , 3: Tine de bun simt de a nu face publice datele despre proiecte SI a incepe sa le DEZVOLTI TU ( Oricum pentru treaba asta va avea o surpriza de la dep.Legal de la noi ) 4: El a spus ca nu a raspuns datorita motivelor spuse de el. GRESIT EL ERA ONLINE. dar a fost mai mult interesat sa fure anumite ideei si sa le prezinte ( altora ce acum lucreaza cu noi ) de aici am si aflat. Si da facand asta este un EDITAT de 3 lei.
 
Ultima editare de un moderator:
Loading...
Back
Sus