Intrebare : internet cu contract pe perioada nedeterminată

italiavore

Active Member
Registered
Full Member
Buna seara, sunt student si stau intr un camin si imi merge netul foarte rau, de abia se incarcă paginile, voiam sa va intreb stie cineva daca există vreo firma care are internet cu contract pe o perioada nedeterminată..( am auzit aici ca cer contract pe o perioada de 8-12 luni)..Mi ati fi de ajutor daca stiti ceva.
 
Romania, bucuresti mai exact
Faci contract pe 12 sau 24 luni(de exemplu la rcs&rds). După ce trec lunile alea poți sta fără grijă, nu îți suspendă nimeni netul atâta timp cât plătești. Doar dacă schimbi abonamentul cu un altul se face un alt contract sau din alte cauze. Eu aveam contract semnat de mult timp și nimeni nu m-a sunat să-mi ceară să reînoiesc contractul, și anul ăsta mi-am schimbat abonamentul(am trecut pe fibră fiberlink) și a trebuit să-mi facă alt contract/anexă. După expirarea acelor luni se reînoiește automat pe o perioadă nedeterminată(până când zici stop sau nu mai plătești )!
 
S-ar putea să nu poată face abonament dacă nu are adresă stabilă, dacă este student nu cred că poate face abonament
Merge, insa trebuie sa semneze o hartie prin care isi ia angajamentul ca atunci cand se muta sa mute si serviciile la adresa respectiva.
 
Merge, insa trebuie sa semneze o hartie prin care isi ia angajamentul ca atunci cand se muta sa mute si serviciile la adresa respectiva.
Daca sta la casa, apartament in chirie poate face pe el la RDS fara proprietar dar in cazul lui in caminul studentesc nu cred ca merge.
 
Loading...
Back
Sus