Internetul down in următoarele 48 ore

AlexH

Merg pe strada catre Mine...
Membru personal
Administrative
Freelancer
SEO Expert
Este posibil ca in următoarele 48 ore conexiunea la internet sa cada pentru o perioada lunga world wide.
Acest lucru se datorează pentru ca icann va face un update important care necesita oprirea temporară la internet.
 
Se va face un update la dns-uri pe data de 17, trebuia facut anul trecut dar au tot amanat. Din cate am inteles nu vor fi mari probleme. Probabil cateva site-uri vor fi down dar pentru scurta durata ( sper). Sau cine stie va fi tot internetul down pentru 48 de ore asa cum spune @AlexH ( din punctul meu de vedere ar fi super, va dati seama ca nici bancile nu vor functiona, de fapt nimic. Pana si electricitatea gazul etc depind de net. Dar asta nu se va intampla)

P.S. : nu va trebuii sa ma duc la servici pentru 2 zile. Asa ca astept cu nerabdare!
 
ICANN face update la sistemul dns pentru a spori masurile de securiate. Este prima oara de la infiintare cand toti membrii ICANN se aduna in sepcial cei care detin keile speciale pentru inchidere sau modificari mari.
Domeniile vor experimenta cu siguranta un downtime chiar si google sau facebook pentru ca atunci cand tastezi google.com, serverele care fac conversia din domeniu in ip nu sunt online, asa ca vei primi ca este off.
Se considera Internet Down pentru ca degeaba ai conexiune daca nici un site nu iti functioneaza.
Daca ati vazut in ultimul timp majoritatea la provideri au auntat mentenanta pentru ca trebuie sa puna setarile, regulile de la ICANN. La uni va fi un downtime mai mare la altii mai mic, depinde cum se misca.
 
Loading...
Back
Sus